Jesno co mogę przyznać, że najbardziej nabuzowany pod derby był... gracz z numerem 5 - Mijailovic w czasie rozruchu bardzo pobudził widownię coś tam pokazując. Szkoda, że zagrał tylko 9 minut. Może byłaby kolejna czerwień ;]
-
-
Jak można było przegrać ten mecz
CTSK - kiedyś o tym pisałem, że u nas na meczach jest taka atmosfera, że żaden piłkarz nie będzie bredził, że dla niego derby to są z Legią*. widocznie źle sobie kopaczy wychowaliście, skoro twierdzisz, że nie grali na 100 proc. zresztą, to Wasz problem. z Cracovią się udało na rzekomo niskich obrotach, z Dynamem, Valerengą nie. może na 100proc to się zmobilizują na Real, ale na to są za krótcy.
*to jak dla mnie jedyny plus bezsensownego w sumie bluzgania na Wisłe na meczu np. z Zagłębiem. wiedzą, kogo nie lubimy.
LOS - alez ja sie nie ciesze "jak murzyn zapalniczka", jedziesz po poziomie gry Wisly, ale sam zwaz na fakt ze wy nei byliscie lepsi. powiem tak obie druzyny graly kiche tyle ze Wisla lepiej zrealizowala swoj plan taktyczny (krotko mowiac gra z kontry a w drugiej polowie trzymanie wyniku). pozdro i czekamy na Was n anastepnych derbach an reymonta :D licze ze bedzie nowa trybuna i wejdzie was z 5 tysiecy :D (to 320 z Waszej strony to straszne sk****two :| )
knur - to nie wina kibicow ze pilkarze nie byli na maxa zmobilizowani, od tego jest przedewszystkim trener (o nie Liczka :/) oraz pracodawca(zarząd).
Wisła była słaba ale lepsza od nas. Oni grali momentami nonszalancko, tam nie ma już zespołu. Chcą chyba dograć ten sezon do końca i potem się rozjadą po świecie.
Niestety bez napadu nie wygrywa się meczy.
Na jesień im sypniemy, dwa lata temu nie marzyłem o walce z Wisłą jak równy z równym.
CRACOVIA PANY!!!!
CTSK - fakty są takie, że wy chcecie grać z Rwalami a ledwie dajecie rade ze "słabiutką III ligową Cracovią" jak wy to mowicie skromnie:)
P.S. To nie od nas zależało ile osob zostało wpuszczonych. Pasów tez moglo byc wiecej:)
Pozdrawiam i zycze jak najgorszego w nastepne derby:)
Ciekawe jakby wygladal ten mecz jakby Kaperczak dalej trenowal wisle... Ale cale szczescie ze juz tego nie robi:D
Jakis jeden partyzant wislacki siedzacy w mieszkanku na Kozlowku (fan Wisły he he he :) ) biadoli cos na ich forum ze Kozłowek jest cichy.Jest taki cichy bo aktualnie wszyscy pojechali zebrac nowe fanty na Biezanow, i Ruczaj.a to tak a propos :)
Wkrotce wróca i wtedy biedny partyzant usłyszy gromkie CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA, a wtedy do poniedzialku nie wychyli noska z budki.
HEJ PASY GOLLLL!!!
Pozdrowienia dla Świstaka za dobrą robotę na C.
Ale sie dziadki rozkrzyczały , chyba odmłodnieli o 30 lat :), w zyciu nie widzialem tak dopingujących naszych kochanych emerytów i rencistów. BRAWO Panowie Kochane PASIASTE Dziadziusie. Widac ze nigdy nie zeszli na psy.I od 50 lat cały czas mają PASIASTE SERCE.
CHWAŁA IM ZA TO CHWAŁA.
HEJ PASY GOLLL!!!
No cóż...
Grali moim zdaniem pięknie, gryźli trawę, nie wyszło.
Szkoda, bo na remis zasłużyli. Na wygraną nie. Wisła też nie zasłużyła na wygraną.
Chciałem przypomnieć, że:
graliśmy z drużyną, która praktycnzie jest mistrzem Polski 6 kolejek przed końcem
graliśmy z drużyną, w skład której wchodzi pół reprezentacji Polski, w tym jej filary - no i prakltycnzie obecnie atak to atak reprezentacji
graliśmy z drużyną, z którą praktycznie nikt w Polsce nei podejmuje się podjąć otwartej gry;
w internecie mozan w paru miejscach przeczytać wypiowiedź Zieńczuka "mam nadzieję, że Cracovia nie zamuruje bramki
a tu co? Kto grał na czas? Kto bronił wyniku? Kto miał prawie cały mecz widoczną przewagę w polu?
