Groclin Grodzisk Wielkopolski - Amica Wronki 2-0
40' Ślusarski
42' Ślusarski
Polonia Warszawa - Wisła Płock 0-1
29' Jeleń
Górnik Łęczna - GKS Katowice 0-0
Lech Poznań - Zagłębie Lubin 1-0
41' Scherfchen
-
-
Inne mecze 18 Kolejki..
Lech Poznan 2-0 Zagłebie Lubin
41' Scherfchen
50' Reiss
Górnik łeczna 1-0 GKS KAtowice
49' Szałachowski
Odra i Pogoń 0-0 z faworytami L. i W.
trwają pierwsze połowy
0:1! Milar po szybkim kontrataku Pogoni ogrywa Kłosa i pokonuje silnym strzałem Majdana.
MOGE JESZCZE TU NAPISZAC ZE NA MECZU LECH POZNAN-ZAGLEBIE LUBIN ZOSTALA ZAWARTA NOWA ZGODA
Legia Warszawa - Odra Wodzisław Śląski wynik 0 : 0 (0 : 0), trwa I połowa
Bramki:
Gospodarze: Boruc - Kaczrowski, Rzeźniczak, Szala, Kiłbowicz, Sokołowski II, Surma, Sokołowski I, Smoliński, Włodarczyk, Saganowski
Goście: Pawełek - Myszor, Dymkowski, Malinowski, Krysiński, Popov, Drzymont, Muszalik, Rocki, Woś, Masłowski
Przed meczem
Kaczarowski debituje w pierwszym składzie Legii. Przywitały go wyzwiska. Niektórzy ?kibice? byli przygotowani na jego występ i obrzucili go małymi ...kaczuszkami z gumy. W składzie Legii brakuje Aleksandara Vukovicia, który ostatnio spisywał się słabo.
Wisła Kraków - MKS Pogoń Szczecin wynik 0 : 1 ( : ), trwa I połowa
Bramki: 0:1 Milar (26.)
Gospodarze: Majdan - Baszczyński Ż, Kłos, Głowacki, Stolarczyk - Błaszczykowski, Cantoro, Sobolewski, Zieńczuk - Żurawski Ż, Frankowski.
Goście: Pesković - Michalski, Magdoń, Julcimar, Matlak - Parzy Ż, Kaźmierczak, Kuchar, Grzelak - Milar, Divecky Ż.
Sędzia: Tomasz Pacuda z Częstochowy., Widzów 8000.
[Już wiem dlaczego znowu pojawiły się plakaty zapraszające na Wisłę, dziwiłem się dziś jadąc przez miasto. Nie mają kompetu. ]
nie wiem, czy wynik Wisły z Pogonią jest taki dobry. zbliżają się do nas na 1 pkt.
Ale słaba gra wisły daje nam większą szanse na wygrane Derby:)
i Oderka prowadzi... co to sie dzieje :)
Legia przegrywa w Warszawie z Odrą. Strzelił Woś.
Chyba trzeba zmienić nastrój po Zabrzu :)
Takie wyniki !!!
śmieszna ta polska liga:) dwie czolowe (jesli chodzi o tabele) zespoly Polski przegrywaja solidarnie z przecietnymi sredniakami.
borsuk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie wiem, czy wynik Wisły z Pogonią jest taki
> dobry. zbliżają się do nas na 1 pkt.
no to problem pogoni mas zjuż z głowy
1:1 wisla-pogon koniec
Frankowski 21 bramek - Cracovia 22 bramki !?:(
może by go sklonować ? :)
racja boola. w sumie dobry wynik. ale trzeba zauważyć, że do 10 miejsca mamy 5 pkt. a z taką grą należy się interesować bardziej tym co za nami w tabeli, a nie przed. mam nadzieję, że to się zmieni.
Legia już padła. Koniec meczu.
Wtorek i sobota beda decydowały o dalszej czesci sezonu. Wygramy te dwa mecze to oddalimy się na spokojną odległość od dołu tabeli i będzie można spórbowac powalczyć o coś wiecej.
Niezle jaja z ta Legia; przepraszam, czy PZPN spi?! Gdzie karne dla Legii, ja sie pytam?! :)
Dobrze ze Wisla zremisowala, bo Pogon sie niebezpiecznie pcha do gory :)
ZWYCIĘSTWO! Oderka nigdy nie spadnie! Woś jest wielki!
Geopijatyk
(Rodem Wodzisławianin, sercem Pasiak, a talentem świata obywatel.)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)