Andrzej.ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To bardzo smutne(delikatnie mówiąc)co się stało!
> Ale ja też uważam że sukcesywne zmniejszanie
> ilości widzów na stadionie nic nie da! Przecież ci
> co zrobili to ,,bydło,, na stadionie mają karnety!
> niektórzy nawet na ,,A,,! wiem bo kolega który
> wchodził na stadion od ul.Kałuży widział to ,,na
> własne oczy,,!
> pmx7 wyjaśnij mi prosze! dlaczego tak uważasz?
>
> CRACOVIA PANY!!!
Niestety dopiero dzis wracam do Krakowa ze Strasbourga, gdzie miałem nieco utrudniony dostep do inetu, i stad nie mogłem odpowiedzieć wcześniej. Otóż podjete działania uważam za zupełnie normalne jesli przyjmie sie standardy europejskie, do których maja doprowadzic, tj. numerowane siedzenia, karnety, zakaz łażenia po stadionie, normalne toalety itp. itd.. Rzecz jasna są to działania tymczasowe - doraźne, w odpowiedzi na zastaną sytuację. Dla mnie nadal niepojęte jest notoryczne łamanie nie tylko dobrych obyczajów ale i prawa, zupełnie bezkarnie, pod przykrywką zachowań 'kibicowskich', jak to ma miejsce na większości stadionów w Polsce. Patrzę na to nie nie tylko jako kibic i ojciec, który bierze swojego syna na mecze, ale też jako człowiek związany z biznesem od ponad 10 lat. Albo dla Profesora Cracovia stanie się rodzajem ryzykownego hobby (sportu ekstremalnego) albo traktuje sprawe poważnie i dokończy to co zaczął (koszty poniesione w związku z podjetymi działaniami zwróca się w przyszłości). Poza tym na Boga jest w końcu prawo w Polsce i zacznijmy je wreszcie respektować.
-
-
Działania Profesora
Ale kiedy przed ty całym zas**** pojednaniem było u nas niebepiecznie (nie liczac meczu z Ruchem)??? Nie przesadzajcie ze obawiacie sie o siebie i swoja rodzine:) Własnie przez ten internet doszło do całego zamieszania. Sami jestescie sobie winni zajsc na ostatnim meczu, zgody wam sie zachcialo.... Szkoda słow:(
Żadnej zgody niema i nie będzie!!!
Ale dlaczego musimy się zabijać ?Cała polska się Śmieje że my w Krakowie nie umiemy walczyć bez sprzętu!!!
Nie jestem w JG ale ich szanuje na swój sposób moim zdaniem są potrzebni,ale na miłość boską dlaczego leją naszych?
Nie zniszczmy tego co żeśmy osiagneli jak to zniszczymy to jesteśmy poj...ni;-(
Teraz wszyscy się z nas będą śmiać o ile już sie nie smieją?Chcesz bya kibicem Pasów tak ,to może dostaniesz pogebie na swoim stadionie ;-(
Ap Napisał(a):
> Ale kiedy przed ty całym zas**** pojednaniem było
> u nas niebepiecznie (nie liczac meczu z Ruchem)???
> Nie przesadzajcie ze obawiacie sie o siebie i
> swoja rodzine Własnie przez ten internet doszło do
> całego zamieszania. Sami jestescie sobie winni
> zajsc na ostatnim meczu, zgody wam sie
> zachcialo.... Szkoda słow
Noprzedtem to był acy poziom. A rodzin ile przychodziło na stadion. Nie brałem szpilek bo bym się na stadionie nie zmieścił. A że była masa przekleństw? A co tam. Razem z synkiem ..... trzeba p.... i ..... j.....a jest. sedzia ....., sedzia ..... A co tam jak se synek poklenie to mu sie lepiej zrobi a z takiem - tatko tez se może. Normalnie arcyklasa.
Czas z tą arcyklasą skończyć.
Wojti Napisał(a):
> Gienek dużo masz racji w tym co napisałeś, ale nie
> przesadzaj z tymi obelgami, bo Twoje dziecko
> wystarczy, że wyjdzie na ulice i juz sie nasłucha.
> Co do innych rzeczy : powtarzam to juz chyba setny
> raz, zobaczcie na tą przyspiewke : ona spiewana
> była ostatnio z 2-3 razy i to jest juz niezły
> wynik jak na Nas !! Wam jednak tez to sie nie
> podoba, to co wy chcecie z tego stadionu zrobic ??
