trzymam kciuki za normalnych kibiców pasiaków, chyba rozumiecie że anty doping to ślepa uliczka. 10 tys ludzi nie może dać się zgnoić 40.
-
-
To jakas paranoja...
przepraszam za maly offtopic:
Ferencvaros - priv.
pozdrawiam
Jeśli ktoś oczekiwał oficjalnego stanowiska klubu w tej sprawie, to proszę, oto ono cytuje ze strony głównej MKS Cracovia SSA :
"Cracovia odniosła zwycięstwo 1:0 nad Zagłebiem Lubin w zaległym meczu XIV kolejki ekstraklasy. Jedyna bramke zdobył Marcin Bojarski w 17 minucie. [B]Fantastyczny doping wspomógł naszą drużynę[/B]."
Dziękuję, nie mam więcej pytań.
UPDATE. Widzę, że w klubie czytają forum na bieżąco. Kilka minut po tym, jak przytoczyłem co jest na stronie oficjalnej, ostatnie zdanie z powyższego cytatu zostało usunięte. Mam nadzieję, że to nie koniec reakcji klubu.
Jak mozna ja tez sie wypowiem na ten temat. Co do przyspiewek to generalnie ja nie spiewam ale jak ktos chce niech to robi, byle jednak nie zapomniec ze przychodzi sie na stadion dla Cracovi a nie po to by je... kogos.Dopingiem tego nazwac nie mozna.Co do burd to troche to smiesznie/zalosnie wygladalo jak wielu gowniarzy biegnac w miejsce zadym o malo bucikow nie pogubila.Przecierz mozna isc na boks;),tam sie leja caly czas.No i najwazniejsze mam wrazenie,jestem pewny ze za 3-5lat duza czesc tych gowniarzy przestanie chodzic na Cracovia a za kolejne 5 lat nie bedzie sie interesowac wynikami i klubem.
No przespałem sie z tematem i powiem tyle, emocje opadły i wrócilismy do rzeczywistości.
Zastanawia mnie tylko jedno jaki sens ma spiewanie Wisła to stara baba ( mozna by tak spiewac byloby smieszniej ),jezeli nikt z wiślaków tego nie słyszy.Rozumiem ze spiewaliscie to z przekory do reszty kibiców. No ale juz naprawde nie ma innego repertuaru , toz juz jest tak durne ze flaki sie przewracaja. Kochani Hoolsi przeciez ancie ta piosenke na pamiec, nie musicie jej powtarzac caly czas.
Nie bede pisał o biciu starców bo to juz zostalo skwitowane TYLKO SZMATA BIJE BRATA.
Mowiac szczerze troche was rozumiem tzn. chcecie pokazac ze tez jestescie przydatni dla CRACOVII i mysle ze po czesci tak jest. Tylko takim swoim debilnym zachowaniem wg. mnie to sobie samobuje strzeliliście WIELKIEGO, a to za to terroryzowanie i bicie dziadków i kobiety, bo nie za to ze sobie na Wisłe spiewacie.Przeciez gdby was w tym młynie bylo 2000 to byscie nas wszystkich zagluszli , ale was tam jest gora 1000. I musicie zrozumiec ze to my jestesmybardziej Pasom potrzebi niz wy. Bo jak my nie przyjdziemy na mecz to bedzie 1000 osob a jak wy to bedzie 8000 tysiecy i jasno wynika ze to my jestesmy bardziej potrzebni.
ale nic WSZYSCY JESTESMY POTRZEBNI , NIECH SIE NIKT NIE BOJI I NIE MOWI ZE NA MECZU Z LECHEM GO NIE BEDZIE A WLASNIE W TYCH CIEZKICH CHWILACH MUSI BYC, JA BEDE I TO JESZCZE Z WIEKSZA EKIPA.Wiem ze hoolsom jest chyba troche glupio , ale DOBRE CHŁOPAKI wyzywajcie sie gdzie indziej naprawde czy juz jestescie tak słabi zeby klepac WŁASNYCH DZIADKÓW.Przeciez mozna sie dowiedziec kiedy WIsła gra u siebie i tam jest wasz WRÓG.No coz to za chuligan ktory odwazny jest tylk ow grupie i to na własnym stadionie, no cos sie nasza chuliganerka popsuła.NO COZ WSZYSCY NA LECHA I DRZEMY RYJA NA MAKSA CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA.
Wiem ze dziadki z sektora C przyjda zawsze , oni od 50 lat marudza ale zawsze przychodza, zatem do DOBRYCH CHŁOPAKÓW ( bo ja w gruncie rzeczy wierze ze nie jestescie złymi ludzmi tylk otroche zagubinymni i pewnie macie złe wspomnienia bo moze jakis wislak wam kose w udo ozenil, ale CHLOPAKI NIE PŁACZĄ i DAMY RADĘ, POMORZEMY WAM, NIE ODRZUCIMY WAS.
