mam pytanko: mam bilet na C 11.i czy wie ktos ktory to jest rejon sektora???
-
-
APEL!!! Do kibicow z sektora "C"
Pewnie mnie zaraz zwyzywacie od chamow i prostakow, ale dla mnie piosenka "wisla to stara..." tez ma juz swoja tradycje... I to chyba kilkudziesiecioletnia... Wiec raz, ale za to porzadnie chetnie ja zaspiewam;-) Jak to drzewiej bywalo, w mlodzienczych, pieknych latach;-) Zaspiewam raz, ale porzadnie i bez tej otoczki zwiazanej z hools, bo jaki tam ze mnie hools..;-) Chyba przeniesiony do rezerwy;-)
Ale zeby nie okazac sie prostakiem i chamem, poprosze Was o wklejenie pelnej wersji "wisla to miasta hanba". Chce sie nauczyc i tej piesni, a niestety slow nie znam;-)
PS. do milosnikow piekna jezyka polskiego: w szkole bylem, dzielnie sie uczylem i rozumiem dlaczego powinno sie spiewac TO GTS;-)
GRZ1 to jest dokaldnie tak c1 to najblizej kibicow druzyny przyjezdnej c6 c7 c8 c9 to sam srodek i tak c9 to literka P c8 A , c7 S, c6 Y ( PASY ), zatem, c11 jest dwa podsektory w kierunku sektora D pozniej juz c12 i sektor D
HEJA
W PIĄTEK WSZYSCY W BARWACH!!
JAK KTOŚ NIE MA KOSZULKI PASIASTEJ TO CHOCIAŻ BIAŁĄ LUB CZERWONA BLUZE itp!!
o SZALACH TEZ NIE ZAPOMNIJCIE!!
Twixxx , jakie kilkadziesiąt lat?
ejjj ludzie a co ze stara przyspiewka ???? trele morele ??? !!! to zajebiscie wychodzi
Przeklejam z innego wątku, specja;nie dla Twixxa:
Re: Doping na DERBACH
Autor: Mentny (62.121.133.---)
Data: 04 Maj 2005 - 15:32:32
No to jeszcze coś od zawodników:
"Przekazujemy również prośbę Piłkarzy o prowadzenie przede wszystkim dopingu dla Cracovii - tego od nas oczekują gdyż tylko to motywuje ich do lepszej gry!
Mam nadzieję, że może to przynajmniej niektórzy zrozumieją. Doping ma pomagać piłarzom, a nie służyć ryczeniu o swoich frustracjach.
Kibicu Cracovii - dopinguj Pasy!
PASY PO WSZE CZASY !
docent nic bój się na wszystko będzie czas!!! Musi nas być dobrze słychać!!! Wszyscy dopingujemy bezwzględu co będzie śpiewane!! Wszyscy śpiewają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na 2 strony można jeszcze zaśpiewąć jazda jazda jazda wypie***lać z miasta
Na pewno fajnie wyjdzie
brzmi jak z drugiej strony.....
hehe dobry pomysl !!! :)
dobra wszystko na C!! a co jak ja mam na B??
bo przejsc sie nie bedzie dalo tak mysle! na B tez bedzie jakas organizacja?
Albo jak psiarnia sprobuje ciagnac "Jazda, Jazda" ;)
To sie podlaczymy z nasza wersja :D
Legia...
C! C! CWK! CWKS! KURWA!!! :D
Mozna na dwa sektory zaspiewac :D
Ladna pogoda i druga strona wislacy zrobcie nam loda :D
wsumie jak bedzie brzydka pogoda to mozna zaspiewac
Brzydka pokoda wislacy zrobcie nam loda :D
:):):):):):):):):):):):)
wszystko wszystkim mam powazne pytanie czy bedzie jakakolwiek organizacja na D badz B bo qwa bez jaj jak sie beda wypuszczac raz ten heeeeeeej nastepny skisla to stara a trzeci hej pasy goll to mnie huj strzeli dajcie znac czy ktos cos jakos
Pozdro 4all
CRACOVII gratulujemy Historii :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Wersja "Wisła to stara...." jest już hymnem bandytów, więc należy zostawić im prawa do niej i nie tylko jej nie śpiewać ale też nie próbować wersji "Wisła to hańba miasta" ponieważ po słowach "Wisła to" zrobi się wiocha i popłyną obydwie wersje jednocześnie.
Dajmy naszym piłkarzom prawdziwy doping zamiast antydopingu.
na koniec jeszcze sugestia jesli jest swistak i A Akustyk to po co razem na C niech jeden bedzie na C drugi na D maja wszystko ponoc dograne na ostatni guzior?? wiec napewno bylo by lepsze zgranie miedzy sektorami na dwie strony nie bedzie ci to ci sramto.
A Akustyk B i D
Swistak C
lub na odwrot no ale robcie jak uwazacie:)
DOBRZE ZE JESTESCIE!!!!!!!!!
