swieta racja jupiter niedlugo do tego dojdzie
-
-
To jakas paranoja...
Na koronie stadionu nad B od strony młyna jakiś wielki "chóls" uderzył z grzywy (wprawdzie lekko) 17-letnią dzieczynę, a jej chłopak dostał szpica w dupę tylko za to że śpiewali Cracovia podczas "to stara....". Jesteście bandą ostatnich debili, słabą na ręce, ale za mocną w kilku z nożami i prętami. Chołata i bydło, Judasz Gang. Tylko szmata bije brata!
Żałuje że wydalłem pieniadze na karnet najgorszy mecz w moim życiu i nienażekajcie tak na D bo tam stałem i mielismy to samo
Filipak mial dzisiaj nietegą minę a slyszalem ze dzisiaj mial spotkanie z przedstawicielami JudeGangu i widze ze chyba nic nie ustalili bo na A1 nie bylo za spokojnie nawet Misiorowi sie dostalo...
Milus a jak twoja matka powie "uderz mnie " to tej ja walniesz???
Milus a na D starszy facet opieprzył kilku gości i ci tylko potrafili zwiesić głowy bo na jego argumenty nie mieli odpowiedzi ...
Wygarnął im że chodza na pasy od paru lat a on od 30.
Powtórzę dokładnie to co powiedzialo wielu kibiców powyżej DZISIAJ SIĘGNĘLIŚMY DNA na pierwszym meczu na stadionie im. Jana Pawła II. To co dzisiaj miało miejsce jest TRAGEDIĄ. Niestety mam przeczucie, że wczesniej czy później wrócimy w szeregi III ligi jeśli sytuacja gwałtownie nie ulegnie poprawie.... Niestety nie widzę sposobu by przerwać ten potwornie chory klimat jaki zapanował w środowisku kibicowskim Cracovii. Jestem strasznie załamamy po tym co dzisiaj się wydarzyło podczas meczu z Zagłębiem Lubin..... Po prostu odechciewa się wszystkiego.....
powiem w jednym zdaniu CRACOVIA SCHODZI NA PSY
Bez przesady mozna spiewac wisla to stara k.... bo tez spiewam jak to idzie ,ale dzis przesadzily te osoby, niemozna bic swoich. Ci co tak dzis robili doprowadzą ze wiśle bedzie przybywac kibicow.a nam ubywac .Sami do tego doprowadza ja niezaleznie jak bedzie i tak bede za Pasami i bede chodzic na mecze ale juz pewnie niekturzy maja mecze u nas w dupie .
A pamietacie teksty jeszcze na tym forum, że tylko Wisła bije swoich ?
No to już ich dogoniliśmy.
To inspiracja gwardyjska !!!
[b]JG to teraz KOŃ TROJAŃSKI Wisły[/b]
Robią to żeby zniszczyć NAS CRACOVIĘ
ale zeby tak się stoczyć (bić starców i ojców z dziećmi)
Klaros
Są ludzie w szpitalach za to że kibicują Cracovii.
Czy ich przyjaciele nie mogą sobie raz, dwa razy zaspiewać tradycyjnej
piosenki "Wisła to i owo"? Czy nie rozumiesz że Ci kibice Cracovii
moga byc dotknięci waszymi gwizdami? W okreslonym kontekście subiektywnej
syntezy, ale jednak wynikającej z logiki takiego myślenia.
Ale wg kilku to wina większości! Ci wspaniali kibice zawsze wierni... Jedyni na których można liczyć...
[i]Prosze o stosowanie sie do regulaminu i zasad dobrego wychoania.
Dotyczy to wszystkich - naprawde rozumiemy, ze wszystkich to bulwersuje ale zachowacie troche kutlury i opanowania![/i]
[i]Prosze o stosowanie sie do regulaminu i zasad dobrego wychoania.
Dotyczy to wszystkich - naprawde rozumiemy, ze wszystkich to bulwersuje ale zachowacie troche kutlury i opanowania![/i]
No bo w pojedynkę to tylko starcowi albo ojcu z dzieckiem można przy...bać, do młodszego trzeba już w kilku i to nie z gołymi łapami ale z nożami. Tylko szmata bije brata. Bandyci i przeżuty won z Cracovii!
Eee, Panie i Panowie, nie było tak źle. Dobrze, że do konfrontacji z psychopatami dochodzi teraz a nie za miesiąc. Gdyby byli mądrzy to poczekaliby i później uderzyli.
Wrzód z d... trzeba usunąć. To sprawa Filipiaka. Chyba, że wymięknie przed tymi typami a wtedy będzie kupa śmiechu (z niego) oraz koniec wspólnej wartości jaką jest Cracovia, Cracovia Kałuży, Marchewczyka, Wojtyły.
No to teraz pytanie - która z krakowskich gazet chce sobie podnieść nakład? Buźki, buźki chcemy zobaczyć :-))) Może być w odcinkach.
mg: gw!
No właśnie to samo miałem napisać ...
Jak obstawiacie ?
Co do wyborczej a co do dziennika ???
Wcale mi nie do śmiechu...
dajcie sobie już spokoj z tym tematem bo i tak nic nie zdziałacie zkoda klawiatury...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)