> to jak przeklne glosno na stadionie to dostane
> zakaz, ludzie opamietajcie sie !! nierozumiem
> tego, że kiedys ludzie to tolerowali, ba nawet
> spiewali a teraz wszyscy swieci !!
Myślenie to sztuka, wielka sztuka
Ap napisała:
Ale kiedy przed ty całym zas**** pojednaniem było u nas niebepiecznie (nie liczac meczu z Ruchem)??? Nie przesadzajcie ze obawiacie sie o siebie i swoja rodzine Własnie przez ten internet doszło do całego zamieszania. Sami jestescie sobie winni zajsc na ostatnim meczu, zgody wam sie zachcialo.... Szkoda słow
Tak przeczytałem Twoje wpisy w kilku tematach i wiesz co odpocznij sobie... Albo uważnie przeczytaj tematy od A do Z. Ilu z "tych winnych sobie" wyjaśniło, że nie chodzi o żadne kochanie zwisełki!? Dziewczyno poczytaj trochę...
100% Poparcia dla Profesora.
Tylko gdzie są granice jego cierpliwości. Obawiam się że jeśli sytuacje z Lubinem będą się powtarzać i ludzie będą się bali przychodzić na stadion, to Profesor w końcu popierdzieli taki interes. JG jeśli o to Wam chodzi to róbcie tak dalej. Na pewno wcześniej czy później cel swój osiągniecie i znów będziecie jeżdzić do Boguchwały, Kańczugi, Lubartowa itp.
TYLKO PASY
Czy naprawwdęmusze się powtarzać, pisze juz chyba 12 raz... , że pojednanie to nie znaczy zgoda!!!!!! Nienawidze Wisły, ale pragnę spokoju na mieście, czy to niektórym tak trudno zrozumieć. I nie zwalajcie drodzy huligani wszystko to co sie wydarzyło na pikników, bo tak nparwdę przegieliscie i mam nadzieje, że pasiasty Bóg za to wam się odpłaci....
> Niestety dopiero dzis wracam do Krakowa ze
> Strasbourga,
A czy to jest istotne skad ty wracasz????
gdzie miałem nieco utrudniony dostep
> do inetu, i stad nie mogłem odpowiedzieć
> wcześniej. Otóż podjete działania uważam za
> zupełnie normalne jesli przyjmie sie standardy
> europejskie
Piszesz bzdury: w Anglii sprzedaje sie piwo na Chelsea-Milwall, a w Paryzu nigdy nie widzialem numerowanych miejsc.
Z powazaniem,
Jackson Napisał(a):
> Chelsea-Milwall, a w Paryzu nigdy nie widzialem
> numerowanych miejsc.
>
> Z powazaniem,
>
Ciekawe na którym stadionie bo napewno nie tam gdzie gra PSG. We Francju wielu ludzi chodzi na mecze w krawatach
OK ograniczenia ograniczeniami, ale dlaczego pan profesor ma mnie narazac na koszty ??? Karnet zakupilem na KaluZy na sektor B bez numeracji bo tak karnety byly sprzedawane:P. A teraz po meczu z Leszkiem wynika z tego wszystkiego ze musze pojechac na Wielicka zeby mi przydzielili krzesełko, i to mnie najbardziej wnerwia. Kupilem karnet OK ale nie zmienia sie zasad podczas trwnia sezonu takie wymogi to pan Prof.Filipiak niech wprowadzi po zakonczeniu rundy. Karnet kupilem za odkladane pieniadze przez pare mieesiecy, a teraz bede musial jechac na wielicka po numerek, a kto mi zwrOci za bilety MPK tam i z powrotem?? Dla mnie liczy sie kazdy grosz:( Dziekuje pamieta sie o tych co maja kase, a nikt nie pamieta o tych co maja Cracovie w Sercu:(
dolfuss, kiedy ksiązka:)???
Kupiłbym sobie:). W sygnaturce masz 2004 r., a tearz jest 2005 i ani widu, ani słychu:).
Ap Napisał(a):
> Ale kiedy przed ty całym zas**** pojednaniem było
> u nas niebepiecznie (nie liczac meczu z Ruchem)???
