Lech Poznań 3-0 Górnik Łęczna
Górnik Zabrze 0-1 Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski
Odra Wodzisław Śląski 2-1 Polonia Warszawa
Zagłębie Lubin 0-1 Wisła Płock
Amica Wronki 0-0 Pogoń Szczecin
Czołówka tabeli
1. Wisła Kraków .... 22 56 63-14
2. Groclin Dysk .......23 47 45-25
3. Cracovia ........... 23 37 31-21
4. Legia Warszawa 22 37 30-18
5. Wisła Płock ....... 23 34 31-30
6. Amica Wronki ..... 23 34 25-24
-
-
Inne mecze 23 kolejki
Coraz bardziej niebezpieczna jest Wisła Płock,a przypominam z nim gramu już w anstępnej kolejce.
No to Wisla dzis pokazuje :)
Widac ze Legia chce wejsc do tych pucharów bo gryza trawe.
Lepsza bylaby dla nas wygrana Wisly ale jak ich znowu upokorza to tez bedzie wesolo.
Legia Warszawa - Wisła Kraków 3-0
20' Sokołowski
29' Włodarczyk
34' Włodarczyk
Porażka :/
i 4:0
"Miszcz" Polski...
Na kolanach! :D
hehehe nie wiem czy mam się cieszyć czy martwić, wsumie to co by nie było nie jest źle.. :D
5:0
alesz jajasz
kolejka cudów :) :D:D
Wisle gratulujemy wyniku
To nie pierwszy cud w meczach GTS z Ległą, widać pewne resorty się lubią.
G4 rzadzi nie tylko poza boiskiem.
Brakuje jeszcze Amiki w pierwszej czwórce.
Mam dziwne przeczucia.
Znowu sie ustawili :| Ten wynik nam zupelnie nie na reke :|
Moze i nie na reke ale za to do smiechu bardzo dobry :)
Mówiłem psom się nie ufa. Już raz 9 lutego 1949 roku pokazali jak potrafią się efektownie sprzedać
Kij, gramy o 4 miejsce byc moze rowniez pucharowe...
czy ktos jeszcze zauwazyl, ze w kronice sportowej w tle komentarzu do tego "widowiska" lecial na non stopie slynny wislacki przeboj "Legia to stara k.."?
[i]Robert Błoński:
Jak Pan oceni mecz Legia-Wisła ?
Jacek Bąk - kapitan reprezentacji:
Aż miło było patrzeć. Ale tylko na Legię. [b]Wiślacy byli rozluźnieni jak Gołota nad ranem. Przeszli obok meczu.[/b][/i]
Źródło: gazeta.pl
Krzysieksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kij, gramy o 4 miejsce byc moze rowniez
> pucharowe...
Niekoniecznie...
My gramy jeszcze z:
1) Wisla P. (w) - chwilowo graja jak graja... ale nie mozna zapomniec tym, ze taki Jelen moze byc nie widoczny cale spotkanie... raz dostanie pilke i gol... ostatnio szczesliwe 1:0 z Zaglebiem...
2) Pogon (d) - przeciwnik trudny... ale coz... musimy wygrac ;) Pokazali w meczach z wisla w PP, ze wcale nie sa tylko "chlopcami do bicia"...
3) Amica (w) - ostatnio tylko remis z Pogonia... Kryszalowicz strzelil w tej rundzie tylko 2(?) bramki... oby mu tak zostalo do konca...
a Legia:
1) Polonia (w) - derby moga byc ciekawe ;) niekoniecznie na korzysc Legii poniewaz Polonia ma bardzo ciezkie boisko do gry... Wszystko moze sie wydarzyc..:D.
2) GKS (d) - Katowice tanio skory nie sprzedadza ;) Chca walczyc do konca mimo, ze juz nie ma o co ;) Kto wie moze znowu w STSie bedzie wysoki kurs na "gosci" i ktos bedzie chcial na nim zarobic ;)
3) Wisla P. (w) - j.w. tylko mam nadzieje, ze Jelen nie zawiedzie w tym ostatnim meczu sezonu ;)
Jeszcze nic nie jest przesadzone...
Tylko musimy w tych 3 meczach zobyc 9 punktow...
I liczyc na potkniecie Legii...
Ja wciaz wierze... :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)