Obawiam sie że takie słowa od niektórych tak szybko nie padną. Jak ktoś się kiedys za bardzo spouchwalił z nieodpowiednimi ludźmi to teraz może miec duży problem z odwróceniem sytuacji. Przecież nie powie bandycie "już sie z tobą nie bawię" a tamten sie odwróci i już się więcej nie zobaczą
-
-
To jakas paranoja...
Ja chcę być w gazetach! Poparcie i szacunek z drugiej strony Błoń. Dla niekumatych oczywiście.
miszaksc Napisał:
> Ponawiam pytanie kto tanio sprzeda karnet na B lub
> A bo widze tu wiele deklaracji ze juz nie bedą
> chodzić, co mnie z resztą cieszy...2 mecze do
> konca wiec moze 50zł??
A nie wpadłeś na to, że jeśli ktoś nawet chce sprzedać to niekoniecznie tobie?
Nie pomyślałeś, że jest wielu ludzi nie chcących mieć z tobą nic do czynienia?
Nie przebiegła przez czeluści twojej głowy myśl, że ktoś woli stracić 50 zł a w zamian nie musieć ci podawać reki?
misza - meczy do konca 4 ...
Zastanawiam sie wlasnie czy zanim przeczytasz ponizszy post-" KOLEGO Z SEKTORA D"- będziesz już żeglował po bezkresach oceanu Twej Czarnej Glupoty czy zaczniesz po niej pływać dopiero po przeczytaniu poniższej wiadomosci ..
Dlaczego dziś twierdziłes że to nie My Jesteśmy Złotymi Lwami Grzmiacymi Rykiem Wiary gdy Nasza Przenajswietsza potrzebuje Dowodow Naszej Milosci ?? Dlaczego krzyczałeś że to nie My Byliśmy Zawsze,Zawsze Jesteśmy, Zawsze Będziemy Trwać Pełni Miłosci do Jedynej możliwej najwyższej z form Absolutu?? Dlaczego syczales swym dziecięcym gółosem że to Nie My Jesteśmy krzewicielami Jedynej Prawdziwej Idei niesionej na skrzydłach Dumy od wielu wielu Pokoleń?? Czy to znaczy że to nie My Jesteśmy Żywymi Encyklopediami Wiedzy Naszych Pasiastych Przodków??
Czy to znaczy że TY nim jesteś mój Biało-Czerwony Bracie??!!
hmmmmmm...szczerze napisawszy NIE SĄDZE i Mam ku temu wiele POWODÓW..ale Nie MYŚL o TYM.. Jedynie co Mi mój Pasiasty Bracie przychodzi w tym momencie do serca, to myśl aby pogrążyć się wodospadzie Twych Betonowych Cierpień..Pozdrawiam Cię.Trzymam kciuki..Kiedyś Wszystko będzie Dobrze.. Wystarczy że Uwierzysz..
Miluś. Widzisz, ja chadzam na Cracovię nie od 3 lat ale od dużo dużo więcej niż 30. I na meczach interesuje mnie tylko moja Cracovia. I niech mi nikt BEZ PRZERWY nie przypomina o istnieniu tej tam zza Błoń. Czy mógłbym o to uprzejmie prosić? Może byście pośpiewali bliżej jej stadionu? Co? A na Świętej Ziemi pamiętajmy może tylko o dopingu naszych pasów.
A zadymiarze na A1 to nie byli kibice Pasów. Śpiewali tylko jedno a Pasów NIE dopingowali. Nie dajmy się zwariować Przed nami maj.
To był pierwszy mecz pod imieniem Jana Pawła II ;/
mnie to bardzo Dobija;/
ale przynajmniej jest czas żeby przemyśleć wiele spraw
a wątpie żęby na lechu było 1000 ludzi mimo wszystko wierze że będzie Cały STadion!!
LECH LECH KOLEJORZ
ZMĄDRZEĆ MUSIMY DO DERBÓW!!!!!!!!!!!!!!
Ja czasem lubie sobie pośpiewać wrzuty na wisłe, ale uważam że bicie swoich to żenada na maxa !!! Jak dla mnie to wstyd i nic tego nie zmieni !! To się nie powinno zdarzyć NIGDY !!
Ja na Basztowej Bylem!!! Ale w przeciwienstwie to terrorystów, których dzisiaj mozna było spotkać między wszystkimi sektorami nie demolowalem i nie okradalem sklepów. Wy (terrorysci) nie jestescie kibicami. Wy jesteście bezmuzgowymi mięśniakami, których autorytety przebywają na Monte Lupich. Wiem że wam sie nie podoba nazwa stadionu (Jana Pawła II) a wolelibyście zeby nasz stadion nazywał się imieniem jednego z waszych idoli (o których możemy przeczytać na jednej nowej fldze która wisiała na meczu w Zabrzu).
