piotrekcrac, ales teraz dal popalic , heh , czlowieku , ile jest osob co wlasnie nie pija , nie pala , nie ...., jak to okresliles , a zbieraja na mecz , np 18 latkowie , skad maja wziasc ? co ? szkola to nie praca !! wiec daj im tez szanse , bardzo plytko zajrzales w problem , przemysl i napisz jeszcze raz
-
-
Profesorze Pan to przemyslal?
przecztalem i brawo profesorze
dolfuss , naprawde Ty zaslugujesz conajmniej na siedzenie na lozy VIP , naprawde , pelne uznanie ;/
O czym Wy w ogóle wypisujecie?? Jakby był pełen stadion przez cały czas to ceny i tak poszłyby w górę - popyt i podaż kształtują ceny... I jak Cracovia będzie grała ładnie - a tego wsazyscy chcemy to ceny znów pójdą w górę - takie jest życie. Jak ktoś da więcej kasy za bilet to dwa razy się zastanowi nim będzie wszczynał rozróby, a jak już zakupi karnet to nie w głowie mu będą rozróby. To jest przemyślane. Pomyśl trochę nim napiszesz, zamiast oczekiwać, że rzucisz modne hasło i wszyscy Ci przyklasną forumowa gwiazdo!!!
Dla Waszej informacji - na Wiśle są tylko karnety a nie ma biadoleń jak Wasze a stadion jest pełen.
Zgredki - JAK CHODZICIE NA KAŻDY MECZ TO MUSICIE BYĆ GŁUPCAMI ŻEBY NIE ZAKUPIĆ KARNETU!!! To się po prostu opłaca i każdy rozsądnie myślący kibic, który zamierza chodzić na wszystkie mecze karnet kupi. Jak nie będzie mógł iść pożyczy lub odsprzeda... A jeżeli nie ma Was na każdym meczu to co z Was za prawdziwi kibice??? CHODZICIE NA MECZE DLA PASÓW CZY DLATEGO ŻE RYWAL JEST ATRAKCYJNY??? Co??? A jak już nie możesz naraz kupić karnetu, bo to taki wielki wydatek to po prostu oszczędzaj... Jak jesteś na każdym meczu to nie przepłacaj - odłóż sos i zakup karnecik - jak często jeździsz tramwajami kupujesz semestralny, bo się opłaca. Jak chodzisz na mecze od czasu do czasu może nie zabieraj lepiej głosu. A wiesz w ogóle kto to jest zgred?? Bo chyba nim jednak nie jesteś... W porządniejszych kinach (np.: Kijów) miejsca są numerowane, a nawet jak gdzieś nie są to nie musisz wciąż słuchać o pizd*** i chu**** i nie grozi to raczej pobiciem...
pasiak sam widzisz...
Pasiak na zawsze nie opowiadaj bajek.Karnet nie kupuje się codziennie tylko raz na pół roku więc myślę że każdy uzbiera tą stówę nawet nie pijący uczeń,no chyba że zawsze jest coś ważniejszego.
ech , nie jestescie w takich sytuacjach wiec trudno z Wami o tym gadac , stowe stowe , ale kiedy tąstowe ma uzbierac ? w zimie jest hokej w lecie pilka , wiec wydatki sa , a nie mow przeciez na cokolwiek innego ( nie mowie ze duzo ) tez trzeba miec , ceny wg mnie sa dobre u nas , nie wygorowane czy cos , karnety bardzo OK , chodzi mi tylko o to ze usuwaja najbardziej przystepny sektor D , i to przed derbami ;/
Ludojad dobrze gadasz.
Czytał ktos z was Utopii czy Manifest komunistyczny? tak samo się skonczy z numerowaniem.
Jak pisze Ferencwarosz - troche zdrawego rozsądku, proszę.
A.
