No jest temat o Witku Wawrzyczku i o 'Bojarze' a nie ma nic o naszym Fabienie Barthezie...
Gdyby nie Marcin to dziś (właściwie wczoraj) byłoby 2:3 (co najmniej). Fakt, ze nerwy mi pan Marcin zszargał niemal jak Barthez gdy jeszcze bronił w MU ale za to jak on pieknie broni!!! Oby naszego Marcina jakis Abramowicz nie przyuważył bo bycie nastepnym Dudkiem to wprawdzie nobilitacja ale Pasy potrzebuja takiego bramkarza!!!
Panie Marcinie jestem Pana fanem :D
-
-
Marcin Cabaj - YOU WILL NEVER WALK ALONE !!!
Pmx7, (nota bene tajnosc Twojego nicka jest totalna:)), trudno wciaz ocenic prawdziwa wartosc Cabaja. Nie ulega watpliwosci, ze chlopak ma NIESAMOWITE szczescie, a to sie na tej pozycji liczy i absolutnie nie wiadomo od czego to zalezy. Na pewno ogromnym atutem jest fakt, iz jest powolywany do kadry, bo to wzbudza respekt i napastnicy druzyn przeciwnych zachowuja sie w stosunku do niego inaczej niz do innych bramkarzy - powinnismy wiec miec wielka wdziecznosc dla Janasa:).
Jego atutem jest mlody wiek i mozliwosc gry w tej chwili w I lidze. Moim zdaniem, jest kilku ligowych bramkarzy lepszych od Cabaja, ale jego bronia wyniki - ma prawdopodobnie srednia mniej niz 1 bramke wpuszczona na mecz. Cabaj musi nabrac troche "ciala", sily i pewnosci interwencji. Przy posiadanych naturalnych zaletach ma na pewno szanse byc naprawde dobrym bramkarzem - teraz jeszcze nie jest - zdarza mu sie zbyt duzo kiksow. Tym niemniej jest na pewno silnym punktem druzyny, trzeba tylko obserwowac czy eliminuje bledy i czy robi postepy.
Byla taka piłka która tak fartem obronił, ze mi serce stanęło. MASAKRA!!! Hehe fajnie było popatrzec jak trzy razy z rzedu wypierdzielił jakiegos Katowiczana. MUEHEHE. Na marginesie, juz nigdy nie wbijam sie pod vipa, bo co najmniej trzy razy podskakujac wyrabałem w głowe.
Marcin musi zdecydowanie poprawić wykop od bramki ale chyba sam to wie i o tym już wspominał.No i musi pamiętać,że nie każdy sędzia będzie dla niego tak tolerancyjny jak na meczu z GKS.
Ladnie wylapuje trudne bramki wrecz takie ktorych nie powinien zlapac, zato jak leci szmaciana pilka to potrafi jej nie zlapac wystarczy przypomniec sobie niektore puszczone bramki przez niego w ktorych nawet nie drgnal i nie byly to rykoszety.
Nie chwalcie Marcinka za bardzo bo chłapak to przeczyta i pomysli że jest O.K. A nie jest. Błędy we wczorajszym meczu to już była lekka przesada ! Już nie wspomne o tym że należał się karny dla Hanysów. A i tak mam do niego sentyment bo jest deczko postrzelony, a bramkarz chyba taki musi być.
Nr One - Chrzanów
No bledy ma spore i coraz czestsze, ale to nalezy odebracjaknajbardziej optymistyczne, bo sie okazuje, ze nasza obrona nie jest znowu takasłaba. Ja was tyko prosze, uwielbiam Bastera i Nowaka, ale po1 nie kazcie im walczyc o gorne pilki i po drugie nie odgrywajcie do tyłu do Bastera i ograniczciezgrania na skrzydło do Nowaka.:)
Marcin jeszcze kilka takich zagrań i ze stadionu wywiezie mni ERKA i będziesz miał na sumieniu starego fana!!!
Marcinku wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin !!!
[b]Najlepszego ! :D[/b]
Wszystkiego naj naj najlepszego!
:D
"Niech Moc (i Szczeście) będzie z Tobą" :D
Z okazji dzisiejszych 25. urodzin wszystkiego dobrego Marcin !!!
Obchodzący dziś 25 urodziny [b]Marcin Cabaj, otrzymał powołanie na mecze reprezentacji Polski z Albanią w Szczecinie (towarzyski) i Azerbejdżanem w Baku (eliminacje Mistrzostw Świata)[/b]. Spotkania zostaną rozegrane 29 maja i 6 czerwca.
Wszystkiego najlepszego Marcinie!
Źródło:
WSZYSTKIEGO NAJ MARCIN
wszyskiego najlepszego spełnienia marzeń i wystąpienia w jednym chociarz meczu!!!
Najlepszego
tylko się już ku.rwa nie kiwaj pod bramką ;)
Wszystkiego naj, naj, naj....
Z okazji wczorańszych urodzin nie chcialem Ci wtykać.Obejrzałem na spokojnie mecz z GKS-em w C+ i powiem Ci tylko....ochłódź sie trochę, póki jeszcze masz czas.Przed Tobą trudne mecze i nie każdy sędzia będzie tak pobłażliwy.
Znasz przyslowie "Łaska kibica..." dzisiaj jesteś uwielbiany jutro zrobisz kolejny nieodpowiedzialny faul,kolejne nieprzemyślane wyjście za 16-tke i będziesz "be"
Z okazji urodzin życze Ci "zimnej krwi" i oczywiście naj ,naj.
5 dni później
mam nadzieję, że choć w II połowie dzisiejszego meczu Marcin będzie grać
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)