Przepraszam za pytanie, przeczytam uważnie całe forum i sobie znajdę.
Co to ma do cholery za znaczenie ?
-
-
Do widzenia...
Widac nie! To mozna wiedziec gdzie jest?
http://www.antykibice.republika.pl/
Raf wielka szkoda że chcesz odejść zostaje nas tu coraz mniej...
tomek1906, MisioPas - sorry. Rzeczywiście nie potrzebne to było.
Chyba nerwowa atmosfera udziela się nam wsystkim :|
Co do filmiku, to jedno słowo mi się narzuca: [b]s.k.u.r.w.y.s.y.ń.s.t.w.o.[/b]
Szkoda, ze jeszcze ścieżki dźwiękowej brak...
Tiaaa... Raf- najlepiej się na emigrację wewnętrzną udać i swołoczy pozwolić rządzić.
Cóż...
Właśnie sobie oglądam 15-ty raz film o Hitlerze i analogie same się nasuwają.
Film obrzydliwy, mam nadzieję że będzie dowodem.
Co do sondy i wypowiedzi w tym temacie - wtedy kiedy my tutaj apelowaliśmy o spokój dresiarze nie mieli czasu na takie głupoty jak internet (przygotowywali bitwę) i dlatego powtało wrażenie (złudne) że większość cokolwiek zrozumiała. Niestety teraz mamy sytuację odwrotną. Dresy mają nadreprezentację.
Już pora...
Już pora powiedziec sobie do widzenia...
W większości jesteście pokoleniem kleski...
Pokoleniem wychowanym na III ligowych boiskach...
Porozumienie? Okrągły stol? Dogadywanie się z JG, WK i bog wie jeszcze z kim...
Ludzie! O czym Wy mowicie? Gangrene się leczy odcinając chora kończynę...
Wydaliscie wojne klubowi i jego kibicom - bo to przeciez nie chodzi o spiewanie jakies piosenki. Chcecie pokazac ze klub, stadion jest Wasz.
Nie jest!
Cracovia nie powstal w momencie jak pojechaliście w 300 na wiejski wyjazd.
Była, jest, będzie. Bez Was.
Przegracie. Będzie normalnie. Choc wiem ze to - niestety - chwile potrwa.
Poziom dyskusji na Forum w większości ogranicza się do żenującego belkotu... Nie mam poczucia misji, nie chce mi się w tym uczestniczyć...
A wiec - do widzenia.
PS. Szacunek dla wlasicieli strony. Wykonaliście ogromna prace :-)
Ja juz mam dosc tego takze! Prosze moda o usuniecie mojego profilu z bazy danych! Juz mi sie czytac nie chce nie mowiac o pisaniu! Niech mnie reka boska broni przed pisaniem wiecej na forum!!!!!!
Pisze to powaznie i prosze moda lub admina o spelnienie mojej prosby!!!!
Prosze oszybka reakcje!
bycie cenzorem to musi być dla chłopów frajda
I co myslicie, ze jak sie obrazicie i #%#@$ wszystkim to sie ułoży? Myślicie, ze jak sie nie wpiszecie w jakimś wątku to sie zmieni? Ja nie jestem za żadną stroną, ja jestem za tym, zeby a Cracovii było %#@%$#!! Przeczytajcie tekst z flagi Jesteśmy...
Bez urazy dla wszystkich, ale opuszczanie forum w takim momencie to odwracanie sie od wszystkich. Może forum to mała społecznosć, ale w tej sytuacji obracacie się od forum, w innej od Cracovii. I nie pisze tego, zeby was wyzywac od przerzutow i Bóg wie czego, bo nie oceniam nikogo, tylko chodzi o to, ze jeszcze 5 meczy w rundzie, a w następnym sezonie będzie 3000 kibiców na stadionie i 17 osob na forum.
No to świetnie dalsze eskapady.
Fajowo.
Akurat na Forum stada bydlęcego nie ma prawie wcale. A wy spieprzacie...
