Profesorowi Filipiakowi za kasę którą wyłożył na klub III ligi a tearaz walczy o puchary,za nerwy w walce z porzadkiem na stadionie, za to że potrafił sie przyznać do błedów po sytuacji z zeszłego roku(PO tym poznaje sie wielkość Człowieka)za to że nie wyrzucił Węgrzyna który zaszedłmu za skórę rok temu,...za wszystko.
Prezesowi Misiorowi za miłość do pasów i całą pracę na rzecz ukochanego klubu.
Trenerowi Stawowemu za awans i za to że potrafił zrobić kolektyw z piłkarzy którzy niedawno grali w III lidze i niżej.....
Wszystkim zawodnikom którzy włożyli ogromna pracę i serce....
-
-
Cracovio dziękujemy
Pawlowi Tarnowskiemu za wielkie serce, piekne chwile i niesamowite pomysly!
Za piękne chwile na stadionie!!
Niezależnie od wyniku dziś, to był wspaniały sezon. Dziękuję wszystkim, którzy do tego dołożyli swoje "3 grosze". Bo było warto.
Również pragnę wszystkim gorąco podziękować. Chylę czoła przed takimi ludźmi jak: profesor Filipiak, Paweł Misior, Wojciech Stawowy, Robert Jończyk, Maciej Madeja, Paweł Tarnowski, Marek Pieniążek. Dziękuję wszystkim sponsorom, członkom Koła Sympatyków, Opravcom, Grupie 100 i wszystkim innym ludziom związanym z Cracovią, którzy robili wszystko, aby w klubie działo się dobrze, drużyna była wysoko w tabeli, a wokół Pasów tworzył się sprzyjający klimat. Brawa należą się oczywiście również piłkarzom za ich zaangażowanie, wolę walki, ambicje i przede wszystkim zwycięstwa. Wreszcie podziękować należy również Wam (nam) - kibicom, za atmosferę jaką tworzyliśmy za każdym razem na Kałuży i nie tylko.
Za wszystko - WIELKIE DZIĘKI !!!
Ja rowniez chcialem bardzo podziekowac wszystkim wymienionym wyzej osobom, teraz z kazdą z tych osob ciezko by mi bylo sie pozegnac. Szkoda straszna ze nie ma juz Cracovii Pana Marka - speca od marketingu. Na Pogoni brakowalo mi rowniez Pawła.
Dziekuję również Prezydentowi Krakowa Panu Majchrowskiemu ze zalatwil sprawe Ziemi Świętej.
BARDZO DZIEKUJE WSZYSTKIM KTORZY ROBIA COS DOBREGO DLA CRACOVII !!!
I wierze ze juz za pare miesiecy podziekuje za dobre wyniki w Pucharze UEFA
Dołączam się do podziękowań.
I naprawdę - wygląda na początek dobrej dłuższej serii.
Nie zmarnujcie tego!
Dziękuję i proszę o jeszcze (to życzenie niekoniecznie odnosi się do ostatniego meczu)
Dziękuje za 5 mijsce !!!
Sezon był dobry tylko bez happy endu !
Dziękuję za jeśień, gdzie pokazano że mozna grać z najlepszymi.żAL za wiosne ze tych umiejętnośći nie potrafiono umiejętnie sprzedać DLACZEGO to naprawde dobra drużyna
CRACOVIA to my wszyscy, a nie ty.
Oczywiście dziękuję za wspaniałe chwile, za piękny sen o pucharach a nie koszmar strachu przed degradacją z ligi. Tylko dlaczego ten sen został tak brutalnie przerwany?
CHAPEAU BAS za cały sezon.
A ja dziękuję za wiosnę, gdyż była lepsza od jesieni (wymiernie o 4 punkty lepsza).
To czy następny sezon będzie jeszcze lepszy, zależy tylko i wyłącznie od tego, czy to, co budowano przez 3 lata zostanie z dnia na dzień ZNISZCZONE, czy nie...
Decyzja należy do Pana, Panie Profesorze....
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja dziękuję za wiosnę, gdyż była lepsza od
> jesieni (wymiernie o 4 punkty lepsza).
I pokazała, że może być lepiej i lepiej...
>
> To czy następny sezon będzie jeszcze lepszy,
> zależy tylko i wyłącznie od tego, czy to, co
> budowano przez 3 lata zostanie z dnia na dzień
> ZNISZCZONE, czy nie...
>
> Decyzja należy do Pana, Panie Profesorze....
Tak, gorąco popieram!
Podziękowania za walkę do końca piłkarzy i dla kibiców którzy głośno byli z nimi na stadionie Amiki.
SORYY ALE PISZECIE TAK JAKBY CRACOVIA JUTRO PRZESTAŁA ISTNIEĆ! ALE KAŻDY ODCZUWA TE CHWILE INACZEJ
Nie jestem kibicem sukcesu.Jestem kibicem Cracovii.Niestety stare czasy sie przypomnialy(wierze ze tylko na chwile).
i ja dziękuję. ostatnie 3 sezony to bajka. ten również, choć tym razem bez happy-endu
Czy wygrywasz, czy nie, j ai tak kocham Cie...!dziekujemy za wszystki8e wzruszeni ai dobre chwile.Wiemy gdzie bylismy 2 lata temu, nie wiemy, gdzie bedziemy za rok, chociaż, bez nerwowych ruchów, to Profesorze bedziemy przed wisłą ;)
Dziekujemy pilkarzom a przede wszystkim Wojtkowi Stawowemu za to ze moglismy przezywac piekne chwile po meczach z leia,pogonia....Szkoda ze nie ma pucharów ale na tym nie koniec mam nadzieje ze Wojtek z nami zostanie i cóz...pozostaje tylko czekac na nastepny sezon z nadzieja ze bedzie jeszcze lepiej...:)
dzieki za wszystkei piekne chwile....i mimo tego co dzis bylo i tak jestem bardzo szczesliwy,tzn jutro bede:-)dzis jestem przygnębiony ale tylko troszke...
jeszcze raz dzieki za wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)