Brawo Cracovio oby tak dalej. Pozdrowienia z Gdyni.
Arka+Pasy=Antyruch
-
-
5:0 no comment
Kolejny bardzo dobry mecz naszych piłkarzy. Przez 60 min. można było odnieść wrażenie, że nasi chcą jak najmniejszym nakładem sił wygrać, po czym przyspieszyli i w efekcie strzelili kolejne 3 bramki. Zresztą te ostatnie 30 min to był koncercik w ich wykonaniu. KSZO wcale nie było takie bardzo słabe jak wskazuje wynik. W przeciwieństwie do poprzedniego rywala (Zagłębie Lubin) stworzyło 2-3 groxne sytuacje podbramkowe, jednak znakomicie w bramce spisał się Sławek Olszewski. Ten mecz przypominał mi trochę poprzedni trzecioligowy sezon, kiedy nasi niektórych rywali wręcz miażdżyli.
"bez komentarza, Cracovio bez komentarza" :D:D:D:D:D:D
wielkie yo dla Opravcow za flagi-super..
Łysy, jaki był dumny z gniazda :P
ogolnie super tylko 1 bramki nie widzialem :/
zajebiscie
pozdro
wojtek
ps. jeden zgrzyt: nie podoba mi sie jak "damski" (do kobiet tym dziewczetom daleko) intonuje "..jak dlugo nan Wawelu PEDAŁA (???) bije dzwon, albo "@!#$ <....> i policje..." moim zdaniem to żenada, i moglby im to ktos powiedziec..moze i wizualnie sa ładne, ale lepiej niech sie nie odzywaja bo psuja klimat..nie wspomne ze innych (nie wulgarnych piosenek) to juz zanajomosc raczej bardzo srednia..:/
pozdro raz jeszcze
wojtek
Wojtek20.. he a jakie niektore rozjechane...
mecz w szczecinie bedzie zaciety!
Cracovia VENI VIDI VICI
flagi dobre w @!#$ jak gra pilkarzy tylko niefartownie podczas rac i flag Olo lezal i go "reanimowali" :D wielki boola jest pod wrazeniem!! :)
Kolejny bardzo fajny meczyk na Ziemi Świętej. Piękny wynik... Ciągle jeszcze jednak frekwencja nie ta... Ale na to potrzeba czasu...
Triada - obawiam sie ze nie. Ptak dziś pokazał, że sędziowie są tylko ludźmi :)
wynik super i gra super choc moglo byc troche wiecej goli ale braklo szczescia, ale nie ma co wybrzydzac.
Oprawa z flagami świetna ale co sie tyczy kartoniady po drugiej stronie trybun to kiepsko zeby nie powiedziec gorzej. Trzeba cos z tym fantem zrobic jakos ludzi zmusic do podnoszenia kartonow.
Z taka gra to mecz w Szczecinie moze byc najlepszym meczem w 2 lidze w tym sezonie bo obie druzyny coraz lepiej graja.
Czas na Podbeskidzie a potem Bełchatów i jesli w tych dwoch meczach zdobedziemy min 4pkt. wierze ze komplet :))) to w Szczecinie moze byc walka o lidera. Mam nadzieje ze duzo osob wybierze sie do szczecina za taka kwote 50zl
Chwala Bogu ze prezes Misior nie posluchal tzw. zyczliwych doradcow aby zwolnic Stawowego po kiepskich meczach z Arka i z Blekitnymi
Wojtek masz całkowitą rację z tymi "laskami" może są i ładne, ale wogóle hmmm... nie kobiece. Może chcą się komuś przypodobać naśladując wulgaryzmy i śpiewy o wiśle. Mnie jednak to nie kręci. Powiem więcej - to żenada, dlatego trzeba to zjawisko wyeliminować. Choć pasiaczki intonujące to świetna sprawa, ale coś fajnego a nie najbardziej wulgarne piosenki. Swoją drogą to coraz więcej jest bardzo ładnych dziewczyn, teraz już jest właściwie większość i to cieszy... :)
Jaga w plecy z Pogonią, mamy jeden punkt do lidera...
Czub się powoli klaruje, i my w nim jesteśmy...
i robi się gęsto! jeszcze jak szczako dostanie odebrane punkty to będzie naprawdę ciasno!
pamiętajcie ,że zagraliśmu 6 meczy u siebie i z tego mamy 16 pkt. Z wyjazdów tylko 4...
Trzeba zacząć wygrywac wyjazdy ...byle nie Ptasiora metodą...
centralnie atmsfera pod koniec drugiej połowy była super na dla takich meczów warto żyć !!!!
co tu dużo mówić Tylko Pasy!!!
Wierzę, że to nie wszystko na co stać naszych piłkarzy i chciałbym aby szczyt formy mieli 18.10.03.
Zgnietliśmy Kszo :) ,ale wg. mnie lepiej zaprezentowli się niż Zagłębie.
A ja chciałbym, by mieli szczytowanie aż do czerwca 2006: czyli do finału LM 2005/2006 (pomimo tego, że "po co komu LM").
Potem to już mogę umrzeć i zająć się jakimś mniej nerwowym hobby.
potem, klaros, zajmiemy się kibicowaniem rezerwom, bo kto by tam chodził na I ligę, jeszcze się jakaś LM przyplącze (a poco ona komu ... :-) )
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)