Juz wiem jaka jest definicja "kibica sukcesu"!
To taki kibic ktory nie pamietam meczow BEZ DOPINGU.
A bylo takich przeciez w cholere na przelomie wiekow.
PS: Najlepsze ze wtedy nawet na wisle sie nie spiewalo (a przypomniec nalezy ze to bylo to slawne "300" hooliganow i ani jednego piknika). Co dziwne wtedy chyba bardziej im wisla dawala w kosc niz teraz... a jakos nie musieli drzec o niej koparki przy kazdej okazji.
-
-
Doping na DERBACH
Rock juz zmeczony chyba... :)
No moze sie nie spiewało na Wisłe tylko 2 , 3 razy na mecz Hej Hej Cracovia i cały czas siedzenia na 4 literach.
Ale napewno pamietacie że krzyczalo sie Jude Gang ! Jude Gang ! Mi to bardzo dobrze utkwiło w pamięci.
I co by nie powiedzieć to nie było anty tylko pro :)
A potem przestano tak krzyczeć wogóle.
W Poroninie na jedlinie
Wiszą gacie po Leninie.
Kto od Pasów lanie zbierze
Ten te gacie mu wypierze.
buahahahhaha
Ja niemam biletu ale pod stadion przyjde...Niemam tyle kasy zeby wywalic na jakis głupi bilet pogiełno profesorka ale mniejsza z tym.Mam nadzieje ze uda sie wejsc za free:):) a jak nie to alga wita:D
nie masz na bilet, masz na piwo w Aldze
ot, archetyp wiernego kibica
Sorry Maniex, ale chyba jest różnica miedzy 5, a 50 zł??
dj-ibutti , nie pie... glupot , to jest jeden mecz na rok , dla kazdego PASIAKA najwazniejsza sprawa w roku ,wiec nie gadajcie glupot ze nie ma pieniedzy , bo jak ma na piwo to mial i tydzien temu i dwa tygodnie temu ,bo nie zbieral na to piwo jedno na derby akurat!
Jeszcze jeden pomysł na doping, moim zdaniem zabawny (dla TS-u "kontrowersyjny):
na melodię Radia Watykańskiego:
Wisła przegra, Wisła przegra, Wisła przegra, Cracovia wygra!
DO wszystkich takich mądrych kolegów po klubie:D Po 1 do algi ide ogladać mecz,a nie pić piwa bo ja niepije,wole rosnąć w mięśnie:)I mi sie wydaje ze wierny jestem(no ale przeciez Maniex wie lepiej) do tej pory byłem na każdym meczu Cracovii w 1 i 2 lidze wieć kolego niepierdol bo ch** wiesz!!!Jak bilety było po 20 zł to chodziłem ale 50 zł to tyle niemam.
Tak się macie wydzierać, że w poniedziałek w pracach i szkołach macie mieć chrypke!:)
Libero, trochę zmodyfikuję ci wierszyk na dzisiejszą wieczorną okazję:
W Poroninie na jedlinie
wiszą gacie po Leninie.
przywdziewane lat czterdzieści
przez GTS w naszym mieście
:)
Ceny Ceny i jeszcze raz Ceny ! z mojego otoczenia jak jeżdzi parenascie osób zawsze na mecze to dziś jedzie nas 5-6 czemu? nie stać chłopaków by dać 50 zł za mecz...
To niech walą teraz na Wielicką
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)