BRAT BRATU RĘKE ZAWSZE PODA. MUSIMY BYC SILNI.NIE PODDAWAC SIE ZWĄTPIENIU DOBRO I TAK ZAWSZE ZWYCIEZY.ZAWSZE .
ZATEM WSZYSCY NA LECHA I HEJ HEJ CRACOVIA.
Jak w rodzinie... czasem kłótnie, rękoczyny ale później zgoda.
A tak przy okzaji to troche Metala w naszych Hoolsach brakuje...
Jeszcze raz powtórzę że była to zorganizowana akcja.
Jej próbą była już sytuacja na stadionie w Zabrzu gdzie te osiłki chodziły i zastraszały ludzi , którzy nie chcieli spiewać ich ulubionej piosenki.
Jude Gang, Anty-Wisła czy jak wy sie tam nazywacie.
TO CO ZROBILIŚCIE WCZORAJ TO JEST TO SAMO JAK ZGWAŁCENIE WŁASNEJ CÓRKI W WIEKU 6 LAT.
i TAK POWINNIŚCIE BYĆ POSTRZEGANI. JEŻELI FAKTYCZNIE MACIE JAKĄŚ LIGE HÓLIGANÓW TO POWINNO SIĘ WAS Z NIEJ RELEGOWAĆ. CZEGOŚ TAKIEGO NIE BYŁO NA ŻADNYM STADIONIE NA ŚWIECIE.
W szerszym aspekcie należy stwierdzić że powolny proces normalnosci na naszym stadionie został dwa tygodnie temu bardzo przyspieszony przez Mszę na naszym stadionie.
Coraz wyrażniej rysowała się perspektywa utraty wpłówyw przez tych bandytów. Wpływów przez które ci ludzie realizują się a nie czarujmy się w grupie są kimś ważnym a pewne działania są przenoszone poza stadion i mają kryminalne podteksty.
Pojednanie , które miało nastąpić to po prostu przywrócenie normalności.
Normalnosci , którą ja pamiętam . Po meczu Wisły , był rozgrywany mecz Cracovi i scieżka na skos przez błonie była bardzo wydeptana.
Częśc z Was pisze że wasz noga nigdy nie stanie na Reymonta.
Zastanówcie się.
Jedne z najpiękniejszych chwil przeżyłem właśnie na tym stadionie.
- wygrana z Pogonią bodajże 4 lub 5 do zera i 3 bramki Janusza Kowalika.
- wygrana 3-ligowej Cracovi z 1-ligową Wisłą
- wygrana w Derbach w 2-lidze.
Normalnością 30 -20 lat temu było że na Cracovię chodziło się z potrzeby serca , a na Wisłe aby zobaczyć dobrą piłke.
I pomyślcie chwilę czy naprawdę wolicie jechać na mecz do Chorzowa niż grać go w Krakowie/ w przypadku remontu murawy/.
Byłem na wczorajszym meczu , wspólnie z przyjacielem staralismy sie zwrócić uwagę tym osiłkom na sektorze B i dlatego proszę wszystkich aby przemysleli swoje decyzje o nieobecnosci na następnym meczu. Bo jesli na s nie będzie to będie to ich zdecydowana wygrana.
Gwizdki , trąbki, inne zagłuszarki tak --Absencja nie.
''A tak przy okzaji to troche Metala w naszych Hoolsach brakuje...'']
Nie trochę ale bardzo.
Vojnar rozumiem Twoje intencje, ale swołocz należy nazwać po imieniu. Dodam jeszcze, że nasz nowy system monitoringowy działa doskonale.
czytam te wypowiedzi i tak sobie mysle ze trzeba przyznac racje grupie spod znaku Judasz Gang !!! tak tak Panowie jesli naprawde prawdziwi Pasiacy chcą by na stadionie nie pojawiały sie takie zwierzeta to trzeba zabrac sie do roboty w realu a nie napinac na forum bo tym nic sie nie zdziała !!! a do takich jak marcinksc3x mam kilka pytan skoro tak pytają gdzie bylismy jak spiewano wczesniej Wisła to stara....czemu to "panowie" nie pojdziecie np pod kosciół i nie drzecie tam ryja i tej swojej przyspiewki ?nie wypada ? a kto wam dał prawo do robienia ze stadionu obory ? byliscie na wyjazdach w staszowie kanczudze itd..wybiliscie troche szyb zrobiliscie sobie "promocje"w sklepach..i uwazacie ze wolno wam zadawac pytania typu "gdzie byliscie" ? to ja wam powiem gdzie bylismy jako STARY PASIAK SIEDZIELISMY CICHO i znosilismy z pogardą DLA WAS w sercu te wasze "popisy kultury" ale TO SIE MAM NADZIEJE BEZPOWROTNIE SKONCZYŁO !!! byłem na basztowej i widziałem pijanych wyrostków w szalikach ktorzy darli mordy w "obronie klubu " ale nawet chyba nie do konca mieli pojecie o co na basztowej chodziło !!! a teraz jeden z drugim ma czelnosc zadawac pytanie gdzie byliscie ? mam nadzieje ze to zezwierzecenie sie (przepraszam wszystkie zwierzeta za to porownanie) ktore mowi o sobie bezprawnie "kibic" Cracovii zdarzyło sie pierwszy i ostatni raz !!! DZIEKUJE WSZYSTKIM KTORZY GWIZDALI , niech to bedzie początek walki z tą gangrena toczącą Cracovie juz wiele lat !!!!! Papiez bez wątpienia byłby "dumny" z zachowania tego bydła a wczoraj pokazali ile zrozumieli z jego nauki, bo Papiez sobie ,a judasz gang i tak wie lepiej, w koncu to ze był i jest( w sercach ) kibicem nr 1 Cracovii jak widac było wczoraj dla garstki szmat nie ma zadnego znaczenia.....najwazniejsze ze Wisła to stara....
