dev - [i]"w calej tej sytuacji nie moge pojac jednego awantur na naszym stadionie w przeciagu dwóch ostatnich lat było.... była jedna z Ruchem bo do awantury z Legia na stadionie nie doszło ale poza nim tylko ze z policją"[/i]... a między Ruchem a Legią, to ile było meczów tzw. podwyższonego ryzyka z udziałem kibiców przyjezdnych? a czy na stadionie czy 100 metrów dalej - dla mnie to cios w Cracovię. do lasu sie nawalać! a nie pod Hotel Cracovia...
-
-
Czy to już koniec ,tej Cracovii ?
co za glupi temat. jaki koniec? co za koniec? czemu koniec?
że awantury, burdy i chuligaństwo ? -było zawsze, tylko nie bylo takiego przegięcia podczas meczy Cracovii (mam na mysli bicie sie miedzy swoimi :( )
że Filipiak zostawi MKS ? bzdura! moze i jest w nim duzo z biznesmena, ale tak poprostu swojej 'perełki' nie zopstawi. przeciez juz widac (chocby na przykladzie ostatnich wydarzen) ze panu Filipiakowi zalezy na dialogu z wszystkimi kibicami oraz zalezy mu na bezpieczenstwie kibicow na meczach. skoro wziął się za 3-ligową Cracovię, to chyba liczyl sie z problemami jakie go mogę napotkać w drodze do największych sukcesów...
Ja mam nadzieję że powoli wszystko wróci do normy , będzie normalny doping , 'wisła to stara ... lub jakas inna piosenka na wisłe poleci 1-2 razy na mecz , poszarpanego dziadka przeproszą i będzie git . Dosyć kłótni !!
to nie jest normalny doping. Kałuża się w grobie przewraca
Tak Trapez Cracovia upadnie bo kibice spiewają piosenki na Wisłe:)....
Ja mam nadzieje że WSZYSCY pójdą po rozum do głowy i będzie tak jak przed mszą!
Romper Stomper Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja mam nadzieję że powoli wszystko wróci do normy
> , będzie normalny doping , 'Wisła to stara ... lub
> jakas inna piosenka na wisłe poleci 1-2 razy na
> mecz , poszarpanego dziadka przeproszą i będzie
> git . Dosyć kłótni !!
Więc przestańcie to śpiewać. Widzicie - nie podoba się stadionowi. Nie zagrzewa Cracovii do boju. Co by powiedzieli Kałuża, Lustgarten? Zapytajcie może Stebleckiego o opinię?
masz rację - niech będzie normalny doping.
[b]NORMALNY![/b]
ja czegos nie rozumie czemu tyle lat wam to nie przeszkadzalo a teraz nagle wielki lament
nie róbcie z Cracovii klubu parafialnego czy tez jakiegos kółka rózancowego bo zachowujecie sie jak .... tacy co mieli przejsc po miescie z flagami w barwach teczy
dev Napisał:
> ja czegos nie rozumie czemu tyle lat wam to nie
> przeszkadzalo a teraz nagle wielki lament
Nie rozumiesz. Przeszkadzało, np. mnie. To powinno skończyć temat.
> nie róbcie z Cracovii klubu parafialnego czy tez
> jakiegos kółka rózancowego bo zachowujecie sie jak
> .... tacy co mieli przejsc po miescie z flagami w
> barwach teczy
Idźżesz spać chłopie! Jeśli kółko różańcowe kojarzy Ci się z pedałami a oni z kibicami Pasów to albo się prześpij albo zacznij leczyć. To mogą być początki paranoji. Mam nadzieję, że to jednak zmęczenie...
Ludzie czytajcie ze zrozumieniem!
Czy Wy myślicie że, ograniczenie liczby widzów to jest kara za wybryki na stadionie? To jest kara w dużej mierze dla klubu, bo traci nie małe pieniądze.
W zamknięciu sektora D nie chodziło zapewne o kare, chodziło raczej o to żeby każdy miał przyporządkowane swoje miejsce na stadionie dzieki czemu łatwiej będzie osoby przeszkadzające w oglądaniu wyeliminować.
Miejmy tylko nadzieje że te ograniczenia zostaną w krótkim czasie zniesione.
Zuberg powiem tak[b] co za błyskotliwa riposta z Twojej strony ;-)[/b]
W twojej główce jest tylko jedno.....poj..ebało się w głowach ,Wisła to stara... i ma być tak jak było...
Chłopie zobacz szerzej na problem ,dokąd to wszystko prowadzi co może z tego wyniknąć...