Rozumiem, że teraz zajmiecie się real-nym tępieniem patologii stadionowej.
cracus85 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja popieram moderatorów i uważam że ogólnie
> tematy w których pokazywane jest coś co może
> zaszkodzić Cracovii albo obrazujące coś przeciw
> Cracovii powinny być usuwane albo przynajmniej
> tonowane...
>
> Cracus
a uważasz może że jeśli czegoś nie widać to tego nie ma??powinno być poruszane, ale przez nas...kibiców PASÓW...a nie psiarnie która tu zagląda....po prostu usuwać ich posty z danego topicu i nie przejmować sie ich zdaniem....
można by było w końcu zastanowić sie co zrobić z takimi sytuacjami jak ta z filmu bo cierpią na tym wszystcy a psiaki sie cieszą...dość jużmam słuchania wszędzie jacy to kibice Cracovii są źli i niedobrzy...że same debile i chuligani...
Jak zwykle! Wkurwilem sie i powiedzialem pare slow a wy juz hura na mnie!!! :)
Czasem emocje mnie ponosza! Kiedys juz zlamalem klawiature!Wnoszac ta prosbe mialem na wzgledzie dobro monitora :)
Tak na powaznie! Musze troszke pomilczec, juz pare osob ktore mnie znaja naskoczylo na mnie w realu z tekstem: MisioPas ty pojebany jestes z tym pojednaniem, ryj Cie swedzi?
Wiec co moge powiedziec? Ch.uj ze mna ale mam dwoje dzieci!
A ja sobie myslę, że skoro temat brzmi 'do widzenia', a nie 'żegnaj', to nie ma co lamentować. Każdy z nas daje sobie spokoj z forum od czasu do czasu. To, ze ludzie maja dość i czując się związanymi z forum informują innych o tym, ze zamierzaja przestać to medium odwiedzać jest wg mnie całkowicie normalne i uzasadnione. Wypada mieć nadzieje, ze po jakims czasie wrócą. I pewnie tak będzie - jak emocje ochłoną, jak złość przejdzie, jak endorfiny się uwolnia i znowu zacznie się wydawać, że jest sens forum czytać i na nim pisać.
ps. Ci wszyscy, którzy postanowili przestać pisać na forum i informowali nas o tym w zakładanych przez siebie wątkach zyskali w moich oczach szacunek i sympatie - m.in. dlatego, ze własnie przez to swoje pożegnanie okazali szacunek tym wszystkim z którymi na forum dyskutowali.
Czy ten film nie może być materiałem dowodowym dla policji do zatrzymania tego umięśnionego i odmóżdżonego s.k.u.r.w.y.s.y.n.a ???
Tych pseudo-hooliganow trzeba uswiadomic, ze Cracovia potrzebuje takich ludzi jak oni zeby pilnowali porzadku na stadionie tam gdzie ochrona tego nie zrobi, zeby swoja obecnoscia na wyjazdach zapewniali nam bezpieczenstwo. Cracovia NIE POTRZEBUJE takich ludzi zeby bili Jej kibicow, zeby robili skuteczna antyreklame w mediach klubowi, zeby dzieki nim pzpn zamykal nasz stadion albo nakladal kary finansowe, czy zeby przez nich normalni kibice dostawali palami lub kulami od policji. Chyba kazdy sie ze mna zgodzi i to bylby najlepszy kompromis - wrocic do tego co bylo rok czy dwa lata temu.
Kubuś - rozumiem, że Ty dodatkowo pojedziesz do grodziskiego sądu jako świadek (incognito?)
brawo Los.milo mi sie czyta to co piszesz,zwlaszcza pamietajac Twoja niewesola sytuacje w domu.
tak trzymaj
ps
wyrwales sie na derby?
Dinthalion - tak się zastanawiam czy ty masz coś pod tą kopułą czy tylko tak udajesz.
"...Cracovia potrzebuje takich ludzi jak oni zeby pilnowali porzadku na stadionie tam gdzie ochrona tego nie zrobi, zeby swoja obecnoscia na wyjazdach zapewniali nam bezpieczenstwo..."
Jak by niebyło takich (jak ich nazwać) betonów, to nie musiał by cię nikt przed nikim bronić. Bo to właśnie ONI SĄ PROBLEMEM!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)