Witam jetsem z Bielska i mam pytanko do kibiców Cracovii, z kim sympatyzujecie, kogo chcielibyście widziec w 1 lidze?
Podbeskidzie, Widzew, Kujawiak czy tez Jagiellonia :)?
Pozdro z bielska, być moze spotkamy sie w 1 lidze, zobaczymy za 2 tygodnie:)
-
-
Kogo chcielibyście w extraklasie? Po barażach
Ja Podbeskidzie:)
Widzew, Jaga niech sobie posiedzą 20 lat w drugiej lidze (choć życzę im min. 10 lat trzeciej...) Niech każdy sobie pogra tak jak my....Ciekawe ilu ich zostanie.....
A co do Kujawiaka to klub komuchów, miasto komuchów więc nie spierd.lają...
będę mało oryginalny. Podbeskidzie. Wbrew temu, co ktoś gdzieś napisał oni kibiców mają (znacznie wiecej niz Amica + Groclin razem wziete), a jak wejda do I ligi to (co normalne) - ich liczba jeszcze lawinowo wzrośnie.
Pozostałe uwagi mam takie same jak Zuberek
Zuberek twój post leje miód na moje serce :)
Cracovia do pucharów!!
a ja chce Widzew w extraklasie ale nie z powodu sympatii:-)
ale w barazach zagra Podbeskidzie.........i bede im zyczyl zwyciestwa nad Odra za to ze kopacze Odry nie upilnowali Jelenia w ostatnim meczu w ostatniej minucie....#$%#$%##%#%
Ja też wolę Podbeskidzie, bo... to niemal sąsiedzi i bliżej do nich na wyjazd :)
Ja chce ,zeby Widzew powróciłdo 1 ligi..
Podbeskidzie
Podbeskidzie - bo strasznie lubię Bielsko. Białą znam gorzej ;)
Ale stadion jest właśnie w Białej ;)
A co do zespołów wszystko byle nie te czerwone szmaty z Włocławka.
A najbardziej oczywiście Podbeskidzie.
a ja chce Jagiellonie :)
Proste, że Podbeskidzie. Bielsko-Biała to bardzo fajne miasto. Poza tym byłby niezły wyjazd, bo niedaleko. Kibiców też mają i to całkiem sporo. Oprócz tego miło nas przywitali u siebie w II lidze.
Idzie, idzie, idzie - Podbeskidzie !!!
No jasne że Podbeskidzie , macie tam jedna taka fajną fankę, która w tamtym sezonie siedziala razem z nami na C i nikt jest nic nie zrobil , chociaż byla w koszulce i szalu.
Zatem życże chłopakom z Podbeskidzia wejscia do baraży i ogrania Odry ( chociaż do Odry tez nic nie mam ), to jakoś tak Podbeskidzie większa sympatię wzbudza.
No a Widzew po pierwsze jest nielegalnie w II lidze , ale ma swojego przydupasa Bońka dlatego niechce Widzewa w I lidze przez nastepnych 10 lat.
Kujawiak to banda czerwonych złodzieju z senatorem Jarzebowskim z LSD na czele.
Zatem życze chłpakom z Bielska Białej wszystkiego naj.
Podbeskidzie....
A z Łodzi tylko ŁKS !!!
Jasne że Podbeskidzie
Zdecydowanie Podbeskidzie, bo jako jedyne z tych zespołów ma "czyste ręce". Od Widzewa i Kujawiaka kupczeniem śmierdzi na kilometry. Odra też by zostać mogła.
Podbeskidzie najlepiej, jak nie to Widzew, chodź w Łodzi jestem za eŁKaeSem ale Widzew druzyna z historią.
Jeśli chodzi o pięć drużyn które mogą grać w lidze, to mój ranking jest następujący:
1. Podbeskidzie
2. Widzew
3. Jaga
4. Odra
5. Kujawiak (ale tylko temu klubowi życzę wszystkiego najgorszego)
widzew z historią? hahaha. Doklejaną chyba. Widzew - tak naprawdę - ma mniejszą historię niz gumiory , tyle, że w czasach Gierka ulubionemu klubowi tow. Millera podoklejano conieco,zeby to jakoś wyglądało. Fakt - ma troche sukcesów, ale wiadomo jak "robionych" (telefonik: wicie, rozumicie towarzyszu - towarzysz Boniek ma zasilić towarzyszy z Widzewa)
w Łodzi tylko ŁKS
Widzew
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)