Marcin poprostu pokazał jak się traktuje wiślackie ś.cierwo! Faul napewno nie na czerwona, bo juz 2 obronców naszych bylo za jego plecami..
-
-
Marcin Cabaj - YOU WILL NEVER WALK ALONE !!!
a ja załuje ze nie wjechał w niego nakładka ;]
kodiGa nieprzesadzaj, że nie na czerwoną :)
kodiGa Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Marcin poprostu pokazał jak się traktuje
> wiślackie ś.cierwo! Faul napewno nie na
> czerwona, bo juz 2 obronców naszych bylo za jego
> plecami..
Gdyby Marcin nie był bramkarzem, to faul był na żółtą, bo istotnie obrońcy by zdążyli.
Ale z tego co wiem to za taki faul bramkarza na polu karnym jest czerwona.
dobrze zrobil, bo 1:3 to bylby juz bardzo niesprawiedliwy wynik.
[url]http://pl.youtube.com/watch?v=p3ZmoveVYMc&feature=related[/url]
biedny zieniu piczka mu pękła
No tak walnąć zieńczuka jak to zrobił Marcin... bezenne:) Az mu zazdroszcze, że mógł sobie na takie coś pozwolić. Pokazał siłe Cracovii, brawo Marcin!!!
Co do opinii o czerwonej kartce, zasugerowałem się Rosłoniem i Węgrzynem którzy komentowali mecz na C+ i stwierdzili, że sedzia Gilewski pospieszył się z czerwona kartką, bo byli obrońcy i był to faul taktyczny wykonany ciałem, a nie wślizgiem.
10 dni później
Jeżeli Cabaj zagra w Lubinie będzie to jego "100' występ w pierwszoligowym meczu.
To gość już sezon zakończył :(
A że druga czerwona "pod rząd" to będziemy się cieszyć, jeśli dostanie tylko 2 mecze...
Po obejrzeniu ligi + to dochodze do wniosku iż ta czerwień to jest śmiech na sali. iwański panienka i krętacz pie....olony.Klub powinien sie odwołać żeby złagodzono kare i Cabaj mógł w środe wybiec na boisko.
borski ty ku...wo gdzie miałes oczy przy faulu na Witkowskim tam kartki nie było a powinna być czerwień
Szok! Pierwsze co widzę to portale, które po prostu jeżdżą po Marcinie i wymyslają jakies domniemania. Skandal!!
Iwański już w Szczakowiance był
wciąż jest
i wyglada na to że już na zawsze
pozostanie pajacem
Marcin głowa do góry
Marcin, szcunek za wypowiedz po meczu. Nie ma co sie znizac do poziomu tego szmaciarza i dyskutowac. Trzeba go bedzie nastepnym razem w Krakowie ladnie "przywitac"...
Cabaj go "trącił" w bark,a Iwański trzymał się za twarz...
A ja osobiscie mam juz dosyc tego pajaca w druzynie bo to nie jest nawet bramkarz na poziomie tylko jakas smieszna imitacja. Mam dosc Cabajowania na tym forum i ciaglego jego bronienia bo Cabaj to, bo Cabaj tamto.
Jakby go nie bylo to bylo by dobrze. Ciagle z tym gosciem jest cos nie tak!
Albo cos spierdoli albo powie debilnego - mam juz go dosyc naprawde.
Kupmy jakiegos bramkarza i pozbadzmy sie tego oszoloma bo i tak z niego nic nie bedzie.
tyrolek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Cabaj go "trącił" w bark,a Iwański trzymał
> się za twarz...
>
najlepsza fotka z tego meczu:
http://www.pilkanozna.pl/fotodb/2008/big/44c2d56099cc27150781aa1c9ad21f79.jpg
Cabaj właściwie nie zawinił. To Iwański zrobił z niego kozła ofiarnego.
Iwański to błazen! Powinien dostać kartkę za symulowanie, ale Borski były pracownik KGHM tylko na to czekał by się "wykazać"
Marcin nie przejmuj się z mafią miedziową nie wygrasz!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)