Tak potrzebny dobry trener dla bramkarzy!!!
-
-
Marcin Cabaj - YOU WILL NEVER WALK ALONE !!!
Majewski zapowiadał ,że zbuduje sztab fachowców...czekajmy więc kogo do bramkarzy weźmie. Uwaga TD słuszna...nasi bramkarze najlepiej bronili za W. Wojciechowskiego
a ja myslę, że Marcin powinien czuć nasze wsparcie - tak wtedy gdy gra kichę jak i wtedy gdy broni naprawde ok!
Według mnie najlepszym trenerem bramkarzy, którego do tej pory mieliśmy był Piotr Wrześniak naprawdę miał bardzo profesjonalne i nowoczesne podejście do treningu. WOjciechowski niestety był niedobrym trenerem dlatego, że prowadził treningi starodowanym systemem (zajechać bramkarza na treningu) i między innym wtedy pożegnał się z nim Stawowy. Natomiast obecny trener bramkarzy Woźniak nie wiem co on wogóle robi na tym stanowisku, bardzo małe doświadczenia z Seniorską piłką, pracował w Cracovii wcześniej, ale z trampkarzami i juniorami. Więc uważam, że Majewski powinien ściągnąć do Cracovii naprawde dobrego wachowca. Według mnie najlepszym trenerem bramkarzy w Polsce jest Andzrzej Dawidziuk, trener młodego pokolenia, który jest fachowcem w każdym calu.
66 dni później
Potrzebny jest nam bramkarz. Cabaj to nie jest golkiper na pierwszą ligę! A może nadzedł już czas na Pączka.
Nie wydaje mi się aby Pączek był przyszłością Cracovii, między innymi z powodu niskiego wzrostu...
Jeśli Majewski będzie dalej stawiał konsekwentnie na Cabaja to najdalej za rok widzę go w kadrze. Biję zakład o Russkoje Igristoje ;)
Pamiętam jak bronił sam Wojciechowski. Przez niego spadliśmy do III ligi. Na początku bronił ładnie a potem sam sobie bramki wbijał. Jak się po tylu latach na to patrzę i wspominam tamte czasy (np. bide w Cracovii) to w przypadki nie wierzę. Może chodzi o podejście do wykonywanej pracy?
A w Cabaja wierzyłem i wierzę. Co do Pączka, to w przypadku bramkarza wzrost nie odgrywa aż takiej roli. Ważna jest skoczność i refleks
Re: Marcin Cabaj - YOU WILL NEVER WALK ALONE !!!
Autor: CRAXA_KSC (IP zapamiętane)
Data: 28 sty 2007 - 20:10:26
Nie wydaje mi się aby Pączek był przyszłością Cracovii, między innymi z powodu niskiego wzrostu...
Jest wielu bramkarzy o takim wzroscie jak Pączek!!!Mnie sie wydaje ze Cracovia juz dawno nie miala takiego talentu jak Pączek!!!Chlopak ma doslownie wszystko co powinien miec klasowy bramkarz!!!Wiadomo moglby byc wyzszy o te 3-4 cm ale wtedy nie bylby pewnie tak szybki dynamiczny i skoczny!!!Trener Majewski napewno powinien mu dac szanse!!!A pisanie ze nie ma tych kilku cm wiecej jest smieszne bo wazne jest jak broni i gra a nie ile ma wzrostu!!!!A Pączek juz wiele razy pokazal ze bronic umie i to wysmienicie!!!
Niestety w przypadku bramkarza wzrost jest bardzo ważny, a wszelkie gadanie, że jest inaczej jest zwykłą ściemą!
Ja też stawiam zdecydowanie na Marcina, wierzę, że ten sezon będzie należał do niego!
a F. Bartez
Cabajero umiejętności typowo gimnastyczne ma.Niestety pęka przy większej presjii,nie wiem czy coś z niego bedzie.
Bartez jednak wyzszy;)
Bartez - 182cm
Pączek - 178cm
Marek Pączek mierzy 183 cm. nie wiem skąd wziąłeś to 178...
Czyli Pączek mierzy sobie tak gdzieś między 178cm a 183cm? Prawda pewnie leży po środku i ma 181cm(cirka , koma , przecinek)
http://www.cracovia.pl/gracz.php?grid=350 <--Marek Pączek
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=7551
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/orange-ekstraklasa/druzyna/cracovia,1571,39479
<--- Marek Pączek .
czyli ze wzrost Pączka zmienny dość jest i wacha sie od 178 do 188
Proponuje przyjąć jakiś kompromis i ustalmy wzrost Pączka na 181cm :)
Czyli tyle samo ma wzrostu co tacy bramkarze jak:
- Canizarez
- Coupet
- Casilas(niektore zrodla podaja ze ma 180 a niktore 184)wiec pewnie ma cos po srodku...
- Given z Newcastele tez ma podobne warunki!!!
Ci bramkarze ktorych wymienilem sa zaliczani do swiatowej czolowki wiec nie rozumiem tego bezsensownego gadania o wzroscie Pączka!!!
Niewatpliwe ma on wielki talent bramkarski!!!
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> >
>
>
>
> <--- Marek Pączek .
>
> czyli ze wzrost Pączka zmienny dość jest i
> wacha sie od 178 do 188
> Proponuje przyjąć jakiś kompromis i ustalmy
> wzrost Pączka na 181cm
>
>
>
>
> Zmieniany 3 raz/y. Ostatnio 2007-01-30 23:17 przez
> Kajak.
ta... a Kajak czytając od tyłu to też Kajak...
A propos Marka Pączka.
Mam dane z 1 lutego 2007 r. z godziny 12:22 (poważnie):
Wzrost: 182 cm
Waga: 78 kg
Skąd te dane? Z zeznań samego zainteresowanego :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)