[i]Prosze o stosowanie sie do regulaminu[/i]
-
-
Tylko szmata bije brata !
czytam te wypowiedzi i tak sobie mysle ze trzeba przyznac racje grupie spod znaku Judasz Gang !!! tak tak Panowie jesli naprawde prawdziwi Pasiacy chcą by na stadionie nie pojawiały sie takie zwierzeta to trzeba zabrac sie do roboty w realu a nie napinac na forum bo tym nic sie nie zdziała !!! a do takich jak marcinksc3x mam kilka pytan skoro tak pytają gdzie bylismy jak spiewano wczesniej wisła to stara....czemu to "panowie" nie pojdziecie np pod kosciół i nie drzecie tam ryja i tej swojej przyspiewki ?nie wypada ? a kto wam dał prawo do robienia ze stadionu obory ? byliscie na wyjazdach w staszowie kanczudze itd..wybiliscie troche szyb zrobiliscie sobie "promocje"w sklepach..i uwazacie ze wolno wam zadawac pytania typu "gdzie byliscie" ? to ja wam powiem gdzie bylismy jako STARY PASIAK SIEDZIELISMY CICHO i znosilismy z pogardą DLA WAS w sercu te wasze "popisy kultury" ale TO SIE MAM NADZIEJE BEZPOWROTNIE SKONCZYŁO !!! byłem na basztowej i widziałem pijanych wyrostków w szalikach ktorzy darli mordy w "obronie klubu " ale nawet chyba nie do konca mieli pojecie o co na basztowej chodziło !!! a teraz jeden z drugim ma czelnosc zadawac pytanie gdzie byliscie ? mam nadzieje ze to zezwierzecenie sie (przepraszam wszystkie zwierzeta za to porownanie) ktore mowi o sobie bezprawnie "kibic" Cracovii zdarzyło sie pierwszy i ostatni raz !!! DZIEKUJE WSZYSTKIM KTORZY GWIZDALI , niech to bedzie początek walki z tą gangrena toczącą Cracovie juz wiele lat !!!!! Papiez bez wątpienia byłby "dumny" z zachowania tego bydła a wczoraj pokazali ile zrozumieli z jego nauki, bo Papiez sobie ,a judasz gang i tak wie lepiej, w koncu to ze był i jest( w sercach ) kibicem nr 1 Cracovii jak widac było wczoraj dla garstki szmat nie ma zadnego znaczenia.....najwazniejsze ze wisła to stara....
ian thorpe żal dziadka oczywiscie nie popieram ale od niczego się nie odcinam....
Sponsor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> uwierzcie mi że ludzie których tu wypisalisales
> NIE bili dzis na kaluzy innych, oni tu nawet nie
> zagladaja, a przez tego typu posty oczerniasz
> ludzi ktorzy po prostu maja troche inne zdanie.
> Tak sie nie robi, bandytami to sobie mozesz
> nazywac tych co dzisiaj organizowali ta "akcje"
> ale nie naznaczaj pietnem BANDYTY forumowiczow
> ktorzy maja cos innego do powiedzenia...
>
>
>
> CRACOVIA - KROWODRZA | Siemaszki - FN - XXX-Lecia
>
> co złego to nie my...
sponsor a nie uważasz że bronienie racji tych co bili jest jeszcze gorsze niż samo bicie ???
TYCA, na jakiego miłośnika azylu? Kto powiedział o miłości do drugiej strony. Tu chodzi po prostu o umiar w tym wszystkim.
Nie rozumiem tego, Cracovia ma pojebanych kibiców, jak można bić swojego?? ja już na mecze nie bede chodził. Jak może chodzić więcej luidzi na mecz?? przyjdą i dostaną. Już na wisle jest dużo lepiej,kultura, swoich nie biją.
ANGUS_CR Napisał(a):
>
> sponsor a nie uważasz że bronienie racji tych co
> bili jest jeszcze gorsze niż samo bicie ???
>
ja tam nikogo nie bronie tylko naswietlam inny punkt widzenia, poczytaj moje posty i dopiero sie wypowiedz na moj temat...
W tym temacie wypowiedziałem sie poniewaz nie lubie byc nazywany bandyta, ktorym nie jestem...wyglada na to ze z tych krorzy chca powiedziec cos innego robi sie na forum najgorszych bandytow, szmaty, itp
sponsor. nie ma innego punktu widzenia (w rozumieniu cywilizacyjnym)
punkt widzenia: "ukradłem komórke wysoki sądzie, bo frajer szedł palntami, gadał i mnie sprowokował" jest punktem widzenia psychopaty.
uderzyli dziadka, bo gwizdał
czyli: "nie popieram bicia dziadków, ale jakby nie gwizdał to by nic nie było"
co to za punkt widzenia?? to jest forum penitencjarno-psychiatryczne?