CRACOVII gratulujemy Historii :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
A nie wydaje się Wam,że pomysł przeniesienia całego młynu na sektor C to nie jest zbyt dobry delikatnie nazywając słowo po imieniu.Po pierwsze od zawsze wiadomo było że na ten sektor przychodzą starsi kibice wraz z rodzinami a Wy chcecie zająć środek sektoru i zasłonić całą widoczność.
Po drugie młyn w II lidze był po stronie B tam do tej pory bardzo dobrze prowadzą chłopaki doping to według mnie powinna być jedna z osób prowadzących.I po III sektor B pomieści więcej ludzi niż C co przy dopingu ma ważne znaczenie jak nie podstawowe.
Docent, dziekuje uprzejmie za poinformowanie w sprawie apelu pilkarzy. Doceniam i rozumiem!
Ale to i tak nie zmieni mojego zapatrywania na te sprawe: zawsze straszliwie zdzieram gardlo za Cracovia, sporo tez za Nia juz w zyciu przejechalem, zawsze staram sie dopingowac na maxa!
Dla mnie jednak piosenka o wislackiej **** ma swoja tradycje, nie powstala przeciez na meczu z Zaglebiem... Bo pamietam, jak parenascie lat temu to spiewalismy (caly stadion)... Baaaa, nawet rok temu w IIgiej lidze tez pare razy stadion to spiewal. I nie zostane hipokryta, udajac teraz, ze mnie wtedy na Kaluzy nie bylo... Na dowod - archiwalne bardziej lub mniej nagrania video z huba Cracovii (w tle slychac dokladnie slowa tej kultowej juz piosenki).
Dlatego jesli zajdzie taka potrzeba to RAZ, ale za to PORZADNIE ten kultowy utwor zawsze zaspiewam.
PS. przy okazji - czym innym jest spiewanie tej piosenki, a czym innym bicie wspolbraci za brak checi do spiewu! Dlatego zachowan hoolsow nie popieram! I dlatego w Grodzisku z Nimi rozmawialem na ten temat. I dlatego bede zawsze im tlumaczyl, ze nie kazdy kto nie spiewa jest piknikiem, kibicem krakowskiej pilki, albo wrecz przerzutem wislackim! Mam nadzieje, ze wreszcie to odniesie skutek, bo takich wiernych kibicow, ktorzy nie spiewaja, a sa z Cracovia od wielu lat jest mnostwo! Bo piknik, jak sama nazwa wskazuje... rzadko wybiera sie na piknik 400 kilometrow i wraca o 4tej nad ranem;-)
Z jednym jednak musze sie zgodzic - wielu hoolsow jest z Cracovia na dobre i na zle! A to, ze my mozemy chodzic w barwach po miescie albo jechac w Polske w jakiejs czesci im zawdzieczamy! I datego zanim chlopakow skreslicie za ich ostatnie grzechy, sprobujcie znalezc z Nimi wspolny jezyk... Zaswiadczam, jest to mozliwe. I nie robmy juz niepotrzebnej napinki - bedzie dobrze PASY, BEDZIE DOBRZE!
dzieki Vojnar :]
Twixxx napisał: sprobujcie znalezc z Nimi wspolny jezyk... Zaswiadczam, jest to mozliwe.
masz jakieś konkretne propozycje czy tak sobie wieczornie kminisz przyt herbatce?
wysilam cąły mój malutki móżdżek i jakoś pola do kompromisu nie widze
> I nie robmy juz niepotrzebnej napinki
zaraz zaraz: KTO KOGO POBIŁ? bo tu jakieś pomieszanie pojęć po raz kolejny sie wkrada...
:-(
Twix: no dobra; ale co do hoolsów, to ja chodzę w barwach, jak chcę, i żaden hools nie musi mnie bronić (ani dotąd mnie nie obronił, a wp.ierdol na A1 to oni chcieli mi spuścić, innym faktycznie spuścili). Jak było z tą piosenką kiedyś, tak było, a teraz jest inaczej: nic na to nie poradzisz, zrobiło się śmierdząco.
Twixx ---> zapytaj Pana Romka jak go hoolsi bronili.......
Moze jeszcze zaspiewamy "Lapy, lapy, cztery lapy, a na lapach pies kudlaty, kto dogoni psa, kto dogoni psa? Cracovia!". Szczegolnie by to bylo dobre jak bedziemy juz wygrywac.
Twixx - chyba wróciłeś z dalekiej podróży lub miejsca zupełnego odosobnienia. Dosyć bredni o tym kto kogo będzie bronił. Ostatnio mamy aż za dużo dowodów na to że prawdziwi kibice potrzebują obrony przed mięśniakami udającymi Pasiaków, z innymi sobie poradzą.
©©© W mieście szerokim
Którego okiem
Nawet sokolim nie zmierzysz
Wstań unieś głowę
Wsłuchaj się w słowa
pieśni o naszej CRACOVII!!
