cwel cwel starowicz!!!
-
-
Niedzielny mecz w TV3 Live !!!
Dzieki kkk.
Do zobaczyska na meczu:)
Stary numer TVP
Pół Krakowa z wypiekami na twarzy siedziało w niedzielę przed telewizorami, gdy w TVP3 transmitowano pasjonujący mecz hokejowy Dworów/Unii z ComArchem/Cracovią. Właśnie kontaktową bramkę na 3:2 strzelił Damian Słaboń i atakowała Cracovia. Miała jeszcze dwie minuty na wyrównanie, gdy Bogu ducha winny komentator Jarosław Krzoska musiał skończyć relacjonowanie meczu. Właśnie wtedy rozpoczynał się program informacyjny.
To stary numer TVP - ramówka to rzecz święta, kibic nie ma najmniejszych szans. Ciekawe, czy dyrektor z Krzemionek, odpowiedzialny za ten przypadek, odważyłby się w domu - gdy przed telewizorem siedzą rodzina i przyjaciele - wyłączyć oglądany na wideo film sensacyjny na kilka minut przed finałem. Jeśli do filmu, po małej przerwie, można wrócić, do prowadzonej na żywo transmisji meczu już się nie da. A dla kibica hokeja końcówka meczu Unia - Cracovia była lepsza niż trzy filmy sensacyjne razem wzięte. Przed nami jeszcze co najmniej dwa mecze z udziałem obu drużyn. Jeśli telewizja ma zamiar wciskać je między nienaruszalne ramówki, to może lepiej niech sobie odpuści takie transmitowanie. Szkoda nerwów kibiców.
Źródło: gazeta.pl - M.Białoński
Telewizja - telewizja, wislak Krzoska - wislakiem Krzoska, ale... co Wy do cholery robiliscie przed telewizorami w Krakowie? Dziadki, matki, zony i kochanki w niedziele przed TVka to rozumiem... Ale Pasiasci Kibice? Gdzie bedziecie miec blizej na wyjazd na przyzwoite lodowisko, jak nie do Oswiecimia??? Sa tacy co pol Polski przejezdzaja, zeby Pasy dopingowac, a Wy paputki, herbatka, pidzamka, kocyk i fotelik... Olejcie tych cieniasow z Krzemionek i Krzoske wislaka i jedzcie na lodowisko - tam Wam oczy beda musieli zaslonic, zebyscie nic nie widzieli... Bo inaczej nikt Wam transmisji nie przerwie;-)
Dzisiejsza Krakowska
[IMG]http://img210.exs.cx/img210/3872/krakowska6fd.jpg[/IMG]
Twixxx człowieku co ty wogule wypisujesz ?? moze co poniektórzy w niedziele musieli zostac w pracy ( np. Ja ) czy tez nie stac ich na ciagle wyjazdy co kilka dni, albo tez maja inne obowiazki....
Dzis o godzinie 22 w TVP3 telewizja bedzie przepraszac i tlumaczyc sie!!!
OGLADAJCIE
hmmm... wpis kogoś z TVP :)
szkoda że ten ktoś nie ma na tyle cywilnej odwagi - jak to miało w ptrzypadku Radia Kraków by podpisac sie Imieniem i Nazwiskiem :)
Wiadomość zmieniona (01-03-05 18:07)
Dev - nie stresuj sie;-) Ja zwyczajnie staram sie zmobilizowac tych, ktorzy siedza w fotelach z pilotem w rece, zamiast za Pasami jezdzic;-) Prosze zapracowanych Pasiakow o nie przyjmowanie krytyki zbyt doglebnie;-)
Czy ktos ogladal o 22 tvp3?
Ja, urzekła mnie bodajże Nowaka historia:).
Nie płace abonamentu i jestem z tego dumny!
Jakżesz wielkie było moje zdziwienie gdy opisala mi warszawska centrala:
[i]Szanowny Panie
Uprzejmie informujemy,że Pana list wpłynął do Działu Kontaktów z
Widzami,zapoznalismy się z Pana uwagami i przekażemy je w formie notatki
zainteresowanej redakcji.Podajemy również bezposredni adres e-mailowy do
redakcji programu [b]"Kawa czy herbata"[/b]
kch@waw.tvp.pl[/i]
Moje zdziwienie ustapilo jednak gdy przeczytalem na dole kopie "mojego" maila w sprawie hokeja:
[i]Od wielu lat zadaję sobie a teraz państwu pytanie co robi, pan Kisielewski w
programie \"Kawa czy herbata\". Jego aparycja, głos i sposób zachowania nie
nadaje się do porannego programu, który ma wprowadzić zaspanych ludzi w
dobry nastrój. Nigdy nie pisałem jeszcze listu do TVP, ale ten Pan mnie
przeraża i zastanawiam się kto trzyma tak nieciekawą personę tyle lat na
wizji. Chyba nie z sentymentu do nieżyjącygch, świetnych zresztą ludzi ojca
Stefana czy też brata Wacława, wspaniałego muzyka. Tylu młodych ludzi kończy
dziennikarstwo co roku. Pytam zatem dlaczego wciąż taka nieciekawa obsada
porannego programu? Proszę o rzeczową odpowiedź.[/i]
Placmy abonamenty! Niech TVP rosnie w siłe i robi kolejne odcinki klanu.
CZYLI DZISIAJ NIE MA ŻADNEJ RELACJI????
7 dni później
Wlasnie skonczyla sie Kronika na TVP3. Ze sportu podano wynik Oswiecimia z GKS + relacja telefoniczna Krzoski. O nas ani slowa.
w sport telegramie na 2 też cisza powiedzieli tylko o meczu w Oswięcimiu
Bo przecież dla TV3 nic wielkiego się nie stało. Turniej judo młodzików wisły to co innego. Olejcie tego starowicza i spółkę wreszcie.
Żenua. Jak panna zakończyła Kronikę podając wynik tylko z Oświęcimia myślałem, że eksploduję.
co to wogole ma byc , po prostu brak slow , do cholery jasnej !!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)