Niech mi ktoś racjonalnie wytłumaczy dlaczego mnie tam nie ma!!! :(
-
-
Piątek w Tychach ...
GKS Tychy-Comarch Cracovia 1-2 (1-0)(0-0)(0-2)
11:15 1:0 GKST ŚLUSARCZYK Artur (BACUL Robin) - 5/5
45:37 1:1 CRA SŁABOŃ Damian (TWARDY Rafał, SARNIK Piotr) - 5/5
53:23 1:2 CRA HORNÝ Karel (CHABIOR Adrian, NOWORYTA Patryk) - 5/5
Za Hokej.net:
Kary :
Komentarze :
OJ WIEJE HALNY WIEJE!!!!!
Krzysztofowi Zapale kilka dni urodziła sie córeczka tę bramke pewnie zadedykuje wlaśnie jej,Redakcja HOKEJ.NET sklada serdeczne RZyczenia
Info :
Brak mi słów:-)
no to ja wymiekam , szok !!!!!!!!!!
PEWNE
Hehe wymiatamy w 3 tercjach...
Ludzie !!! Mała prośba - nie było mnie kilkanaście dni w grodzie Craca
Może mi ktoś wytłumaczyć co się dzieje ??? Chyba zaczęliśmy grać :P
Jak teraz wygląda prawdopodobny układ play offów ?
KONIEC ZWYCIĘSTWO KOZAK
Elegancko tylko szkoda ze Podhale i Torun tez wygraly
Trudno , trzeba będzie jeden mecz na wyjeździe wygrać w play-off
- a mówiłem, że zagramy o złoty medal..wciąż jest ta nadzieja do zrealizowania..szkoda tylko tych kilku punktów, które Cracovia straciła prezentując niekiedy iście beznadziejną formę...a szkoda. bo powtarzam..potencjał osobowy jest dobry.. bardzo dobry..a szkoda..bo moglibyśmy zobaczyć w Krakowie więcej emocjonujących spotkań...ale cieszę obecna postawą....ach szkoda, że nie ma jeszcze jednej rundy a szkoda, że czeka nas tak długa przerwa.....brawo hokeiści...tak trzymać..nie jest istotne moim zdaniem na kogo trafimy po rundach zasadniczych...
pozdrawiam..ucieszony ..od ucha do ucha.... Sławek
A ja powiem teraz coś po czym pewnie większość z was skoczy dziko na mnie. Ani Unia we wtorek ani Tychy dzisiaj nie miały wystarczającego motywatora, żeby wygrać te mecze. Unia ma przed sobą dwa mecze z Katowicami, Tychy mecz w Sanoku - ciężko liczyć na niespodzianki w ostatecznym układzie tabeli. Układ punktów wskazuje na to, że mecze były dla naszych rywali o marchewkę a dla nas .... niekoniecznie. Te mecze mogą być bardzo ważne przed play-off ale z psychologicznego punktu widzenia, mogą dać zawodnikom wiarę w siebie.
Nie popadajmy w euforie. Tak łatwo przekreślacie zespół po hańbiącej grze z Toruniem i tak łatwo gloryfikujecie po dobrych meczach z Unią czy Tychami - a to tylko różnica jednego tygodnia. Nie popadajmy w paranoję ani w jedną ani w drugą stronę.
Irecki - masz 100% racji z tą motywacją. I 0% to pisząc. Po co "szukac dziury w całym" jak trzeba sie cieszyć:-) ???? ;-)
Ależ ja się cieszę i mam 100% pewności że stać nas na puknięcie Podhala.
Nie chciałbym tylko byśmy histerycznie reagowali na porażki czy na zwycięstwa. Nie jest dobre ani wieszanie na krzyżu po przegranej ani gloryfikowanie po zwycięstwie, a już na pewno nie jest dobre gdy robi się jedno i drugie w ciągu niecałego tygodnia.
Tak to już z nami pasiakami jest. Od ściany do ściany...
Wiadomość zmieniona (14-01-05 21:05)
Podhale też dziś zaszalało.
Wiadomości dnia
Sensacja w PLH
14.01.2005 20:37
Największą niespodzianką 33. kolejki Polskiej Ligi Hokejowej było zwycięstwo ComArchu Cracovii na wyjeździe nad GKS-em Tychy 2:1.
Mistrzowie Polski i liderzy obecnych rozgrywek Dwory Unia Oświęcim nie mieli problemu z pokonaniem w Sanoku miejscowego Klubu Hokejowego 5:0.
O wygranej "Pasów" w Tychach zadecydowała ostatnia tercja, w której goście zdobyli dwie bramki. Zwycięski gol padł w 54. minucie po strzale Karela Hornego.
GKS Tychy - Comarch Cracovia Kraków 1:2 (1:0, 0:0, 0:2)
Bramki: Artur Ślusarczyk (12.) - Damian Słaboń (46.), Karel Horny (54.).
Kary po 8 minut. Widzów 2000.
KH Sanok - Dwory Unia Oświęcim 0:5 (0:1, 0:3, 0:1)
Bramki: Michaił Klimin (19.), Adrian Kowalówka (24.), Marek Stebnicki (40.), Robert Jaros (40.), Jacek Zamojski (52.).
Kary: KH - 6, Unia - 4. minuty. Widzów 600.
Stoczniowiec Gdańsk - Wojas Podhale Nowy Targ 2:8 (0:3, 2:3, 0:2)
Bramki: Zdenek Jurasek (26.), Roman Skuthan (39.) - Dariusz Łyszczarczyk (9.), Zbigniew Podlipni (13.), Krzysztof Zapała (18.), Jarosław Różański (22.), Tomasz Wołkowicz (24.), Miroslav Fiser (28.), Rafał Sroka (42.), Janusz Hajnos (47.).
Kary: Stoczniowiec - 14, Podhale - 18 minut. Widzów 700.
(INTERIA.PL/PAP)
Dostałem inf. ze podobno Patryk Noworyta niezle grał na obronie wmeczu z TYCHAMI
1. Unia 33 73 154-65
2. Tychy 33 66 147-76
3. TKH 33 62 137-68
4. Podhale 33 60 130-93
5. Cracovia 33 56 119-99
6. Stoczniowiec 33 50 133-102
7. Katowice 33 8 52-197
8. Sanok 33 7 58-230
Jeeeeeeee:))), kurde, ale nasi grają na emocjach, z nizin na sam szczyt:).
GRATULACJE!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)