> Nie przesadzajcie ze obawiacie sie o siebie i
> swoja rodzine Własnie przez ten internet doszło do
> całego zamieszania. Sami jestescie sobie winni
> zajsc na ostatnim meczu, zgody wam sie
> zachcialo.... Szkoda słow
>
Błyskotliwie, mądrze, jak przystało damie... I to nie tylko w tym temacie ale i w innych, gdzie wypowiedzi niejakiej Ap mozna znaleźć. Zawsze na tym samym poziomie.
ps. byl kiedys kawał o skinach co to uratowali staruszkę na przejsciu dla pieszych w NH - przestali ją kopać... (pewnie ta staruszka sama sobie winna była, ze się w NH znalazła :) )
crac77. Jak kochasz Cracovię i żal Ci na bilet lub nie masz na niego, to idź na piechotę. A potem podziękuj wiesz komu, że takie obostrzenia są wprowadzane. Profesor by tego nie wymyślił gdyby nie stało się to co się stało.
crac77 Napisał(a):
> OK ograniczenia ograniczeniami, ale dlaczego pan
> profesor ma mnie narazac na koszty ??? Karnet
> zakupilem na KaluZy na sektor B bez numeracji bo
> tak karnety byly sprzedawane. A teraz po meczu z
> Leszkiem wynika z tego wszystkiego ze musze
> pojechac na Wielicka zeby mi przydzielili
> krzesełko, i to mnie najbardziej wnerwia. Kupilem
> karnet OK ale nie zmienia sie zasad podczas trwnia
> sezonu takie wymogi to pan Prof.Filipiak niech
> wprowadzi po zakonczeniu rundy. Karnet kupilem za
> odkladane pieniadze przez pare mieesiecy, a teraz
> bede musial jechac na wielicka po numerek, a kto
> mi zwrOci za bilety MPK tam i z powrotem?? Dla
> mnie liczy sie kazdy grosz Dziekuje pamieta sie o
> tych co maja kase, a nikt nie pamieta o tych co
> maja Cracovie w Sercu
8-|
crac77 Napisał(a):
> ale nie zmienia sie zasad podczas trwnia
> sezonu
Powiedz to tym, których pobili na Zagłębiu... :-(
> takie wymogi to pan Prof.Filipiak niech
> wprowadzi po zakonczeniu rundy. Karnet kupilem za
> odkladane pieniadze przez pare mieesiecy, a teraz
> bede musial jechac na wielicka po numerek, a kto
> mi zwrOci za bilety MPK tam i z powrotem?? Dla
> mnie liczy sie kazdy grosz Dziekuje pamieta sie o
> tych co maja kase, a nikt nie pamieta o tych co
> maja Cracovie w Sercu
ogolnie - oczywiście miałbyś rację, ale w tej konkretnej sytuacji pretensje
powinieneś keirować nie do profesora F., ale do inicjatorów i wykonawców
akcji we wtorek... :-(
Wszystkie posuniecia Zarzadu Cracovii na obecnym etapie sa sluszne i nie podlega to moim zdaniem dyskusji.
[I]Agnan Napisał(a):
>
> Odpowiem tą drogą:
> jak to co ma zrobić?
> Wziąć głęboki oddech i zaśpiewać:
> "Wisła to..."[/I]
Agnan miazdzysz system :D
Jackson Napisał(a):
> > > Niestety dopiero dzis wracam do Krakowa ze
> > Strasbourga,
>
> A czy to jest istotne skad ty wracasz????
>
W zasadzie nie ma znaczenia skad - wolałem jednak te informacje podać by jakis głąb nie spytał mnie w innym poście gdzie byłem jak mnie nie było na meczu. Zadowolony???
> gdzie miałem nieco utrudniony dostep
> > do inetu, i stad nie mogłem odpowiedzieć
> > wcześniej. Otóż podjete działania uważam za
> > zupełnie normalne jesli przyjmie sie
> standardy
> > europejskie
>
> Piszesz bzdury: w Anglii sprzedaje sie piwo na
> Chelsea-Milwall, a w Paryzu nigdy nie widzialem
> numerowanych miejsc.
>
Ciekawa definicja 'bzdur' sie wyłania - tzn. fakt, ze nic o piwie nie napisałem, a Ty i owszem sprawia, ze ja pisze bzdury... I jak tu dyskutować. Nawiasem w Paryzu też byłem, a Ty? Chodziłeś na mecze PSG czy tylko se wykombinowałeś to co piszesz, a może ktoś Ci opowiadał??
Aleks Napisał(a):
> Wszystkie posuniecia Zarzadu Cracovii na obecnym
> etapie sa sluszne i nie podlega to moim zdaniem
> dyskusji.
I ja się pod tym podpiszę. Bez dyskusji
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)