Pasiak wiesz że od D się zaczeło więc sie nie dziw.
ok , wywalic trzecia czesc stadionu , ta najgorsza i juz , tam amo bydlo i same psychole , coz , moze tak do tego podchodzi reszta stadionu , sektor D balastem stal sie moze po ostatnim meczu , wszyscy przeciwko D , ok , coz , pozdrawiam i koncze !
Dzięki Piotrze, ale tak trzeba. Pierd**ą głupoty, a internet to niby nic nie kosztuje? JAK SIĘ NIE MA MIEDZI TO SIĘ W DOMU SIEDZI - mówi przysłowie. A jak kogoś nie stać na wydatek rzędu 100 złotych na pół roku - to jest to smutne i postuluję: 1) żeby Klub stworzył możliwość zarobienia na karnet dla potrzebujących kibiców; nawet niech za odpowiednią pracę dostaną karnet; 2) może zamiast wydawać pieniądze na mecze niech dołóży je Rodzinie na dobra podstawowe...
Niestety żyjemy w takich czasach że wszystko kosztuje,ta stówa za największą pszyjemność jaka może człowieka spotkać to i tak nie dużo.
"Popieram" stanowisko pasiaka na zawsze !!!
Ja chcę jeździć BMW, jechać na Kanary, mieć własny samolot (niepotrzebne skreślić) i uważam że mi się to należy, a nie jakimś tam milionerom.
I ma to kosztować tyle ile mogę zapłacić !
A na poważnie zgadzam się, że nie wszystkie decyzje są dobre (dla nas kibiców), ale są jak najbardziej słuszne. Karnety, przywiązanie do miejsca - tak musi być.
piotrekcrac -napisał .." [i]Niestety żyjemy w takich czasach że wszystko kosztuje,ta stówa za największą pszyjemność jaka może człowieka spotkać to i tak nie dużo.[/i]
O której przyjemności piszesz ?
Bić ? czy być bitym ?
Trapez dobre spostrzeżenie ale wiesz że chodzi mi o oglądanie tego co mają do pokazania nasi chłopcy na murawie.
co wy piszecie ja bylem boze n ainnym meczy we wtorek?
przecie wszystko zaczelo sie na C! tam sie zaczela najpierw bojka!
Potwierdzam co napisanow sprawie Amsterdamu - zgadza się - nie ma tam miejsc i już.
Możesz sobie wykupić "pakiet" za lekko biorąc 100 Euro na byle co w lidze.
O pucharach to lepiej zapomnieć.
W Mediolanie jest podobnie na San Siro i jeszcze w kilku innych miejscach.
Możesz sobie łazić po koronach, po strefach pozasektorowych itd., ale stamtąd się nie da meczu oglądać, bo to są zazwyczaj korytarze międzysektorowe.
O siadaniu na innych miejscach nie ma mowy. Zaraz Cię "właściciel" miejsca przepędzi - dokładnie jak w kinie.
Zresztą wcale nie trzeba daleko po Europie jeździć - podobnbnie jest w Chorzowie na Ruchu - są miejsca numerowane i się siedzi, gdzie się kupiło.
Trudno.
Czasy się znmieniają - jest blisko wypełnionego stadionu i tyle. Trza to było uporządkować.
Całkowite poparcie dla Prezesa. On swoje przemyślał, a ci, którym żal, mogą podziękować hołocie, która chciała pokazać, że rządzi.
Nie jestem biedakiem ale nagła konieczność wyskoczenia z półtorej stówy to jest pewien ból.
Dlatego właśnie leżąc chory przed meczem z Legią ogłosiłem na forum, że mogę komuś udostępnić karnet na ten mecz (oczywiste, że nie brałbym za to kasy). Jak sądzicie - ilu biedaków się zgłosiło? Stu? Pięćdziesięciu? Niee, pies z kulawą nogą się nie zainteresował :-) Tak to wygląda w praktyce.
zgredek - jeśli uda się wprowadzić wreszcie karty czipowe to nie będzie, jak sądzę, problemu z rozłożeniem płatności na raty. Nie wpłynie rata - system Cię nie wpuści na bramce.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)