porażka z nami to dla nich sukces i zaszczyt ;)...
za ofcourse...
-
-
APEL !!
za
Jestem ZA !!
Oczywiście tak! VAE VICTIS!
Wpuścić !
Jestem Za!!
Wpuścic ubeków
Oczywiście jestem.. ZA !!!
Oczywiście niech wejdą i zobaczą.
Miejmy nadzieję, że piękny mecz na Ziemi Świętej i pokaz dominacji Krakowskiej piłki w polskiej lidze.
za!
niech se wejdą...
Generalnie jestem za, ale...
Stary Kibol napisał wszystko w tym temacie...
psiaków wpuścić ino coś milicji na uspokojenie dać.....będą posrani i mogą coś głupiego wymyśleć.
Co to za derby bez kibiców gosci(w tym przypadku milicji ;) ).Wpuszczac ich i tyle:)
jestem za ! tylko co to da;-)
za
za
Oczywiście, że za.
Mam jednak dwa pytania, chociaż wiem, że Pojednanie błysnęło i zgasło (chwila emocji - a tu trzeba długofalowej i cierpliwej pracy).
1. Czy jest możliwe powtórzenie na ich wejście okrzyków: pojednanie dla Papieża! 2 strona odpowiada: Karol/ Wojtyła! etc.
2. Czy ktoś się z nimi kontaktuje w sprawie ew. scenariusza? Czy jest szansa na jakiś układ, czy wszystko wróciło do stanu sprzed 4 kwietnia (ze zdwojoną mocą...)
Stadion im. Jana Pawła II... to zobowiązuje
Tak!!!
Za. Nie pamiętam derbów bez jednej z drużyn. TYLKO PASY!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)