Czy ktoś liczył kornery? Ile mieliśmy my, ile oni?
Z kim się Wiśle tak grało w tej lidze? A my jesteśmy BENIAMINKIEM...
Oczywiście, oni mieli kilka "setek", a my tylko kilka dobrych pozycji. Oczywiście, zabrakło wykończenia.
Ale my się uczymy. Pocieszam się, że może przegraliśmy dziś, zale za rok będziemy może grać o mistrzostwo Polski - wtedy taki mecz będzie miał inną rangę, wolę wygrać taki za rok... :-)
Podziękowania i gratulacje dla chłopaków!
Pytałem się po Groclinie co trzeba zmienić żeby było lepiej. Większość twierdziła że jest wspaniale. To dlaczego znowu jest tak zle, Budujmy drużyne na faktach a nie na złudzeniach niechęć szczera zrobi nas UEFA-cami tylko to co potrafimy wywalczyć na boisku. Dotychczasowa gra pokazuje jedno walczymy wiele ale bez efektu w systemie 4-3-3 mamy potencjalnie jednego napastnika i jednego ofensywnego pomocnika. Pytanie dla wszystkich kumatych jak z tą drużyną walczyć o UEFA
Cracovia - to my wszycy, a nie TY!!
Stawowy poprsotu nie ma kim grac tak npaarwdę. Przecież Moskałe zamineił np. na wogóle grakaćego słabiutko Szczoczarza. Może czas wypróbowac naszych młodzików np. Tatarę czy Dzwonka. Młodzi, ale moze zabłysną:). Jak ci nie grają to niech chociaż mlodzi maja uciechę,z e zaebiutują w 1 lidze.
CTSK nasz czas dopiero przyjdzie! wisła grała bardzo słabo sił im zabrakło czy co? symulowali bardzo czesto a sędzia na to pozwalał, bo dla nas nie był przyjazny. CRACOVIA PANY
Ja płakałem i tyle. Więcej co mogę powiedzieć? Nic!!! Żadna z drużyn nie zasłużyła na wygraną...
wojnar napiales sie wzorowo ;) juz widze jak kozlowek wpada na biezanow po szaliki :) szczegolnie biorac pdo uwage ze jezeli chodzi o organizacje to jedno z gorszych pasiastych osiedli (marnuje sie tam chuliganski potencjal pasow i dobrze :P )
staty z onetu:
Strzały: 10 - 7
Strzały celne: 3 - 4
Faule: 17 - 23
Rzuty rożne: 9 - 4
jeżeli to są staty z których wynika, że przewagę miał gość to ja już nic nie wiem.
knur, jesteś świetny. Ryknąłem ze śmiechu czytając Twoją wyliczankę...
CTSK- ty się o nas już nie martw :)
[i]tadekts
Cracovia to grala fatalnie bez jakiej kolwiek koncepcji,a Wisla mogla wygrac ile chciala.Nie chciala 6:0 by nie bylo zamieszek na stadionie i na miescie[/i]
teraz to przynajmniej prawde wiemy ;)
CTSK ja sie nia mam po co napinac, jutro moze ci koledzy powiedza jak bylo, uwierz naprawde a jak nie na moje slowo to na wlasne oczy zobaczysz wczorajsze zniwo juz na jesieni i tu nie chodzi o zadna napinke taka jest rzeczywistosc, zwyczajnie ....a co ja tu bede gadał , znowu poł tony ścierwa splonie za pol roku i tyle.
Do kibiców Wisły:Kupiliście od nas liczke i dalej na niego narzekacie ale derby wygraliście a jak był kasperczak do derby przegraliście zobaczycie że będziecie mieli dużo dobrego jeszcze z liczki.Acha i szkoda mi porażki cracovi bo troche was lubie ale nawet się troche cieszę bo Górnik dziś wygra z Łęczną i mamy już 5 miejsce
Pamietajcie jedno iz rodzi sie teraz taka sytuacja iz wystep Cracovii w Pucharze UEFA moze GLOWNIE zalezec od Wisly !! Jak zajmiecie 4-te miejsce a Wisla zrobi puchar polski to gracie w Uefa a jak Wisla nie zdobedzie PP to....... /?/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)