UWAGA NIEBEZPIECZEŃSTWO!!!!
Gazety piszą ,że bywa ...i krytykuje jak to słabo grają. O'rany chce sie pewnie nająć do pracy u nas:-(
-
-
Franc grasuje po Kałuży!
Gazety piszą? Możesz coś wiecej?Jakie gazety?
Dziennik Polski:
Na trybunie zasiadł m.in. Franciszek Smuda. W przerwie dzielił się swoimi uwagami: - Poziom meczu nie jest za wysoki, znacznie niższy niż w ekstraklasie. Zawodzi mnie Zagłębie, Cracovii też daleko do poziomu I-ligowego.
niech smuda trzyma sie z daleka od naszej Cracovii!!
zawodzi Cracovia.... haha co za debil... Ciekawe czy w 1 lidze jest taki dużo lepszy poziom niż my prezentowaliśmy w tym meczu... Nie watpie ze do <...> czy legi jeszcze sporo nam brakuje ale to co tam pajac mowi to jest zwykly debilizm.
czerstwy burak z niego i tyle!!!!!!!!
A to bałwan! Jak mu sie nie podoba poziom gry naszej Cracovii to niech na mecze nie przychodzi!.
ja wiem , że nam w klubie potrzeba menago ...
ale czy Franek to jest odpowiednia osoba ?
Flanek wlacaj do Lajchu !!!
ja go nie chce u nas,niech stąd jak najszybciej sie ulatnia
Smuda nie mówi tego bez powodu. Bezrobocie panowie. Pewnie chciałby sobie znaleźć pracę. Na Kałuży moze przychodzić ale jako kibic. I to pod warunkiem , że kupi bilet...
Franc, ty se język przypomnij, ty za granica jedź, ty...;)
zawsze Cracovia
Ja jestem optymistą i tak sobie myślę że jak coś dobrze działa to tego nie popsujemy. Mnie p. Smuda nie przeszkadza ale niech u nas będzie kibicem i tyle wystarczy. Mam przeczucie graniczące z pewnością że jego praca w Cracovii przyniosłaby więcej szkody niż pożytku.
Teraz kazdy sie łasi do Cracovii, bo w tym klubie czuc zapach pieniądza.
Mam nadzieje, ze Smuda w Cracovii sie nie zalapie. Czasy Franza juz mineły
Jednakże to Profesor i sponsorzy zasilają budżet i z tego budżetu ma być opłacana cała kadra.
Skoro tak, to w ramach tegoż budżetu miałoby być finansowane ew.wynagrodzenie Franza. A tenże chyba sobie zaśpiewa niemało. Biorąc pod uwagę stosunek kosztów do przydatności stawiam, że nikt w MKSie nie podpisze z Franzem umowy.
Po drugie, Profesor nie po to zapewnia wszystkich, że stawowy będzie trenerem i managerem do końca sezonu (czerwiec 2004), by potem jakiegoś managerka sobie fundować. Bez sensu. Dwuwładza? Po co?
Niech komentuje grę drużyny , którą teraz prowadzi .
Jak Smudy Cracovia nie zachwyca to juz jego problem. wazne, ze zachwyca nas i cala reszte ligi ;-)
Big Sorki: miało być Stawowy a nie stawowy.
Po ostatnim spotkaniu z prof.Filipiakiem zapytałem go o to czy jak Cracovia znajdzie sie głeboko w strefie spadkowej po rundzie jesiennej to czy zwolni trenera Stawowego-odpowiedz była NIE . Czyli sadze że Smuda nie ma czego szukać u nas tym bardziej że jestesmy w pierwszej trójce na razie oczywiscie.
Ja tam Smudzie na mecze Cracovii nie zabraniam przychodzić, ale niech debil przynajmniej gry nie krytykuje. Jak mu się nie podoba to niech chodzi na drugą strone błoń!! Tam chyba bardziej go lubią:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)