[ ' ]
-
-
Ojciec Święty - Jan Paweł II - Zmarł :-( ŻEGNAJ OJCZE :-(
kajman: prosze Cie o kontakt na emaila.
[*]
JP TWO WE LOVE YOU
Jest mi strasznie zle;(nie moge powstrzymac łez cały czas płacze;(Ojciec nas opuscił;(co teraz bedzie??[*][*]
[']['][']
wiem ze zaczyna sie nowa epoka
wiem ze życie sie " nie kończy ale zmienia"
wiem ze mamy nie płakać, ze on " jest zadowolony i my tez mamy być"
ale nie umiem i nie potrafie............
KOCHAMY CIE OJCZE ŚWIETY------ZAWSZE BĘDZIEMY Z TOBĄ!!!
[ ' ]
Na zawsze wierni!!!!!!!!!!
[ * ]
21:37 02.04.2005 Opuścił nas nasz najwierniejszy kibic i nauczyciel :(
Wieczne odpoczywanie racz Mu dać Panie...
Wiele mozna powiedziec...
tylko po co to mowic??
[']
bo nie ma słów, by określić ten ból
[ * ]
ZAWSZE W NASZYCH SERCACH !!!
[ ' ]
Odszedł od nas największy Polak w historii Polski.... Tym Jego odejściem cała Polska może stracić i to wiele.... Takiego człowieka nie będziemy mieć już raczej nigdy.... Krótko mówiąc te ponad 26 lat (16.X.1978 - 02.IV.2005) niestety przeszło do pięknej historii.... Co będzie dalej??? Trudno sobie wyobrazić..... Żal jaki pozostaje jest nie do opisania......
+++Niech spoczywa w pokoju+++ Amen
\ * / \ * / \ * / \ * / \ * /
Wiadomość zmieniona (03-04-05 12:23)
bylam w kosciele pomodlic sie za zycie wieczne papieza... ale nawet nie moglam wejsc do kosciola... bylo tyle ludzi... kazdy plakal... kazdy wspominal...
kazdy kocha i kochal... NA ZAWSZE W MAMYM SERCU I PAMIECI
[ ' ]
Mimo ze jestem ateista, uwazam ze Karol Wojtyla byl najwiekszym czlowiekiem przelomu wieku i choc nigdy przenigdy nie plakalem to lzy mi sie wbieraja z kacikach oczu;
Do zobaczenia Przyjacielu!!!
[ ' ]
AMEN
( * ) ( * ) ( * )
Zabrakło Największego Polaka, przewodnika naszego ducha.
Niech teraz z nieba dalej nas prowadzi. Ku przebaczeniu. Ku wewnętrznej jedności. Żeby "Jego" Kraków, "Jego" Cracovia, "Jego" Małopolska były zjednoczone przez pamięć i modlitwę.
A Msza na Kałuży niech będzie modlitewną manifestacją jedności.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)