Wyczytałem w programie Radia Kraków na najbliższy wtorek, że w godzinach : 18.05 do 20.50 jest audycja RADIO MUZYKA SPORT.
Nie może to być nic innego jak BEZPOŚREDNIE sprawozdania ze spotkań w Tychach i TORUNIU.
Widzę, że Radio Kraków czyni duże starania, żeby informacje o hokeju były przekazywane na bieżąco nawet kosztem zmiany ramówki.
Chwała za to, ostatnie mecze przekazywane są naprawdę z pasją. Czuje sie zaangażowanie prowadzących relacje. Oby tak zawsze !
Wiadomość zmieniona (14-03-05 17:46)
-
-
TKH Toruń - CRACOVIA w Radiu Kraków.
To oczywiste, że prowadzący nie mogli się angażować emocjonalnie w czasie naszych meczów z Podhalem i Unią. Z Toruniem, to co innego i dlatego inaczej pewnie się słucha relacji. No to tak trzymać jeszcze w tym ostatnim meczu, w czasie tych rozgrywek. Trochę więcej uwagi naszym meczem. W Tychach jeszcze nic się nie rozstrzygnie, a w Toruniu i owszem, mam nadzieję.
Potwierdzam, we wtorek będzie transmisja z Torunia i z Oświęcimia
Bravo dla Radia.
Widac ze na draki z klubem wyszly obu stronom na dobre.
Wydaje mi się, że podobnie jak w piątek uwaga radia Kraków skupi się na meczu w Tychach, a z Torunia będą tylko nadawać relacje od czasu do czasu.....
Również uważam że trzeba docenić starania kierownictwa Radia Kraków aby ta piękną dyscypline sportu szeroko udostępniać słuchaczom.
Należą się im slowa uznania
Brawo Radio Kraków !!!.....i dziękuje....
STARY PROKOCIM - HEJ HEJ CRACOVIA !!!
Bardzo dziekuję za relacje!!!
Tylko ten Kwaśniak. Smęci bredzi nie mówi co na tafli. Toruński komentator jest za Toruniem.
Krakowski...za to kibicuje ...TKH. Nie macie tam komentatora w radiu innego?
On z Torunia jest?
Wiadomość zmieniona (15-03-05 20:28)
Nie Kolubryna, on jest z Reymonta.
Wiadomość zmieniona (15-03-05 20:40)
Kwaśniak to zwiślak.
Przestańcie się czepiać.
Wy we wszystkim będziecie szukać dziury ?
Dziękuję za transmisję !!!
Jak dla mnie bardzo fajna transmisja.
Bravo Radio!
Dzięki radio Kraków!!!
Dzięki za transmisję i radość spikera!!!
A ja sie przyczepie! krew mnie zalewala jak ten baran pial z zachwytu gdy Torun strzelal bramki a gdy Oktawiusz strzelil na 1:2 to zwyklym spokojnym glosem oswiadczyl ze Pasy podejma chyba jeszcze walke! Pozostawie to bez komentarza bo szkoda klawiatury na psa!
Natomiast z Tychow transmisja byla perfekt!
No ale przy trzeciej bramce było jak należy. Jezeli było gorąco pod naszą bramką, to też musiał podnosić głos. Generalnie jestem bardzo zadowolony z tej transmisji. Nie znajduję większych powodów do czepiania się. Też nie przepadam za Kwaśniakiem, ale to nie miało znaczenia.
RK - dzięki za transmisję!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)