4:2 bedzie
-
-
Typujemy wynik Cracovia-GKS Katowice
2-0
2-0
3:0 proste !
3:1 i mam nadzieje ze w koncu Citek strzeli bo lubie gosicia, a nalezy mu sie!! A co! :P
i Moskała może wreeeeeeeszcie się odblokuje, bo jak nie z Gieksą to kiedy?...
albo 1:0 po mękach, albo 4:0 bezproblemowo. zależy, kiedy padnie pierwsza bramka.
moze byc 2:1 po strasznych mekach albo 3:0 jak szybko pierwsza i druga brama beda, a 3 zaraz po nich albo moze tez byc 2:0
ps. Boshe jak humor mi przez to słońce dopisuje... :D
4-1
kromne i wymeczone 2-1
5:2 bo nasi będą atakować przez cały mecz i nadzieją się na kilka kontr.
trafiłem;]
Pierwszy trafił założyciel temat, czyli Donald (nawet nie wiecie jaki jest zadowolony z tego powodu...;)) potem jeszcze Misiek.ksc.QN i właśnie chwalący się już -=KsC_Qr2nOw=- ;). Jest jeszcze pmx7 który jednak mimo dobrego humoru do miana zwycięzców nie może być zaliczony, bo typował 3 wyniki... Gratulacje zatem. Misiek.ksc.QN i -=KsC_Qr2nOw=- mogą sobie wypić po piwie oczywiście, a Donald może liczyć na colę...
zaraz, zaraz ja to wprawdzie typowałem 3 wyniki ale dwa pierwsze były objete specjalnymi klauzulami dotyczącymi szybkości strzelenia bramek badź też wysiłku, który w ich zdobycie włożyc trzeba, a że te warunki z przyczyn ode mnie juz zupelnie niezależnych nie zostały spełnione to i te moje propozycje nie moga byc brane pod uwage.
Zostaje zatem, niejako droga eliminacji i na skutek logicznego wywodu, moja jedyna propozycja nr 3 czyli 2:0, co oznacza, ze niniejszym piwsko wypite na okoliczność tego zwycięstwa mi sie należało... :D :D :D
Dinthalion Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 5-1
Legia - Wisla :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)