Ja nie chcę Cabaja ! Dożywotnio!
-
-
Marcin Cabaj - YOU WILL NEVER WALK ALONE !!!
RaDar wstydem jest to,że mamy takich kibiców jak ty,którzy potrafią tylko bluzgac na swoją drużynę!!!Owszem Marcin popełnil dzisiaj okropny błąd i ja też jestem WKUR...ale nie pisze tego ze nie zasługuje na pasiastą koszulke!Przypomnij sobie ile razy krzyczałeś na meczu MARCIN CABAJ,ile dobrego zrobił za czas odkąd stoi w naszej bramce.Więc człowieku wyluzuj jesli uwazasz sie za kibica Cracovii!Takich jak ty jest niestety w naszym gronie ZA DUŻO i to jest największą HAŃBĄ!!!!!!!!!!!!
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!
Przypomnijcie mi w jakich okolicznościach Cabajos zmienił Olszewskiego w zeszłym sezonie??? kartki , kontuzja???
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przypomnijcie mi w jakich okolicznościach Cabajos
> zmienił Olszewskiego w zeszłym sezonie??? kartki ,
> kontuzja???
Za obronionego karnego na Legii:-):-):-)
Marcin - nigdy nie zostaniesz sam! Pamietaj! Nawet maksymalnie wq.rwieni jesteśmy z Tobą!!!
jak dla mnie jestes pierwszem bramkarzem
i nie jest wazne to co sie dzisaj stalo
Zagrał z Górnikiem Zabrze. Olszewski wówczas puszczał seryjnie szmaty i uczynił to w czterech meczach = 10 bramek! Z lubinem =2, z Łęczną =3, z Legła =3, ... i jesccze z kimś Nie pamiętam. Nie było tam ani kontuzji, ani kartek.
.
Po pierwsze: odpi.e.r.dolcie się od Marcina - JEMU JEST TERAZ POTRZEBNE WSPARCIE ANIE BLUZGI _ JACY Z WAS KIBICE????????????????
Po drugie - bład popełnił Wojtek, który nie powienien już w tej rundzie Marcina wystawiać, dać mu odpocząć psychicznie po Lubinie
Monday - dożywotnio to ja nie chcę kibiców, którzy nie wspieraja swojej drużyny zawsze i wszędzie
Ja dzisiaj na sektorze C6 praktycznie sam MOTYWOWAŁEM drużynę przy stanie 2-3
(oprócz mnie dopingowało w tych ostatnich minutach słownie kilkanaście osób na CAŁY (!) sektor)
Krzyczałem "JEŚTEŚCIE LEPSI< ZAJEDZIECIE< ICH!!!!" 'ZAJ.EB.CIE TE K.UR.WY" "GRAMY DO KOŃCA" "BASTEREK IDŹ NA NIEGO - JESTEŚCIE LEPSI o ZA.J.EBCIE ICH!!!" i tym podobne
co robiła reszta "kibiców" którzy tak gromko dopingowali przy stanie 2-1??????
ANO MILCZAŁA!!!!!!
Dla mnie to Wam milczące pikniki (kiedy drużyna Was potrzebuje) jest dożywocie!!!!
ps. To oczywiście nie było skierowane do Ciebie MOnday, bo wierzę, że dopingowąłeś do końca, ale zamiast gnoić (tak gnoić, zamiast krytykować) Marcina, powinieneś raczej zająć się pajacami na trybunach
ps 2. Już nawet nie wspomnę o "kibicu" który wydarł się po meczu tuż koło mnie "Cabaj ty j.... szmacairzu" (szacunek dla starszego kibica który totalnie go za to z.j.ebał, facet omal nie pobił tego fajansa - totalny szacunek)
Dobrze było napisane w innym temacie:KORONIARZE i kolporterowcy !! U nas dostrzegam to samo : CRACOVIACY i comarchowcy !!!!!!! NAWET NAWET W CHWILI ZLEJ NIGDY NIE OPUSZCZE JEJ !!!!!!!
łukasz - nieco OT - zasypujemy q.rwa rowy a nie kopiemy nowe!
Doping nalezy sie Cracovii
a nie tylko wygrywajacej Cracovii
Natomiast Marcin Cabaj mecz z Amoca powinien ogladac z ławy
i dopingowac Slawka Olszewskiego.
To mu dobrze zrobi
potem bedzie zima i duuuuzo czasu zeby przemyslec pewne sprawy
Nie rozumiem podejścia niektórych kibiców, którzy w momencie bardzo cięzkim dla Marcina zamiast wsparcia potrafią go tylko wykpić. Gratulacje dla kibiców sukcesu!!!!!!!!
Ale ja po prostu nie moge wytrzymac, jak czytam 90% postów na tym forum!Dzis wszyscy napier... na piłkarzy ale w momencie wygranej wszystko jest ładnie pięknie,piłkarzy chcą na rękach nosić!I taka osoba mieni sie kibicem????Kur.. a nie kibicem!Popieram Nachmana: Gratulacje dla kibiców sukcesu!!!!!!!!
W dzisiejszym meczu konczacym rozgrywki o mistrzostwo Brazylii Coritiba wygrala na wlasnym stadionie 1:0 z wicemistrzem Internacional. Przez cala druga polowe nieustajacy doping, 25 tysiecy kibiców placzac odspiewalo hymn klubu.
Drobny szczegól: od poczatku 2 polowy bylo juz na 100% wiadomo, ze Coritiba spadla do drugiej ligi.
Co na to nasi kibice sukcesu?
Docencie, u nas nie ma kibicow sukcesu - wszyscy predzej czy później poczuli juz smak porażki ;)
Coritiba po 1 rundzie walczyla o puchary...
No tak. Kiedy to nam się zdarzyło walczyć o puchary? W poprzednim sezonie? Nieważne. my nie płaczemy spiewajac hymn - twardzi jestesmy ;)
aktualne wyniki sondy na TP! :)
Kibice Cracovii nie sa normalni ;)
[IMG]http://tinypic.com/i5vcz6.jpg[/IMG]
szkoda że nie było opcji "to gówno w czerni(żółci)"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)