No, no! Świetny mecz Marcina! Brawo!
-
-
Marcin Cabaj - YOU WILL NEVER WALK ALONE !!!
brawo Marcin dzisiaj zasłuzyłeś na brawa tak jak wcześniej na .........zjebki!
..i zostałeś wyróżniony przez gejów z "szybkiej piłki"-powołali cię do 11 kolejki...
Supermecz Marcina. Piękne wyjścia.
Czego nie zobaczył sędzia, wychwyciły telewizyjne kamery. Marcin Cabaj w meczu z Jagiellonią uniknął żółtej kartki, choć kibicom miejscowych pokazał... gest Kozakiewicza.
Zdarzenie miało miejsce w końcówce spotkania, po jednej z wielu udanych tego dnia interwencji krakowskiego golkipera. Cabaj zwrócił się wówczas w lewo i w charakterystyczny sposób skrzyżował obie ręce.
REKLAMA Czytaj dalej
Komentujący ten przypadek na antenie stacji Canal Plus szef Kolegium Sędziów PZPN Sławomir Stempniewski stwierdził, że piłkarzowi "Pasów" należała się żółta kartka. Niewykluczone, że "wałem" Cabaja zajmie się Komisja Ligi.
To nie pierwsze tego typu zachowanie Cabaja. W poprzednim sezonie w ten właśnie sposób pozdrowił Grzegorza Podstawka, chwilę po tym, jak obronił wykonywany przez napastnika Polonii Bytom rzut karny.
Źródło:http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32294,title,Cabaj-pokazal-kibicom-wala,wid,11537354,wiadomosc.html?ticaid=18d3c
Pełno jest takich sytuacji, że piłkarz powinien dostać żółtą kartke i nie dostał. Co innego jakby chodziło o czerwoną, a tak to nie wiem co ma do tego Komisja Ligi.
Na interii głosowanie na asy i cieniasy kolejki...
W głosowaniu na asy Cabaj w tej chwili trzeci, a prowadzi... mój i nie tylko mój - zawodnik, który o mało Łuczaka nie zrobił inwalidą do końca życia, piłkarz Patryk Ube... sorry, Małecki.
Link:
[url=http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/asy-i-cieniasy-8-kolejki-ekstraklasy,1374535]
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/asy-i-cieniasy-8-kolejki-ekstraklasy,1374535[/url]
Merol Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ..i zostałeś wyróżniony przez gejów z
> "szybkiej piłki"-powołali cię do 11 kolejki...
ale w omówieniu meczu ekspert NieSzczęsny powiedział, że na boisku było 22 facetów, którzy nie grali, a snuli się po boisku i że nie ma co o nich mówić natomiast ciekawy był Szamotulski ze swoją dziewczyną na trybunach... Ten sam Szczęsny tydzień temu "przywalił" Cabajowi - choć tydzień temu Cabaj nie grał - zresztą Szczęsny nie opuszcza chyba żadnej okazji by nie przywalić Cabajowi - ale za to wczoraj bardzo chwalił Pawełka... Zresztą w omówieniu meczu nikt i nic nie powiedział o Cabaju ani w ogóle i żadnym piłkarzu Cracovii. Ale w jedenastce kolejki Cabaj.
Oni robią to "razem" z tygodnikiem Pika Nożna. Może tę jedenastkę zobaczyli dopiero wtedy gdy o niej powiedzieli? :D
Tygodnik "Tylko Piłka" wybrał Cabaja na gracza kolejki.
Gratulacje!
Marcinie ,godzinkę po każdym treningu chwytanie trenuj bo znowu będą się czepiać szukający kozła ofiarnego naszego bez zwycięskiego stylu gry...
a nikt prawie nie pamięta że gdyby nie ty ,to nie do Poznania lecz pewnie do Wodzisławia w poprzednim sezonie nie było by poco jechać...
U Marcina powróciła norma ...
