I ogromna niespodzianka stała się faktem......:-)))))))))))))))
-
-
Mamy półfinał - Cracovia - Podhale 3-0
[img]http://www.cracovia.org.pl/images/banners/na_kolanach.jpg[/img]
a reszta na cracovia.krakow.pl ;-)
.....ŁOWCY PSÓW WYGRALi zNÓW :D:D:D NIEMA NIC LEPSZEGO OD MECZU WYGRANEGO HEJ HeJa HeJa CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA
szok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hehehe
gdzie jest Oliwa ? ............. na patelni !:)
hehehe
..................MECZ TEN WYGRALIŚMY MY BO NIEZESZLIŚMY NA PSY
Góralu czy ci nie żal, góralu wracaj do hal......:-))))))))))
no to mamy pierwsza czworke... Cokolwiek teraz sie stanie i tak jest zajebiscie !! Pokonalismy wice-mistrza.. Teraz mistrz.. Przegrac z Unią to nie wstyd a jestem przekonany po tym co widzialem ze nasi bada walczyc... oj bedzie sie dzialo...
unia oswiecim , unia tarnow jak widac jeden chuj bo to sam syf i gnój !
Co tam Unia - spoko do ogrania.
CRACOVIA ............i drżyjcie ch...y bo mistrza zdobywamy - nie widze inaczej.
Oj bedzie problem z biletami, oj bedzie :-)))))))
I niech nikt nie podgrzewa niepotrzebnie atmosfery w stylu :
Wszyscy na hokej ;-))))
Hura optymizm jak przed turniejem kwalifikacyjnym do Igrzysk . Też były wielkie plany. Tylko myślę , że do Unii jeszcze trochę więcej wam brakuje niż Polsce . No ale póki krążek w grze...
Mathias 21-02-2005 14:02:27
Jak się przed chwilą dowiedzieliśmy trener Wojasa/Podhala Nowy Targ, Andrzej Słowakiewicz, zrezygnował z funkcji pierwszego trenera, prawdopodobnie wróci do reprezentacji jako drugi trener ale o tym zadecyduje zarząd PZHL w środę.
Po wczorajszej porażce i odpadnięciu z walki o medale Andrzej Słowakiewicz złożył rezygnację z posady szkoleniowca nowotarskiego Podhala. Zarząd dymisję przyjął.
Taki jest los trenera, raz się wygrywa raz sie przegrywa. Z Podhalem przeżyłem wiele miłych chwil, ale niestety były też i te gorzkie! - podsumował swoją rezygnację trener Słowakiewicz.
Do końca sezonu funkcję pierwszego trenera Wojasa/Podhala Nowy Targ będzie pełnił dotychczasowy drugi trener, Wiktor Pysz.
Źródło: Hokej.Net
Jakby na to nie patrzeć to mamy w tym roku zdecydowanego faworyta do zajęcia piątego miejsca ha, ha. No nie mogłem sobie odmówić...
za www.gazeta.pl
".... Andrzej Słowakiewicz, który nie wie jeszcze, co będzie teraz robił, ale chciałby nadal współpracować z kadrą narodową."
To jest ekstra kawał .....
Nie potrafił poprowadzić Podhala do zwycięstwa w meczach z Cracovią
i w nagrodę chce pracować w kadrze. ....... bła ha ha ha ha
Ten gość ma tupet
Będą jajca jak mu na to pozwolą
- Jedną z przyczyn klęski były zapewne nieudane transfery...
- Rzeczywiście. Dlatego, że późno zaczęliśmy zabiegać o zagranicznych graczy. Była możliwość załatwienia w sierpniu hokeistów z najwyższej półki, ale byli za drodzy dla nas. Poszukiwania obcokrajowców zaczęliśmy w trakcie sezonu, gdzie "towar" był już dobrze przebrany. Nie mieliśmy też okazji, by mu się przyglądnąć i sprawdzić. Tak jak to było w przypadku Moskala czy Baranyka w poprzednim sezonie. Porażki z Cracovią to także efekt braku dobrego bramkarza. Już w rundzie zasadniczej bramkarze popełniali zbyt wiele błędów. Gdyby nie one, to do play off startowalibyśmy z pierwszej lub drugiej pozycji. W dodatku na tej pozycji w ubiegłym sezonie wychowaliśmy żmiję (czytaj Rafała Radziszewskiego - przy. SL), która nas pokąsała.
wywiad ze Słowakiewiczem
Wiadomość zmieniona (23-02-05 12:15)
[b]"W dodatku na tej pozycji w ubiegłym sezonie wychowaliśmy żmiję (czytaj Rafała Radziszewskiego - przy. SL), która nas pokąsała."[/b]
Ale bbuuuccccccccc z tego Słowakiewicz. Ma pretensje do Radzika, że przyszedł do nas i co najgorsze bronił fenomenalnie. No jak mógł. Powinien przynajmniej ze cztery szmaty w jednym meczu puścić. Wtedy byłby równy gość.
Ja też teraz ma chęć go pokąsać.
Czy ja wiem czy to mialo miec tak zly wydzwiek? Chyba mu raczej chodzilo o to ze wypuscili super zawodnika przez ktorego teraz przegrali.
No to buc też może nie mieć negatywnego wydźwięku i może znaczyć np Bardzo Uczciwy Człowiek.
Powiedzenie o kimś "żmija" ma jednak bardzo dokładne skojarzenie. Na pewno nie jest ono pozytywne.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)