Maniex, wychodzi na to, że dla wielu chyba tak...
sponsor właśnie dlatego że czytałem twoje posty przezwyciężyłem swój strach i postanowiłem sie odezwać ....
jaki punkt widzenia naświetlasz ?
wytłumacz mi to chłopie bo mnie normalnie zaintrygowałeś !!
jesteś trzecią stroną konfliktu?
w takim razie ja też jestem trzecią stroną konflktu bo w 100% zgadzam się z wypowiedziami sponsora i zapewniam was że ani ja ani on chuliganami nie jesteśmy i może patrzymy na to inaczej niż wszyscy! A Ty raf jak już chciałeś mnie przepraszać to chociaż byś usunął mnie z tej Twojej "judaszowej listy" !!
Tylko że nie ma trzeciej strony.
Albo jestes po stronie Dobra albo po stronie Zła
Nie można być trochę w ciąży
zawsze jest trzecia opcja w (w rozumieniu cywilizacyjnym) a nazywa sie KOMPROMIS, popadamy w skrajnosci, wczesniej cala ta ofensywa przeciw huliganom a teraz to co sie stalo na meczu, obydwie te rzeczy sa skrajnosciami, a jak pisalem nie mozna mowic "albo my albo oni" to co sie stalo bylo reakcją (złą reakcją) na inną akcję...to chyba jasne
niechce mi się już tego tłumaczyć piszcie sobie o mnie co chcecie mam to gdzieś, mam już dość tematów o tych wydarzeniach i nie będe już więcej ich komentował... moze następnym razem pobiegne kopać dziadków to przynajmniej raf bedzie miał pewność ze mnie słusznie zapisał na swą liste :| NARA
Dobra, to na czym polega kompromis?
Chętnie się skompromisuję jak będę wiedział na czym polega.
Np. rezygnacja z wypłacania chlebów, gdy śpiewa się coś na Wisłę a delikwent nic nie robi, po prostu siedzi i nic?
Czy może tylko zostanie publicznie wytargany za włosy i zwyzywany od transwestytów.
Dobra soruweczka moze mnie troche poniosło przy tym co napisałem , ale powiedz mi raf gdzie napisałem ze biłem jakiegos dziadka albo kobiete .
Po prostu chodzi mi oto ze dawniej jakos to wam nie przeszkadzało ze tak na ''D'' spiewaja , przeciez nikt wam nie kazał tego spiewac ! !
raf jedynka zamieszanie bylo spowodowane gwizadami i nie dopingiem nierozrozniasz 2 rzeczy jak sie komus niepodoba to niech niespiewa na wisłe i niech niegwizdze jak inni spiewaja.
No i macie jednego...nawet czytac umie...
pola moze sie poznamy na meczu z LECHEM co????lubie patrzec w oczy jak z kim rozmawiam...daj jakies namiary na siebie????
czyzby maly przerzut z dziadkow na kobiety...? hmmm...a potem kto...? dzieci....???
klaros Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dobra, to na czym polega kompromis?
> Chętnie się skompromisuję jak będę wiedział na
> czym polega.
> Np. rezygnacja z wypłacania chlebów, gdy śpiewa
> się coś na Wisłę a delikwent nic nie robi, po
> prostu siedzi i nic?
> Czy może tylko zostanie publicznie wytargany za
> włosy i zwyzywany od transwestytów.
Pisalem o tym wczesniej...w pewnym sensie kompromisem bylo to co bylo przed "pojednaniem" bylo OK, potem msza ciach w jedna strone, wczoraj ciach w druga strone i tak od skrajnosci w skrajnosc
Dobra, rozumiem, ze na Lechu już będzie "normalnie"?
Tzn. raz, góra dwa protest-song o starej ladacznicy i potem zabieramy się "do roboty" i doping pro?
Sorki, ale byłem na Leszku w Poznaniu i wiem ile razy będzie - mogę się założyć, ze co najmniej z 10 razy poleci. Nawet gdyby nikt nie gwizdał.
Lech się przypochlebi z kilka razy i już będzie zajefajnie i kompromisowo.
