Craco czy ty uważasz, że numerki wyeliminują takie incydenty jak na Zagłębiu?? Nie wiem gdzie siedzisz, ale na A mieli numerki i jakoś im to nie przeszkodziło w robieniu bydła... Moim zdaniem numerki to jakiś idiotyzm i tyle. Stadion to nie teatr czy kino. Poza tym jak dalej będą ochroniarze tak pilnować żeby ludzie nie przełazili między sektorami to będzie się działo bydło jak na Zagłębiu. Numerek nie przszkodzi w tym żeby paru buraków poszło na A i darło się na ludzi że nie śpiewają antywiślackich piosenek.
Zamknięte sektory - ochrona pilnuje żeby nie było łażenia i koniec. A numerki to powalony pomysł.
-
-
Numerek
Craco Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Moim zdaniem każdy, kto się nie chce dostosować, w
> sposób oczywisty ma zamiar wcześniej czy później
> nawywijać. Nie mam wątpliwości!
Już bardziej uogólnić się nie dało?! Nie dodałeś jeszcze, że na pewno jest łysy i chodzi z nożem. Nie pomyślałeś, że są tacy którzy lubią siedzieć na meczu, zawsze na wysokości bramki na którą atakuje Cracovia (z przyzwyczajenia, przesądy etc)? Że są tacy, którzy siadują od lat na barierce lub stoją przy niej? I o ile wiem nie nawywijali nic jeszcze na stadionie i na pewno nie mają zamiaru (chyba, że tkwi to w podświadomości!). Czy gniazdo też będzie numerowane? Przypisać fotoreporterów do słupków (biegają na stadionie - na pewno chcą coś nawywijać!). Sytuacja jest szczególna, ale nie popadajmy w paranoję!
>
> Jak ci je ktoś zajął to jest potencjalnym
> zagrożeniem dla reszty, bo boi się identyfikacji,
> czeka na okazje by zepsuć widowisko NIC WIĘCEJ.
:) W dodatku na pewno zwinie Ci gazetę, na której siedziałeś...
Pozdrowionka dla wszystkich kibiców Pasów i dla Areczki!
K.
To dla kibica Pasów jest rzeczą oczywistą
Lepiej siostrę mieć w burdelu niż zjednać się z wisłą.
Szkoda, ze zastosowano kryterium kto pierwszy ten lepszy. Można było np zapewnić pierwszeństwo tym co wcześniej kupili karnety (np od poniedziałku karnety o numerach 1-300 od wtorku 300-600 itd). I mowie tak mimio ze mam swietne miejsce.
Dla zagubionych:
Trzeba wziąśc identyfikator, mozna wziasc takzę niejeden nieswój, numeracja na sektorze B na podsektorki B1, B2,... rozpoczynając od strony Kałuży. Najbliższe A to B6, A1 to B7. Każdy podsektor ma mapę krzesełek z numerami rzędów i miejsc, można zobaczyć przed wybraniem.
PS. Czy zespolenie miejsce=karnet=identfikator oznacza, ze teraz po zgubieniu karnetu beda wyrabiane duplikaty?
Jeszcze może być przydatne komuś:
Nieszczęsny słup na sektorze B6 (zapewne na B7 także) jest w rzędzie 10-tym, dach sięga mniej więcej do 9-tego.
Nieco wyżej są miejsca 1-9 (numeracja od Kałuży).
[i]Za ewentualną pomyłkę nie odpowiadam i ja na niej ucierpię.[/i] :)
Byłem dzisiaj na Wielickiej, ruch jak w ulu:).
Czy ktos wie do ktorej jest otwarty sklepik na Wielickiej?
Rzecz w tym ze wraz z moja ekipa (6 karnecikow )siedzimy obok siebie specjalnie stalem dzis 2 godziny ( zostalem przez grupe wylosowany ). I jak ktos ma zamiar zajmowac nie swoje miejsca niech nawet nie probuje bo bedzie dym. Wziac wieksza ilosć karnetow znajomych i nie wszyscy musza stac w kolejce. Potrzebny karnet i identyfikator stały ( czyli z zdjeciem ). Zajmowac swoje miejsca i nie kombinowac.Na poczatku delikatnie acz stanowczo zwrocimy takiemu pacjentowi uwage, a jak nie poskutkuje to bedzie wyprowadzony ze stadionu przez ochronę.porządek musi byc.Kazdy pilnuje swojego miejsca.
Od której godziny nadawane są numerki, pewnie zaraz mnie zjedziecie ze jest gdzies napisane ale nie mam czasu przegladac forum wiec prosze o szybko odpowiedz. Z gory dzieki:))
Oi!fan: tak z ciekawości - czy masz siostrę?
Numerki codziennie od 9 do 18 w sobote krócej, wziac identyfikator i karnet najlepiej kumplom tez pomoc bedzie szybciej.
ma ktos moze plani ktego stadionu bo mam juz miejsca, ale nie wiem gdzie siedze?!?!?!
mam pytanie czy na B7 miejsca liczy sie od spikerki w kierunku D czy odwrotnie?
po łacińsku: od spikerki
ps który rząd? ;-)
od 9 do 18 ej? Robia w klubie nadzwyczajna operacje
w godzinach kiedy kibice pracuja. Ktos cos pomylil
od 11 do 20 otworzyc to taki problem ?
ja mam rzad 13 (kurna nawet niewiecie jak sie podjarałem, ze mam swoje krzesełko - mała rzecza cieszy!!!!)
.Moze ja pomoge nieco w dywagacjach. Numerki sa wbijane w karnet. Kolejka nie jest taka straszne wcale, szczegolnie ze sie stoi w pasiastym towarzystwie. Pierszenstwo do numerku maja karnetowicze, a wlasciwie jedynie dla nich numerki sa przydzielane. Z tego co zdazylem zaobserwowac, to miejsc jest duzo i moze rzeczywiscie, jak sie ktos nie pospieszyl to ulubionego nie dostanie, ale napewno nie jest tak, ze z karnetem bedzie siedzial gdzies daleko z boku. Wystarczy przypomniec, ze karnetow zostalo sprzedanych cos kolo 3000 a miejsc jak sami wiemy jest duzo wiecej. Porozrzucani po trybunach to beda Ci co sobie kupuja bilety, ale to juz insza inszosc. A co do sensu takiego dzialania, to uwazam ze Craco wyjasnil sprawe wyjatkowo klarownie i wlasciwie nic dodawac nie potrzeba. Jesli ktos nie rozumie, to niech sie zastanowi po co przychodzi na stadion. Pozdrawiam.
Wydaje mi sie że chyba jednak będą respektowane numery miejsc. Można by zrobić tak jak na Lechu tam zajęte krzesełko opatrzyc naklejką "Rezerwacja".
a co zrobić jak kumple karnetu nie mają, a ja mam i chce z nimi siedzieć...?
czekać do czwartku? czy nie czekać, bo karnetowcy maja czas tylko do środy zeby załatwić akcje "numerek"?
wole mieć gorsze miejsce ale siedzieć z kumplami, tylko czy jak nie załatwie numerka do srody to w ogole wejde na derby?
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Oi!fan: tak z ciekawości - czy masz siostrę?
Czy to jest podchwytliwe pytanie?
Czuję, że związki wieloosobowe będą zasiadać w dolnych rzędach. Każdy ma problem, bo jest ich 30-tu i jak to jest, że dla nich nie ma osobnego sektora.
:D
:>
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)