Przez całe lata
Poniewierana
Miałaś wciąż dumne oblicze
My zawsze z tobą
Wierni oddani
Cracovio twoi kibice
A mi się to spodobalo (sic!)
http://www.cracovia.strefa.pl/index.php?go=spiewnik
a ja chcialem powiedziec tyle: w innym temacie pojawialy sie posty zeby przed meczem zrobic na 2 strony "Karol!Wojtyła" albo "Nie ma lepszego....". Moim zdaniem jest to bez sensu, poniewaz wiadomo ze i tak na pewno nie raz bedzie "wisla to...".I potem bedzie w mediach : "Kibice Cracovii najpierw skandowali o Papiezu a nastepnie spiewali niekulturalne piosenki o wisle". Wiec moim zdaniem odpuscmy sobie tego typu skandowania....
GRZ! , to chyba TY masz bilet w C11 , ja tez tam mam :) a do tego co napisales teraz zgadzam sie calkowicie !
Czyli poddać się od razu, bo i tak jesteśmy zbyt kiepscy, żeby się opanować? Nawet, jeśli Wiślacy będą zachowywać się przyzwoicie?
Przypominam, że sens takiego skandowania byłby wtedy, gdyby doszło do podstawowych uzgodnień z ekipą gości. Jasne, że nie ma sensu, jeżeli od samego początku zaczną tak jak Legia. Ale to wszystko można jeszcze sprawdzić przetartym kanałem.
KOTU - dobre :-) ale chyba trochę za późno na derby
[i]Mogles nam tego oszczedzic.
Zaczynam odnosic wrazenie, ze to sa Twoje dzialania aby zdyskredytowac to forum.
Generalnie - pierwsze ostrzezenie - zlamanie regulaminu nadmiar wulgaryzmow w poscie.[/i]
pasiak na zawsze: faktycznie mam bilet na C11, moze sie spotakmy :D:D
docent: nie chodzi o poddawanie sie tylko po prostu przypuszczam co bedzie na D - znowu jakies najebane gnoje co chwile spiewajace "wisla to..."
kkk-84 - pośpiewaj sobie w domu. Rodzicom z pewnością się spodoba (zwłaszcza to o siostrze), może kieszonkowe podniosą?
Jupiter dla twojej wiadomosci kieszonkowego juz dawnonie dostaje, nie podoba Wam sie Wisla to stara ..., mowicie ze spiewacie anty ale nie "Wisla to stara..." bo sie zle kojazy. Daje spiewniczek z przymruzeniem oka na dodatek, a Ty mi tu wyjezdzasz o kieszonkowym. To sa derby ja nie wiem co Wam sie ludzie porobilo, jeszcze w rundzie jesiennej caly stadion ryczal na cale gardla "Wisla to stara...", a teraz macie problemy, nagle wszyscy swieci sie porobili. Twixxx napisal prawde to sie go czepiacie.
Jupiter czy Ty myslisz ze bedzie ladnie cacy na derbach, moze podasz goscia w klatce reke, tam Sharksi pewnie by Cie milo przyjeli.
Nie podoba CI sie antydoping to powiedz mi co myslisz o paleniu barw sasiadki zza blon ?? bo nie podjales tego tematu jeszcze albo ja nie zauwazylem. To jest akurat fakt raczej pewny ze wystapi. Moze nie pamietasz juz jak Wislaki palily nasze szale, koszulki, flagi i bluzy treningowe naszych pilkarzy ktore zostaly skradzione trenerowi ?? Nie pamietasz jakie wielkie oburzenei bylo na forum ??
Co Wislacy Ci takiego dobrego dali/zrobili, ze tak bardzo walczysz o to zeby im nie nawrzucac ??
pasiak na zawsze: w jakim rzedzie siedzisz?? :D:D:D
siedze w rzedzie 8 :) kkk dokladnie , ludziom sie w glowach popierdolilo , przeciez to sa derby , z wrogiem , tyle !!
ja mam rzad 12 :D
kkk-84 - pamiętam dobrze, ale może już czas by to przerwać i nie stosować zasady oko za oko (a najlepiej od razu dwoje). Idę na derby aby dopingować naszych i zobaczyć piękne zwycięstwo.
no dokladnie kkk_84 ...niektórym sie w dupach juz przewraca
przypomnijcie sobie "żydów pokonamy!!!" X 10 na dwie strony z reymonta...a pozniej piszcie zeby nie spiewac na zwisłe!!!
a czy uwazasz ze gadka na forum to przerwiesz ??
na stadionie bedzie okolo 6,500 tys czy uwazasz ze to jest taka mala grupa ze nimi zawladniesz ??
PS. G.O.D nie chce dyskredytowac tego forum choc mozna odniesc takie wrazenie ;)
Dalem teksty tych przykladow zastosowania antydopingu poniewaz wielu ludzi nie zna tekstu, a pozniej same pretensje ze wkolko ta sama "stara *****" leci, sam nia juz zygam, raz zaspiewam i tyle w temacie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)