To Cracovia jest potrzebna gansterom a nie odwrotnie.
1. Walki zamiast porachunkami gangsterów czy bandytów nazywane są rozróbami pseudokibiców.
2. Krojenie szali i pobicia za noszenie niewłaściwych barw to zajęcia praktyczne przed zatrudnieniem w "firmie".
3. Stadion jest doskonałym miejscem rekrutacji i sprawdzania karności (np. wykania rozkazów na meczu z Zagłębiem)
4. Po zdaniu egzaminów i zaangażowaniu w "firmie" czeka praca w Dziale Handlowym (cztaj - dilerka), Dziale Marketingu (czytaj - organizowanie zadym), Dziale Ochrony (czytaj - haracze), Dziale Rekrutacji itd itd
5. W firmie stroje organizacyjne są niemile widziale (Generałowie nie noszą barw, nie będą przecież pajacować)
Dotyczy to oczywiście obydwu stron Błoń.
Dlatego jest taka walka o pozostanie na stadionie. Opuszczenie go spowodowałoby zbyt duże problemy organizacyjne dla firmy i odarcie z mitu.
mg
widze ze jestes wielce przekonany o swoich wartosciach...
zauwazam tez ze mozesz zdejmowac posty ktore Ci nie odpowiadaja...
"Przeszkadzalo Ci"- no nie byl bym taki pewny!Przypomnij sobie Still Bar...
(i twoje teksty do jednego z właścicieli typu wisła to stara...)-nie pamięta wół jak cielęciem byl...
i nie wyzywaj ludzi od dzieciakow -nawet w zartach:)))
Natomiast kolegów z komisariatu nie pozdrowie bo takowych nie mam...a jesli chodzi o jakies papiery i umozenie sprawy...???...no coś nowego(chyba musze zapytać Korbiela...moze on jako twoj druch wie cos więcej na ten temat?)
i prosze o nie zdejmowanie moich postów...
PS. moje gg9261481 czekam... chyba że wolisz twarza w twarz...
KK
Panie paso_zyd, wyedytuj z łaski swojej swojego posta, bo za chwilę moderatorzy nie tylko usuną Twojego posta, ale nawet możesz pożegnać się z tym forum. Lepiej więc postaraj się zdążyć przed nimi. To tylko taka moja rada.
twarza w twarz...porozmawiać!
paso_zyd - jesteś żałosny. Nie mam ochoty na rozmowy z takim kimś jak ty. Twarzą w twarz? Musiałbyś mieć twarz.
Zmartwię cię - w stilu byłem dwa razy w życiu i za każdym razem trzeźwy więc nic nie "krzyczałem". Piszę to tylko dlatego, że pewnie mnie z kimś mylisz a nie chciałbym, żeby obiektem jakiejś napaści stał się Bogu ducha winny człowiek.
gg nie używam i z byle kim nie gadam.
paso_zyd - edytuj post, i to juz! widze, że lubisz fikać do osób, których tożsamość rozszyfrujesz. żałosne...
teksty pasozyda skierowane do mg, a wczesniej do RoMana sprawiaja, ze temat tego wątku nie jest niestety tak zupełnie od rzeczy...
Nie czepiajcie sie paso_zyda zostal zaczepiony osobiscie. Kazdy ma prawo bronic swojego dobrego imienia. Nie przesadzajmy
Rydwan73 Napisał:
> Nie czepiajcie sie paso_zyda zostal zaczepiony
> osobiscie. Kazdy ma prawo bronic swojego dobrego
> imienia. Nie przesadzajmy
No właśnie - nie przesadzajmy. Przez kogo został "zaczepiony osobiście"?
Nie wiesz na jaki jego post odpowiadałem (bo został usunięty) więc się z łaski swojej nie wtrącaj z obroną jeśli nie wiesz o co chodzi.
knur
nikt do nikogo nie fika!
RoMana w to nie mieszaj!!!
Zapytaj RoMana...a dopiero potem oceniaj ludzi!!!
mg
potrafisz tylko obrazac!
Na nikogo nie napadam i nie mam zamiaru napadac tym bardziej na Ciebie!
Znamy sie w miare dobrze mamy wspólnych znajomych i wiesz kim jestem!
podnosisz lament w momecie gdy ktos dochodzi swoich racji ktore sa inne od twoich...(dyktatorku)
poprostu widze ze twoje prawicowe poglady cos sie zatarly po tych kilku latach.
Rada na przyszłośc:szanuj ludzi...
PS. a posta nie edytuje! choć wiem ze i tak zaraz zniknie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)