Moze jestem za stara na rozumienie slowa szpacic...wnioskuje ze chodzi o mieszanie...
obawiam sie chlopcze ze jak ja chodzilam na cracovie to ty biegales z drabina na truskawki...a co do spotkania to chetnych mam wielu...kolejka obowiazuje...
nie pamietam wiele kobiet z ciezkich czasow ale te co byly z twarzy napewno pamietam
pola to mam pytanie do ciebie jezdze na pasy od 12 lat gdzie bylas na 3 lidze jakos sobie nieprzypominam zeby nasza ilosc wtedy przekraczala 600 osob a wyjazdow mam ponad 70 i tez cie na zadnym raczej niewidzialem co do twojej urody to sie wypowiem jak cie zobacze choc watpie zebys byla w mojim typie.wyslij kilka foto z meczy z 3 ligi na ktorych bylas chetnie cie przeprosze tu na forum publicznie jesli masz racje.,
Kazik Staszewski jest dobry na wszystko...
"...Czy możesz wyjawić logikę twych czynów?
Nie ma litości dla squrwysynów !"
Na czym polegać ma kompromis z gościem który chce cie sterroryzować?
Z bandytą, który napada cie w twoim własnym domu?
Nie jestem kibicem jakiejś yebanej "Anty-Wisły"!
Jesli wisła mnie wali to wykrzycze jej to w twarz 6 maja
i tylko wtedy
ten jeden jedyny raz wydre ryja, ze "wisła to stara kutwa"
Jednak spiewanie tego non stop i w kazdej okazji
i jeszcze stawianie tego ponad kibicowanie CRACOVII
to wyraz zakompleksionej frustracji
i nie pozwole zeby w imienia mojej ukochanej jakis kootas to robił
Nikt nie ma prawa zabronic mi kibicowania mojej ukochanej!
Tylko Jej!
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
CRACOVIA - pierwszy Mistrz Polski (1921), jedyny Mistrz Galicji (1913)
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
Kompromis polega np. na tym, że ukradną Ci portfel ale zostawią buty albo że pobiją Twoją dziewczynę a Ciebie skopią choć mogliby Was oboje zadźgać nożami.
Takie są kompromisy z bandytami.
Mleko się wylało.
Krzyż na drogę. Szeroka, potem Monte a na końcu np. Iława.
apropo mnie to dlaczego jestem napisany skoro nie bralem w tym udzialu??
Mam nadzieje że Ci ludzie którzy wczoraj zostali w jakiś sposób upokorzeni(wyklęci, pobici itd.) nie popieprzą wszystkiego tylko będą walczyc O NORMALNOŚĆ i sie nie poddadzą!
TYLKO SZMATA BIJE BRATA
odrazu zaznaczam że niejestem z tych co gwizdali bo uważam to za błąd i nie jestem także z tych co śpiewali nasz słynny przebój
JESTEM Z TYCH CO PASIAKA TRAKTUJĄ JAK BRATA I Z TYCH CO RATOWALI ŻAŁOSNY DOPING!
Co by nie napisać
Hasło
Tylko szmata bije brata
mówi wszystko
issak, degeneracie :) czytałeś cały watek i to sa Twoje wysublimowane wnioski...???
czy (BARDZIEJ PRAWDOPODOBNE) mama ci tylko tytuł wątku przeczytała??
i co-myslisz,ze jestes smieszny...nie bardzo...po co mam czytac cale watki-wystarczy mi temat"tylko szmata bije brata" ...dobrze im tak-jakos wczesniej im to nie przeszkadzalo ...pojednancy zafajdani...co-pewnie mi dacie bana co?jestescie zalosni jak to cale forum...WISLA TO STARA RURA!!!!!!!!
wielcy fanatycy ciekawe gdzie byliście jak pasy grały 3 lidze i zaledwie garstka ludzi chodziła na mecze.chcą sie pozbyć huliganów ze stadionów a wy chcecie im w tym pomóc tylkozapominacie że to własnie oni tworzą,tworzyli i będą tworzyć ten klub.oni siła uratowali Cracovie-Basztowa,to oni stanowili ta nieliczna grupe w 3 lidze która przychodziła na mecze, az tu nagle wynaleziono interet i śą pacynkarze internetowi którzy są mądrzy przed koimpem krytykójac nasza ideologie.Jestem pewny ze kazdy z prwdziwych huliganów cracovi ma więcej wyjaZDÓW NIZ WY WSZYSCY W TYM TEMACIE RAZEM WZIĘCI ALBO WSZYSCY NA FORUM takie sa poprostu realia.A nienawiścią do wisły powinien pałac każdy fanatyk pasów na derbach na naszym stadionie w 96 roku kazzdy od 10 letniego dziecka bo takim wtedy byłem do 70 letniego emeryta czy rencisty śpiewał wisła to stara ku... !!! że aż dreszcze porzechodziły ale co wy o tym wiecie wy chcecie komercyjnej Cracovi dla bogatych a ci biedniejsi albo dzieciaki co cały tydzień zbierały żeby pójść na mecz mają wielki STOP.ale my i tak będziemy jezdzić na wyjazdy i śmiac sie z was forumowiczów internetowców pseudo krytykantów ktorzy nigdy nie walczyli za swój ukochany klub
Sam jestes zalosny isaac. Zreszta przed calym "pojednaniem", przed msza, tak samo wiekszosc stadionu gwizdala gdy probowano spiewac "stara kurwe".
