dzięki ...
-
-
Rezerwa do Zembrzyc
A moze Stawowy by zaczął brać pod uwage Suchana podczas ustalania składu na mecz Cracovii I. Widac chłopak ma talent , stara się jak może,wiec powinna go spotkać nagroda w postaci gry w II lidze,może sie sprawdzi , myśle,że ze Szczoczarzem by nieźle mogli namieszać w drugoligowych rozgrywkach.
Panie Stawowowy , Suchan do II ligi!!!!!!
Moje zdanie jest takie że jeśli prowadzilibyśmy z KSZO to w końcówce mogłby wejść na boisko, jest co prawda jeszcze bardzo młody ale niech się powoli ogrywa bo mogą być z niego ludzie...
Pamiętam że ktoś z forumowiczów zachwalał tego chłopaka jeszcze kiedy grał w juniorach młodszych. Oby, oby, obyśmy nie zapeszyli.
Czy Suchan trenuje z pierwszą drużyną?
Widziałem Suchana na żywo i napiszę tak - chłopak widać że ma talent czystej wody - szybki zdecydowany ale... diablo nieskuteczny w meczu z Górnikiem Brzeszcze miał taką akcję że od gdzieś połowy boiska poszedł strasznie dynamicznie na bramkę rywali minął kilku gości wyszedł sam na sam i... nie strzelił bramki... Myślę że chłopak powinien zacząć dostawać szanse ale chyba w następnej rundzie jak trochę okrzepnie (notabene on coś mały jest)
Warto mu się przyglądnąć. Szukamy napastników po całym świecie a przecież możemy takiego mieć u siebie.
Dla takichy gosci wartalo wejsc do 4 ligi z rezerwa.
Jak jest dobry to ja juz na wiosne dalbym go do Wieliczki lub Proszowic. Nie robmy tych bledow co [...] z Zawada czy przez ostatnie 3 lata niszczac kariere blizniakom Brozkom.
tylko ze on juz mogl isc do proszowic ale go nie chca poscic. ale przeciez lepiej ogrywac go w 4 lidze :(
Ma isc tak zeby gral. Jak ma isc na lawke to lepiej 4 liga u nas
Ja bym dal mu szanse. Przygladne sie mu moze juz na meczu z Kmita. Niech przynajmniej zagra w II lidze chocby 10 min z jakims slabym rywalem. To by juz cos bylo. Nikomu by sie krzywda nie stala, a chlopak by posmakowal 2. ligi. Zwlaszcza, ze Ankowski ma kontuzje, wiec nie widze przeszkod, by sprawdzic Suchana. Chocby byl to na razie tylko symboliczny wystep.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)