Łukasz Szczoczarz strzelil swoją pierwszą bramkę w ekstraklasie !!!!
BRAWO !! Oby tak dalej a juz duzo kibiców chcialo go wyzucic z klubu
-
-
Pierwsza bramka Szczoty
Brawo brawo i mam nadzieje, że Łukasz bedzie grał juz częściej i więcej!!!!
WITOSA W CRACOVII ZAKOCHANE
Może potzrebował się odblokować. Głowa do góry, może talent teraz błyśnie?
pozwole sobie na małe porównanie:
Szczoczarz - 249 minut* - 1 bramka
Moskała - 597 minut - [b] 0 bramek!!! [/b]
Szczoczarz - 21 lat
Moskała - 28 lat
hmmm kto tu zasługuje na większy kredyt zaufania?
*na boisku w tym sezonie
dario a oglądałeś mecz dzisiaj? bo śmiem śmiało stwierdzić że akurat dzisiaj to oprócz tego że Szczota trafił to za wiele nie pokazał, a Moskała się naprawdę wiele więcej napracował i gryzł rywali jak tylko mógł, jedną szansa naprawdę o mało w bramce nie wylądowała, po za tym sam już nie wiem czy to nie przez ustawienie mamy taką fatalną formę strzelecką.
Sorki Panowie ale jedna bramka talentu nie czyni....... .
Zobaczymy co chłopak pokaże w następnych meczach. Kredyt zaufania oczywiście jest konieczny, ale i ten kredyt kiedyś się musi skończyć.
Oczywiście życzę Szczocie jak najlepiej ale pożyjemy zobaczymy.
CRACPVIA 1906% KRAKÓW
Bradziej się ucieszyłenm z bramki Szczoty, niż ze zwycięstwa. Mam nadzieje, ze chłopak się przełamie teraz. A co do Moskaly- Stawowy mu daje tyle szans, a on nic. Nie lepiej dać szanase wybiegnecia na boiski Szczocie lub któremuś z naszych młodych pasiastych napastników.
fenix:
[i]Bradziej się ucieszyłenm z bramki Szczoty, niż ze zwycięstwa. Mam nadzieje, ze chłopak się przełamie teraz.[/i]
Stawowy też się z tego samego powodu najbardziej ucieszył.
Szczota, co jest? Do boju! Strzelać następne!!!
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> śmiem śmiało stwierdzić że akurat dzisiaj to oprócz tego że Szczota trafił to za wiele nie pokazał, a Moskała
> się naprawdę wiele więcej napracował i gryzł
> rywali jak tylko mógł
Widziałem bezproduktywne dryblingi Moskały i bezsensowne schodzenie do rogu z którego nic nie wynikało. Ten gosc przyznajmy szczerze jest impotentem jesli chodzi o strzelanie bramek!
Podpowiedz mi Dementorze w którym ligowy meczu w tym sezonie Stawowy wystawił Szczote od początku meczu. Bo ja smiem twierdzic ze w zadnym. Szczota jest jeszcze cholernie młody i ma sporo czasu zeby sie nauczyc boiskowej walki przez 90 minut. Tylko kiedy ma sie tego nauczyc bo chyba nie w iV lidze ...
Dokładnie Szczoczarz do pierwszego składu ! Z calym szacunkiem dla Moskały bo bardzo go lubie ale jest napastnikiem a nie strzelil jeszcze bramki! Szczota grał 4 razy mniej i strzelil.. Trzeba dac Panie Wojtku szanse Łukaszowi gry od pierwszych minut !
nie od pierwszej minuty ale na zmiane na cala druga polowe........to i tak bedzie duzo
no właśnie - dziś po raz pierwszy Szczota zagrał dłużej, i proszę: bramka i niezła gra! rozwojowy jest, a Moskała nie...
Nie szalejcie z tymi pochwalami bo mu sie w d*** przewroci, jak coponiektorym naszym grajkom;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)