Radzę włodarzą klubu zeby od 1 MAJA ROZPOCZĄĆ REMONT SEKTORA DLA PRZYJEZDNYCH. Jakrzesz przykro będzie wam gdy nie bedzie na derbach waszych ukochanych kibiców których tak lubicie j...ć.
wy "terroryści"tego nie zrozumiecie, ale napisze: CRACOVIA PANY!!!
Boże ! I pomyśleć, że chciałem wziaść ze sobą dziecko ! I wmawiałem żonie, że na Ziemi Świętej włos nam z głowy spaść nie może !
TYLKO SZMATA BIJE BRATA !!! !!! !!!
Jude Gang dzisiaj sie pokazal z jeszcze jednej strony: od dawna wiadomo, ze to koksy pozbawione jakichkolwiek oznak inteligencji i rozumu , od dzis wiadomo jeszcze jedno Jude Gang to CIOTY!!!Tylko CIOTA bije starszych ludzi i kobiety!A jesli ta CIOTA bije "swojego" to juz nie wiem jak to nazwac....
nie bede sie wypowiadał na temat dzisiejszych zajść bo żygać mi sie chce,a pozatym już wiele zostało powiedziane.
zastanawia mnie tylko jedno : jakim cudem tak liczne grupy "kibiców" przemieściły sie z sektora d na praktycznie cały stadion skoro poruszanie sie między sektorami jest zabronione ???
siedziałem na b i żal pisać co sie wyprawiało najpierw za plecami a później na A1.
TYLKO SZMATA BIJE BRATA !!!!
Tylko Cracovia HOOL'S!!!!!!!!!!!!!!
Czas zakończyć ten okropny dzień... Na koniec jeszcze jedna uwaga: zwisły nie lubie i nie będę lubiał, ale jak tylko na meczu z jakimkolwiek klubem znowu usłyszę: ... to stara... będę krzyczał CRACOVIA!!! i mam nadzieję, że nie będę sam...
Quendi
Ty chyba na glowe upadles.A ja bede prowadzil Anty Doping :)
Ja się zastanawiam czemu ci debile nie dymili jak na naszym stadionie na mszy była Wisła, Hutnik i inni kibce.
Przychodzi mi taka myśl do głowy że prowodyrzy odpuścili zadymę bo skojarzyli że gdy nie bedzie poparcia większości to jest ich za mało i sami nie dadzą "innym" rady. A teraz pojęli że to co się ostatnio dzieje to dla nich jest koniec świata- zniknie dla nich sens chodzenia na Cracovię. Nie będzie już przyzwolenia na pijaństwo, bandytyzm itp.
dobrze Mielec. prowadź. niedługo już pewnie sam, ale cóż. no, może jakiś 12-sto latek bez taty się dołączy.
Jeśli twardy kurs, który musi doprowadzić do całkowitej eliminacji bandziorów zestadionu nie będzie konsekwentnie, ze zgrzytaniem zębów nie wprowadzony to będzie koniec Cracovii.
Czy mam pisać dużymi literami : KONIEC CRACOVII!!
Profesorzenie trzeba mieć IQ powyżej 150, żeby nie wydzieć procesu który zniweczy Pańskie marzenia, osiągnięcia i który spowoduje, że Pańskie pieniądze zostaną obrócone w niwecz.
Do dziennikarzy: musicie nazwać rzecz po imieniu: bandytów nazwać bandytami, bydło bydłem, zło- złem.
Moja noga nie stanie już więcej na stadionie.
Kajtek:
Pomysl sobie co na mszy stalo by sie jakby zacela sie zadyma.Tam byly dzieci i osoby postronne.Nikt sie nikogo nie bal,i nie wypisuj takich glupot na forum
Oni nie mogą zrozumieć że tu nie chodzi o Wisłę tylko o "kurwę", poprostu nie chcemy już słyszeć bluzgów na stadionie bez względu w którym kierunku są kierowane.
Jakbyście matoły pomimo próby pojednania zaśpiewali tekst kiedyś proponowany na forum że "Wisła to miasta hańba...... Wisła to jest nasz wróg" mogę się założyć o duże pieniądze, że gwizdów nie było by wcale. I to jest zmiana o której wielu mówi.... Ale cóż idiota jest idiotą zrozumieć nie zrozumie....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)