12 dni później
Komisja Ligi nałożyła karę finansową w wysokości dwóch tysięcy złotych na zawodnika Cracovii Marcina Cabaja w związku z jego niesportowym zachowaniem (obraźliwy gest) podczas meczu 8. kolejki Ekstraklasy z Jagiellonią Białystok.
źródło: Ekstraklasa SA
Jak Marcin wcześniej by wiedział że dostanie dwa koła to pewnie by franka w DUPE kopną.
6 dni później
Ja tak nawiaze do tego samoboja Polczaka w meczu z Polonia Bytom.
Obejrzalem jeszcze raz te bramke na internecie i mam wrazenie ze gol jest bardziej Cabaja niz Polczaka. Widac ze chcial wybiec do pilki i powinien tak zrobic, poleciec z kolanami do gory i wypiastkowac ja. On jednak zawahal sie i stanal, machajac rekami, Polczak byl zdezorientowany i tak mu trafila w noge i wpadla.
Nie czepiam sie Cabaja i nie bronie Polczaka, bo obaj mi sa obojetni. Takie tylko mam odczucie, ze Cabajowi zabraklo zdecydowania i odwagi przy tej wrzutce.
skoro Polczak nie potrafi sie skoncentrowac na meczu to co on w ekstraklasie, ba co on w Cracovii do ciezkiej kurwy robi?
30 dni później
[b]Cabaj: wtedy ja się mogę pośmiać z kibiców[/b]
- Ja najbardziej wyśmiewany? Faktem jest, że miałem w karierze kilka wyjątkowo nieudanych interwencji, że śmiali się ze mnie nie tylko ludzie, ale także ja sam. Z tym, że ja dopiero po jakimś czasie. Oglądam te gole i myślę: "jak ty mogłeś coś takiego przepuścić?" - powiedział bramkarz Cracovii Marcin Cabaj. W niedzielę 180. derby Krakowa, w których "Pasy" zmierzą się z Wisłą.
- Zresztą koledzy też się ze mnie śmieją. Ale nie robią tego w poniedziałek, czyli tuż po meczu. Dogryzanie zaczyna się od czwartku. Jeden kolega na przykład staje na bramce i parodiuje mnie. A ja wtedy ripostuję: "Takiego gola ty mi nigdy nie strzelisz!". Ale wracając do kibiców - co ja mam zrobić? Wyjść do nich i śmiać się razem z nimi? Raczej nie. Kibice niech krzyczą, co chcą. Ja mam satysfakcję, gdy mecz wyjazdowy kończę bez straty gola. Wtedy ja się mogę pośmiać z kibiców - powiedział.
- Niestety, tak to jest, że jak do tej pory jechaliśmy na stadion Wisły, to mieliśmy olbrzymie problemy. U siebie te obawy przed derbami były trochę mniejsze. Ale teraz zagramy w Sosnowcu, więc ani Wisła nie wystąpi u siebie, ani my. Jestem zatem bardzo ciekawy, jak ten mecz będzie wyglądał - powiedział Cabaj.
http://sport.onet.pl/74319,1248688,2081509,,cabaj_wtedy_ja_sie_moge_posmiac_z_kibicow,druzyna_wiadomosc.html
Uwielbiałem patrzeć na te sprinty Marcina po piłke za bramke po niecelnych strzałach rzeki, żeby tylko jakiś dzieciak nie podał jej za szybko:)
Dzięki wielkie Marcin za mecz!!!
Marcin, jakbym miał jajniki zamiast dwóch wielkich jaj, to dałbym Ci się podpisać po derbowym meczu na moim prawym cycku! Brawo za występ! :D
westham, to jest forum Cracovii a nie forum erotyczne ;p
Marcin świetny występ. Jakby nie on to... każdy wie ;D
BRAWO MARCIN BRAWO !!!! ileż mialem radosci po Twojej grze !
Super zachowanie na Wielickiej , niektorzy powinni wiedziec o co chodzi !
W koncu to powiem PRAWDZIWY KAPITAN CRACOVII !!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)