ludzie,
do tych wszystkich, którzy krytykują Bossa za jakoby brak honoru:
- czy honorem jest przegrać z Wisłą Płock w takim stylu?,
- czy honorem jest zagrać taką kichę z Wisłą K.?
- czy zagraliśmy w rundzie choć jeden dobry mecz? - (pardon - przyzwoity był z Legią)
Jeśli odpowiedź na powyższe pytania brzmi: NIE, to niech piknikowcy - piłkarze wezmą się z genialnym trenerem na czele k... wa do roboty i zaprezentują troszeczkę ambicji na boisku.
A politykę kadrową Profesora, jak sądzę, szanowni miłośnicy klubu wzajemnej adoracji z Proszowianki jeszcze nie raz będziecie wychwalać.
-
-
Mecz Lech - Pasy (może jednak zagramy)
Manfred Ty popierający i niektórzy krytykujący decyzje Profesora mieszacie dwie sprawy.
Jedno to kwestia Paweł Misior , Stawowy drużyna, poziom gry etc.
A zupełnie inna sprawa to przeraźliwy marketingowy samobój strzelony w wizerunek Cracovii
i jej Prezesa...
Umowa ustna jest obowiązująca w taki sam sposób jak pisemna (w świetle kodeksu cywilnego) ale żenujące byłoby sie procesować o to w kontekście takiego meczu.
Dla pełniejszego obrazu nie znamy odpowiedzi na pytania:
- kto wymyślił że Cracovia ma zagrać akurat teraz ten mecz w Poznaniu?
- czy prezes o tym wiedział i to zaakceptował?
Rozgrywki we wszystkich ligach (także juniorów) wkraczają w decydującą fazę i trzeba nie mieć wyobraźni żeby zaplanować na ten czas jednocześnie dwa wyjazdy (Biłgoraj i Poznań)
No niestety wstyd, wstyd, wstyd mi za Moje Pasy.
Czy jeszcze coś mnie spotka złego tej wiosny?
Tłumaczenie Profesora - cóż... RZECZNIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
Toż można było to ubrać jakoś w słowa, przeprosić, wytłumaczyć. Zapewne świat by zrozumiał. A tak została jedynie plama.
Swoją drogą, to czy tego meczu nie można było zagrać po sezonie? Kto ten kalendarz z Biłgorajem i poznaniem ustalił. Bo to jednak coś tu nie gra...
To ostatecznie można było wysłać nieco rezerwowy skład. Zawodnicy mogli zagrać po kilkanaście minut. Ten jeden dzień znowu tak strasznie żle by nie wpłynął na nasz zespół chyba, zwłaszcza, że do meczu z Pogonią jeszcze tydzień. Tak to pozostał tylko wielki wstyd. W tytule tematu jest taki tekst w nawiasie i mam nadzieję, że może jeszcze tak się stanie. Jeżeli tylko to możliwe.
Manfred żal mi takich kibiców jak ty......Kibice sukcesu,Filipiaka i Comarchu....Liczy się tylko kasa....Honor i zasady są nieważne.....Mam nadzieję żeprędzej czy później przekonasz się o swojej krótkowzroczności.....
Większosciowym udziałowcem jest miasto, a Filipak się zachowuje i pewnie mysli, ze Cracovia to jego prywatny folwark. Gówno.
Niestety Audax ale tak właśnie jest.
hej craxa :)
szkoda ze was nie bedzie...
nie chodzilo o rezerwowy sklad
na takim meczu gra sie pierwszym skladem i to nie dla wygranej tylko dla zabawy...
w tym meczu powinny grac same gwiazdy Craxy i Lecha... i powinni sie nawet przewracac lapiac w pasie (jak rugbysci) bo tu NIE WAZNY wynik...
taki mecz to spacerek i dlatego.. nierzoumiem
Secret my tez nie rozumiemy...Jest nam ogromnie wstyd...Przepraszamy...
MARKER ja nie atakuje i nie oczekuje przeprosin ;)
po prostu zaluje
ale zobaczymy sie w next season :)
No to jeszcze ja secret, napisałem, że OSTATECZNIE można było wysłać nieco rezerwowy skład. To byłby pewien nietakt, ale o wiele mniejszy niż nie jechać wcale. Ja też taki mecz wyobrazam sobie raczej jako zabawę bez gry kontaktowej, fauli, zagrożenia kontuzją itp. Nie potrafię racjonalnie wytłumaczyć tej decyzji. To przecież wstyd dla Cracovii, źle świadczy o Prezesie, źle o Comarchu. No nie rozumiem, zwyczajnie nie rozumiem.
Temat do dywagacji nad zachowaniem prof. jest w głosie z trybun [url]http://forum2.cracovia.krakow.pl/read.php?13,1213230[/url]. Tu chciałem znależć ludzi którzy pojada i może zagraja jak by trzeba ratować resztki naszego honoru ale widze że sie temat rozjechał i chetnych nie ma. No trudno nie udało się szkoda.
BartAcid a kiedy wogóle miałby być ten mecz w środe 1.06 ja uważam że fajnie było by gdybyśmy my kibice sie stawili przy bługarskiej i zagrali, bardzo chetnie bym pojechał i powiem ci ze chetnych tez bym znalazł tylko problem w tym że to środa chyba że sobota tez wchodzi w grę, szkoda że to wcześniej nie było planowane bo tak z dnia na dzien trudno coś zorganizować.
Jeśli była by taka możliwość umuwienia takiego meczu w w innym terminie to ja osobiście bardzo chetnie bym zagrał i zoreganizował kilka chetnych osób.
pozdro
Słyszałem wcześniej, że do Poznania mieli jechać Amerykanie?! Uzupełnić ich skład przynajmniej paroma naszymi zawodnikami i JECHAĆ !!!
Panie Profesorze, jeszcze nie jest za późno!
Już raczej jest za późno... Osobiście wolę byście nie przyjechali jak mają przyjeżdżać jacyś Amerykanie, ktorzy z Cracovia mają tyle wspólnego co ja...
Edycja: Zrozumiem rezerwy, juniorów, kibiców ale..jacyś Amerykanie NIE!!
no to kurna niezla
"reklama"
:(
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88&w=24548181&v=2&s=0
Jak dla mnie Profesor popełnił wielki błąd! Decyzje motywuje meczami z Amica i Pogonią, ale jak je przegramy (czego oczywiscie nie chce), to bedzie gadanie ze zespol byl przemeczony, gdyz za dlugo trenowal! Trener wówczas znowu stwierdzi "Wine biorę na siebie" Powinny jechac chociaz rezerwy plus kilku juniorow!!! A jak dla mnie ważniejsze jest dobre słowo o Cracovii niż puchary! Wolałbym aby Nasi zawodnicy pojechali, nawet za cene pucharów!
Profesorze kolejny błąd!!!!! Wielki błąd a wkońcu miarka się przebierze!!!
Niestety muszę się zgodzić jest to wielki błąd....Jeżeli nie chciano jechać to trzeba było o tym poinformować wcześniej a nie za pięć dwunasta......
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)