isaac,wskazówka zegara....polecam przeczytać post w temacie "Dziękuje" autor Biś 22 kwiecień 2005-20:05:04...zwłaszcza wypowiedzi z pewnego forum.....chyba się znają z P.
CRACOVIA - KLUB JANA PAWŁA II !!!
jak mozna kur wa reke podniesc na swojego huj ze inni nie spiewali na psy bo np ja spiewalem ale nie pobilem dziada zadnego kurwa jak mozna uderzyc swojego
isaac napisał: "pojednancy zafajdani" - kogo masz na myśli? chłopaków z JG, którzy się pojednali z niektórymi Wiślakami i przyjęli ich do swego grona? rozumiem, że przekazałeś im swoje uwagi i spostrzeżenia na temat "ortodoksji" Pasiackiej?
Prawda jest taka,ze wiekszosc ludzi juz od dawna miala dosyc spiewania na Wisle.Nie pamietacie tych wielu postow,dyskusji co zrobic aby pozbyc sie tej "piosenki" i wielkiej radosci jezeli byla ona zaspiewana mniej razy.Bylismy jednak troche bezradni,a pojednanie bylo takim impulsem do dzialania i jeszcze bardziej utwierdzilo nas w przekonaniu,ze tak wcale nie musi byc.Wiec prosze was przestancie mowic poj..ane pojednanie,bo bylo to pojednanie dla Papieza!A jezeli chodzi o huliganow,to oni nie jezdza na mecze po to aby je ogladac i kibicowac tylko,zeby sie bic..Zreszta wiekszosc tych "ludzi"ktorzy nas tak slicznie potraktowali to sa ludzie z wyrokami,po odsiadkach lub poszukiwani przez policje..to chyba mowi samo za siebie.
Pozdrawiam prawdziwych kibicow
Naszło mnie takie oto przemyslenie:
słynna przyspiewka, która miała się stać przyczynkiem do ostatnich wydarzeń, jest jedynie symbolem i pretekstem dla tego co się stało. Na El Paso oprócz znudzenia ta pieśnią doszło wg do czegoś znacznie ważniejszego. Otóż młyn, który winien kierować dopingiem całego stadionu stracił nieco swą rolę. Nie tylko, ze zarówno B jak i C doskonale sobie radzą z inicjowaniem dopingu jak i samym dopingowaniem, to dodatkowo jeszcze oba sektory 'sabotują' działania z młyna... Tradycyjny, niepisany podział ról na stadionie na El Paso padł. Nawet jesli D będzie puste na El Paso bedzie gorący doping... Przesadzam? Nie bardzo i w tym cały problem.
Młyn, który winien 'dyrygować' dopingiem i tworzyć atmosfere meczu stracił swe znaczenie (wraz z zaufaniem i szacunkiem wiekszości kibiców) wcale nie z dnia na dzień - był to proces trwajacy od jesieni, który swoje apogeum osiągnął w ostatnich dwóch meczach. Jakie miejsce będzie miał młyn na El Paso to zależy od nas wszystkich ale przede wszystkim od samego młyna. Wysyłanie bojówek które mają napierdzielać Pasiaków (ewentualnie wyzywać ich od cweli, ciot, ch...w etc.) to naprawdę nie jest dobra droga. Wszyscy mamy swój honor i dumę.
Wierzę, ze na dzisiejszym meczu będzie lepiej. Wierze, ze nie będzie to ostatni mecz, na który wezmę swojego syna.
najbardziej mnie smieszy to,ze prawie wszyscy pisza,ze jakies dziady dostaly po mordach za to ze nie spiewali "wisla to stara...."...juz nie macie co pisac i piszecie takie pierdoly...pewnie gadali cos co sie nie spodobalo chlopakom i tak to sie skonczylo...
wskazówka zegara-ja od pieciu lat opuscilem tylko jeden mecz Cracovii u siebie(wesele),a bylem juz na 18 wyjazdach...lat mam 19,a te dziady co dostali po mordach chodza pewnie na Pasy od 2 lat,bo wczesniej chodzili na wisle i chca sie pojednac zeby moc chodzic tu i tu..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)