Co do postów powyżej- nie rozumiem ludzi którzy mi mówią co mi wolno napisać a co nie.
Zrozumcie że mam prawo do własnego zdania i wypowiadam się w sieci bo nie chcę narażać się na meczu na pobicie niestety przez "swoich"(????).
Co do Pojednania- to nie tak że nagle Chcemy się z kimś jednać. To jest, a raczej był -- wyraz dezaprobaty dla tego co dzieje się na naszym stadionie i w ogóle w Krakowie w związku z meczami. A każde kolejne wydarzenia z osatnich kilku lat naprawdę nie napawają optymizmem.
Jeżeli ten system działa doskonale to oczekuję, że na najbliższe mecze (mam na myśli jakieś 20 lat) pewne osoby nie zostaną wpuszczone. Nagrania owe zresztą powinna przejrzeć prokuratura. O ile się nie mylę to nie wolno bić, zastraszać itp. ludzi i takie czyny powinny być karane. Jeżeli takie rzeczy są zarejestrowane, to klub ma zresztą obowiązek powiadomienia odpowiednich władz. Jeżeli tego nie zrobi, to również popełnia przestępstwo.
Mentny - to już leży po stronie klubu...
CIekawy jestem czy jacyś z tych co podobno zastraszali sektory C i B choć wiedzą co to jest forum i wiedzą jakie jest zdanie kibiców o tej sprawie bo myśle ze to co piszemy nie dotrze do tych debili!
PoKeR Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a to nie przychodzcie
> i tak siedziecie i smecicie tylko
> a jak trzba spiewac to gwizdacie pogwizdajcie w
> domu sobie albo idzicie na wisle
>
>
Poker żebym ja nie napisał gdzie Ty siedziałeś i co robiłeś (śpiewałeś) .....
hools sie znalazł :))
kscman Napisał:
> CIekawy jestem czy jacyś z tych co podobno
> zastraszali sektory C i B choć wiedzą co to jest
> forum i wiedzą jakie jest zdanie kibiców o tej
> sprawie bo myśle ze to co piszemy nie dotrze do
> tych debili!
Żadna strata. Mnie chodzi o to, żeby dotarło do ludzi biorących pieniądze za to, żeby na stadionie był porządek.
Jeśli atakuje Cię wściekłe zwierzę to z nim nie dyskutuj tylko wzywaj myśliwego.
mg popatrz na ochrone.. w wiekszosci to ludzie śćiągnięci z ulicy, ktorzy nawet odpowiednich butów nie maja a co dopiero mowic o umiejetnosciach. a pozatym taki ochroniaz dostaje okolo 50 zl za mecz... A Ty za 50 zł ryzykowałbys zdrowie wkraczając na sektor pełen niobliczalnych kibiców?
Mielec.
nigdy nie śpiewałem. ta "pieśń może jest dobra dla ludzi w Twoim wieku.
Miluś.
Książki czytasz, czy mi grozisz?
kumbaj Napisał:
> mg popatrz na ochrone.. w wiekszosci to ludzie
> śćiągnięci z ulicy, ktorzy nawet odpowiednich
> butów nie maja a co dopiero mowic o
> umiejetnosciach.
Masz rację. Trzeba paru fachowców i pogonią to towarzystwo.
Paru większych przykuliby do krat kajdankami a na gówniarzy wystarczy tupnąć.
> A Ty za 50 zł ryzykowałbys
> zdrowie wkraczając na sektor pełen niobliczalnych
> kibiców?
Lepiej wziąć dwudziestu dobrych po stówie zamiast osiemdziesięciu dziamdziaków po pięć dych.
I co z tego, ze sobie tu popiszemy...My doskonale o tym wiemy a ta banda robi co chce, i na pewno tego nie czyta chocby dlatego, ze czytac nie umie...Ja sie wczoraj najpierw przerazilam a potem zalamalam...uslyszalam ze mam wy******** i chyba nie pozostanie mi nic innego...Bo przyjemnosci z przebywania na takim stadionie nie ma zadnej...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)