[URL]http://www.cracovia.pl/b_news.php?newsid=26[/URL]
-
-
"Radzik" na trzy lata!!!!!!!!!!!!
Super!!!
hehe rownoczesnie nam sie udalo ;-)
[url]http://www.kki.pl/cracovia/forum/read.php?f=6&i=3659&t=3659[/url]
PS. Co to za kielbacha? Bo na porzadna wyglada i szkoda dla psa...
Bo ja ekumeniczny jestem dla Pasiaka Piwo dla Psa Kiełbasa...co kto lubi najbardziej.
wyglada na lisiecka
juz wiem, ze to jalowcowa, chociaz tes myslalem, iz to lisiecka
http://www.zmkrotoszyn.pl/produkty/wedliny/jalowcowa.jpg
jesli to prawda to jest to jak dla mnie wiadomosc dnia ;)
cos mi mowi ,ze to jest dopiero poczatek budowania druzyny na mistrza w przyszłym sezonie :))
teraz jeszcze podpisac kontrakty z Tomasem , Hornym , nie wiem jak wyglada sprawa Sarnika i Słabonia ale do tej pary pasowałby jak ulał Ślusarczyk i dobrzeby było gdyby działacze sciagneli tego zawodnika.
Mówi sie cos o Koluszu moze on jest zdolny ale za to co zrobił w ostatnim meczu z nami to raczej kibice go nie polubia
do tego sciagnołbym jakiis dwóch dobrych obronców i idziemy na Mistrza !!!
ps. kogo byscie widzieli w przyszłym sezonie w druzynie Hokejowej Pasów ??
J. Różański i B. Piotrowski
Piekarski, Jaros, Dąbkowski, Dołęga, Piotrowski, Kolusz
JUUUUPI !!!
Radzik Radzik !!!
Z BRACMI LASZKIEWICZAMI COS SŁYSZAŁEM
Wujaszku, a ty wiesz ile L. Laszkiewicz zarabia w Milano Vipers?
NO WIEM ale tak słyszałałem
Naprawde duze brawa dla sternikow CRACOVII,za ten kontrakt . Mocną druzyne hokejową buduje się od bramkarza , następnie obroncow (czekamy na transfery)i napastnikow , oby tak dalej , a na 100-lecie klubu będziemy mieli duzo powodow do dumy.isobie zaspiewamy HEJ HEJA HEJA CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA
Choć i w obecnym sezonie również możemy sobie to zaśpiewać
Wiadomość zmieniona (25-02-05 23:35)
Ja uwazam ze najwazniejsza potrzeba to rezerwowy bramkarz z prawdziwego zdarzenia...
Wujaszku Fido.
Uzupełnię :
Mocną druzynę buduje się od TRENERA. A to juz nastąpiło. Pan ROHACEK ma kontrakt do końca przyszłego sezonu. To bardzo mądre posunięcie.
I tak trzymać !!!
I zaśpiewamy sobie też starą ale jakże jarą piosenkę :
" Nie Górnik, nie Legia ani nie Zagłębie
Tylko nasza CRACOVIA mistrzem Polski będzie "
AjKot napisał:
>
> I zaśpiewamy sobie też starą ale jakże jarą piosenkę :
>
> " Nie Górnik, nie Legia ani nie Zagłębie
> Tylko nasza CRACOVIA mistrzem Polski będzie "
Do hokeja mi ta piosenka nie pasuje, ale po drobnych korektach można ją wykorzystać, zwłaszcza że w następnym sezonie do ekstraligi dołączy prawdopodobnie Zagłębie Sosnowiec i wtedy będziemy mogli zaśpiewać np.
"Nie Unia, nie Toruń ani nie Zagłębie
Tylko nasza CRACOVIA mistrzem Polski będzie "
Chyba, że już w tym sezonie staniemy na najwyższym podium....
Wiadomość zmieniona (26-02-05 16:25)
To jest bardzo dobra wiadomość - cieszy mnie stabilizacja, cieszy mnie też że na najbliższe trzy lata mamy najzdolniejszego bramkarza w kraju, który jeśli nie w przyszłym, to jeszcze w następnym sezonie raczej napewno stanie się numerem jeden w reprezentacji!!!
Kogo byw widział na przyszły sezon?
Dołęga, Piekarski, Kuc, Jaros, Kolusz, Voznik i jakby jeszcze L. Laszkiewicz...(wiem ile zarabia w Milano Vipers - ale wiem też że chce wrócić do Polski podobno) no i Marek Rączka to idziemy na mistrza
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)