Idąc tym tropem ja tylko dodam, że szukając organizacji, które wchodzą w różne tematy i kręcą różne wałki, same przy tym pragnąc pozostać anonimowe, na myśl przychodzą mi tylko dwie które tak działają: mafia i różnego rodzaju specsłużby.
-
-
Drgnęło w polskim hokeju??
Nawet nie wiecie, jak blisko możecie być prawdy.
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nawet nie wiecie, jak blisko możecie być prawdy.
Tak osobiście klan Putina :D
to tak przy okazji, mozeby ktos zlustrowal Halasika, czy aby nie agent...
Antek policjaster aktualnie nie ma czasu na takie pierdoły. A jak nie on to kto?
no na skorumpowana bande Tuska nawet nie licze.
Tylko, że wiecie, nawet jeśli przyjmiemy taką wersję to w niczym nie zmienia faktów. Nadal jest on wrednym kłamcą i oszustem, który firmuje cały ten cyrk własną japą tyle, że oprócz faktu, że głupi, do kompletu jest jeszcze naiwny i robi za marionetkę. Ani na jotę nie poprawia to więc naszej sytuacji, ani też nie czyni go w żaden sposób niewinnym. Lepiej? Wątpię...
Zacharkin i Bykow rezygnują z pracy z reprezentacją Polski!
Ale jako maser w KTH zostanie. Zapowiedział, że dopóki każdy zawodnik nie znajdzie nowego klubu to nie odejdzie :P
[url=http://sport.interia.pl/hokej/reprezentacja/news-duet-bykow-zacharkin-odchodzi-z-reprezentacji-polski,nId,1048609][sport.interia.pl] - KLIK![/url]
W sumie to jeszcze nic pewnego, okaże się w niedzielę.
http://sport.interia.pl/hokej/reprezentacja
Dzięki Bogu!
Juppi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja wiedziałem, że ten dzień w końcu nadejdzie! Bajdocja powoli chyli się ku upadkowi...
Cytując Bożenę dykiel z "Wyjścia awaryjnego" powiedziałbym - kaczki bić, wódkę zwozić, będzie wesele!
[align=center][IMG]http://i40.tinypic.com/r0v246.jpg[/IMG][/align]
* Ja wiem, że ryzunek za duży, ale okazja jest przednia, więc agent zlituj się i okaż zrozumienie... A spróbuj mi go tylko ktoś usunąć, to żegnam się z Forum :P
Takiego trenera reprezentacji już nigdy nie będziemy mieli, ale niestety po chohsztaplerze Hałasiku wszystkiego sie można spodziewać!
Teraz tylko kwestią czasu jest upadek tworu z Krynicy.
od początku było wiadomo że dał się wkręcić ale parł do przodu w dodatku liczył że może to wypali, w ostatnich miesiącach wspominał coś nieśmiało że pójdzie z nimi na wojnę, tylko że tak naprawdę nie ma żadnych szans bo nie ma argumentów, sam o tym wie zatem głośno nie krzyczy ... szkoda dla Polskiego hokeja tej sytuacji, to nie tylko stracony czas, ale wręcz spalenie już wypalonej ziemi
Przypominam, że Wielki Bajarz pół roku temu zapowiadał, że dopóki on jest prezesem, selekcjonerami będzie import quality "zdielano w CCCP". Ja wiem, że on to myślał "w drugą stronę", ale przecież on zawsze myśli jedno a robi na opak. Skoro tak, to logika wskazywałaby, że ich odejście powinno stanowić preludium do... jakby to ująć... czegoś... hmmmm, powiedzmy "większego" :D
Taki trener powinien być w SMS-ie i siedzieć tam na dupie i szkolić młodych oraz być koordynatorem szkolenia młodych w klubach. Obecni seniorzy już nic nie zdziałają. Realnie patrząc na sprawę: nie stać nas na nich. Jak się buduje coś od "dupy strony", to finał zawsze będzie taki sam: wielkie gówno.
Skończyła się kasa, to i nie ma ochoty na 'trenowanie'.
Apis Napisał(a):
> Taki trener powinien być w SMS-ie i siedzieć tam
> na @#$%& i szkolić młodych oraz być
hm...
a po kiego grzyba?
Nauczyć podstaw nowoczesnego trenera może pierwszy z brzegu przyzwoity
trenejro z Słowacji , Rosji , Białorusi itp... tylko nas na nich nie stać
rmszar Napisał(a):
> Skończyła się kasa, to i nie ma ochoty na
> 'trenowanie'.
Rmszarze, ale przecież właśnie chyba ochota jest i to duża? Wszak obiecał smerfować do skutku i to za darmo w Krynicy, aż ostatni zawodnik znajdzie sobie nowy klub. No to chyba słowa dotrzyma, prawda?
PS: na Bryłę co prawda może trochę poczekać, bo nieprędko może chłopak mieć okazję na transfer, ale cóż, słowo się rzekło...
wolalbym z Kanady.
Khalid Napisał(a):
> Apis Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Taki trener powinien być w SMS-ie i siedzieć
> tam
> > na @#$%& i szkolić młodych oraz być
>
> hm...
> a po kiego grzyba?
> Nauczyć podstaw nowoczesnego trenera może
> pierwszy z brzegu przyzwoity
> trenejro z Słowacji , Rosji , Białorusi itp...
> tylko nas na nich nie stać
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)