spoko... ale potrzebuje szybko czegoś całe wakacje pracowałem w chacie..;/ no i muszę szybko coś znaleść a za oszczędzić mogę dopiero w roku szkolnym :] nawet te ulotki tylko szybki namiar potrzebuje..:] tylko taki żeby mnie nie oszukali xD
-
-
Szukam Pracy - Oferty pracy. Widziałaś(eś) gdzieś ogłoszenie - poinformuj innych!
Przejdz sie chlopie jakas ulica i znajdziesz 10 takich ogloszen. Nikt Ci niczego pod nos nie podstawi. Napisalem Ci, ze AIG potrzebuje, a Ty chcesz numer pod nos?
6 dni później
> za ulotki to ledwo na karnet wystarczyy...
Przy odrobinie silnej woli, na ulotkach mozna wyciagnac spokojnie do tysiaca zl miesiecznie i jeszcze z nauka to pogodzic. Teraz jest szczegolnie dobry okres na artykuly szkolne - robilem swego czasu na ulotkach na Dlugiej w Centrum Tanich Podrecznikow i polecam.
55 dni później
a chcialabym projektowac ciuszki dla kibicow i kibicek-wiecie gdzie sie z tym zglosic?!
do MKS-u (ul. Wielicka 101) :D
Broń Boże!!
Do Stowarzyszenia!!
Pisz na priv, alebo na maila którego znajdziesz na www.tylkocracovia.pl
21 dni później
http://praca-krakow.pl/oferty-pracy/oferty-pracy/oferta_pracy_1359242_Asystentka_Zarzadu/
:D
Jakby co - chetni do zarabiania przy komputerze (zadne reklamy etc) moga sie ponownie zglaszac na priva, jest sporo roboty. :) Koniecznie podac swoj e-mail i numer gg.
pw
szukam pracy:)
nie potrzebuje ktos kierowcy ?;]
ja taż szukam , już 2 lata:):):) powaga
Santo zapewne wielu potrzebuje jak idą na mecz, wiec robota raczej weekendowa ;)
Mój kolega, prof. nadzw. dr hab. (habilitacja na Ujocie), bardzo mądry facet, potrzebuje na gwałt kasy, szuka więc możliwości dodatkowego zatrudnienia. Może wykładać filozofię, socjologię, nauki o zarządzaniu (i nauki okołopokrewne). Pytał się mnie czy o czymś nie wiem, no to mu powiedziałem, że mogę się zapytać na niniejszym Forum, co też czynię.
Też aktualnie szukam pracy.
Jestem po Technikum Ekonomicznym - specjalizacja Bankowość i Finanse.
W tym roku Akademickim bronie się na Stosunkach Międzynarodowych.
Doświadczenie ?
Praktyki w Nordea Polska,
Ponad rok jako sprzedawca w sklepie z ciuchami (kasjer również),
Kelner w jednej z bardziej znanych Restauracji Żydowskich na Kazimierzu ;)
Pomoc kuchenna,barman,pracownik pola golfowego,kasjer w sklepie spożywczym,pomocnik rzeźnika, Pan Pokojowy (odpowiednik pokojówki) - na cały hotel byłem jedynym facetem,polecam ;), ogrodnik, wózkowy rozważący kraty,zgrzewki i kegi browarów i innych alko po knajpach i restauracjach - sezonowe prace w Kanadzie i w Irlandii, dobra znajomość j.angielskiego i średnia j.francuskiego.
Przeglądam oferty na necie i straszna kapota.
Najgorsze jest to,ze sam nie wiem co chcialbym robic.
No to masz Lipton:D:D:D
7 dni później
jakaś praca dla 16 latka:D na popołudnie?:D
17 dni później
w sumie nie zebym na sile szukal ale jakby byla jakas interesujaca oferta w jakims biurze projektow drogowych na stanowisku asystent projektanta (rok w zawodzie, brak uprawnien budowlanych) to czemu nie - pogadac zawsze mozna
ja bym chętnie przytulił coś dodatkowego, na wieczory, najlepiej praca przy kompie i w domu (przepisywanie prac lub coś w ten deseń). jakby ktos coś słyszał lub miał jakąs propozycje to pisać.
7 dni później
http://www.mpk.krakow.pl/default.aspx?docId=315
moze tutaj cos na wieczory znajdziesz terminatorze :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)