DJ.CAT
http://forum2.cracovia.krakow.pl/read.php?1,1213459
cytat "Lepsza bylaby dla nas wygrana Wisly ale jak ich znowu upokorza to tez bedzie wesolo."
a później się dziwisz że się nie lubimy :]
- pamiętaj - nie rzucaj bumerangiem ;)
-
-
a tak wogóle to jesteśmy na 3 miejscu:-))))...
umiesz liczyć - licz na siebie stara zasada a są tacy którym napewno nic nie chcę zawdzięczać...
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jak juz maja przegrac to im zycze 7:0
> ))))))))))))))
>
>
No jest duża szansa, ze Twoje zyczenie jest bliskie spełnieniu...
Szmaciarze - to co graja to zenada kompletna. Blamaż (w czystej definicji tego słowa). I to ma byc Mistrz Polski?. Cos mi mówi, ze taki poziom gry rywalki zza Błoń bedziemy juz wkrótce częsciej oglądać. I wcale mnie to nie martwi.
Ale Legi nie poznaje... Heh przynajmniej bedziemy miec z tydzien, dwa spokoju i psy (nomen omen) beda wieszane na kim innym :)
"...umiesz liczyć - licz na siebie stara zasada a są tacy którym napewno nic nie chcę zawdzięczać..."
No myslałem że co jak co ale na Wisłę można liczyć. No no jak nie na Wisłę to na kogo?
Dopiero w 75 minucie pierwsza kartka w tym cyrku zwanym dla niepoznaki meczem. Wychodzi na to że gwiazdy już myślami za granicą...
Im wyżej przegrają tym śmieszniej :]
a tak wogóle to jesteśmy na 4 miejscu ;-((((....G4 nie da sobie zrobić krzywdy.....
Wisla broni wyniku - dalej 5:0
kurde 5:1 :) szkoda bo było tak okrąglutko
tak sie zastanawiam ze ile tu przyczlapie jakis wislak i powie ze jestesmy kompleksiarze :)
jak sie juz wyplacze w domku w podusie to przyjdzie sie powyzywac :)
Te 5 rozumiem,ale tem 1??? :-(((((
Martinez no tradycyjnie
rok temu: 4:1
dzisiaj; 5:1
Liczka gorszym trenerem od Henia :)))
PS. Tylko nei wyskakujcie, ze sie sprzedali. Dupy wolowe sa i tylko.
koniec powiem jedno ... buhahahahaha :) :) :)
Niezbyt długo byliśmy na trzecim miejscu.
A moim zdaniem wisla sie sprzedala. woli widocznie legie niz nas w pucharach. boi sie ze wyjdziemy lepiej niz ona :)
true wiślaki mecz sprzedały to jest więcej niż pewne. Ale swoją drogą to muszą mieć niezły tupet i chyba mają tych swoich kibiców w dużym poważaniu - przecież dla nich gra z legią to drugi co do ważności mecz po derbach.
Sprzedane mecze nie kończą się tak wysoko (chyba że chodzi o bramki) bo wtedy są podejrzane, po prostu Legii mecz wyszedł...
ee tam odrazu sprzedali ...
Za darmo oddali :)
Oni to lubia jak ich tak w Warszawie porzadnie w dupe dojada :)
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sprzedane mecze nie kończą się tak wysoko
A skąd to wiesz Karvin? Kupowałeś kiedyś? ;)
Wysoka wygrana, pełne trybuny na Łazienkowskiej. Cupiał mógł zrobić przysługę Walterowi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)