Tym razem sprawa jest jednoznaczna - 4 zółte kartki (Stasiak, Ruch, Jagiellonia, Zagłębie) wykluczają Marka z gry z KSZO
-
-
Bez Bastera z Kszokami
pewnie dlatego Radwański "ogrywał się" w drugiej połowie ...
niestety - Baran ta sama sytuacja!
Niestety rownież bez Arka Barana - to ogromna strata, ale jest wyjście Kolasa na stopera a Skrzynia do pomocy !!!!
i jak często krytykuję Stawowego - to uważam, że wpuszczenie w tej sytuacji Krzyśka, aby się ograł było świetnym pociągnięciem. A co do Arka. [b]Nie ma tego złego...[/b] Lepiej, że zapauzuje teraz w meczu z KSZO-kami niż miałby mieć przymusową przerwę na wyjazdach z Podbeskidziem i Ptakovią czy na meczu z Bełchatowem :)). A tak w tych trzech meczach - nawet jak złapie po kartce - zagra :)
racja, póki co u siebie jesteśmy potęgą (chyba nie za mocno) i strata podstawowych zawodników będzie mniej bolala niż na ważnych meczach wyjazdowych...
a poza tym KSZO jest słabsze od Bełchatowa czy Ptakovii.
amen
za Baranka zagra pewnie Łukasz Kubik ...
i zyczę Jemu i nam wszystkim aby to był występ na jaki czekamy ...
Panowie, ja to widzę jednak pozytywnie - za Barana może Kubik - w końcu musi się rozgrywać i powoli zacząć grać główne skrzypce. Za Basterka myślę Kolasa - to świetny i pewny zawodnik. Strasznie lubię Bastera, ale czasem gra zbyt "romantycznie" - zapędza się do przodu i pozostaje tylko patrzeć, czy przy swojej dużej szybkości zdąrzy wrócić.
za Bastera zagra Radwański. Kolasa to środkowy obrońca - a Radwański (jeśli będzie miał formę sprzed kontuzji) to pociągnie bokiem aż miło, Za Barana zagra chyba jednak Ankowski lub Zawadzki (po co by ich Stawowy wpuszczał inaczej, zwłaszcza, że Anę od kilku meczy przestawia na pomoc - co na razie Wojtkowi na dobre nie wychodzi:)
póki co miejsca w ataku są zajęte: Bańka z 5 bramkami jest pewniakiem, a co do Szczoczarza, uwierzcie mi, to dopiero początek w jego wykonaniu...
Doktorze ...
to może mały zakładzik ...
:-)
realizacja po Bełchatowie ...
stawiam na Kubika ...
tak wiem, jednak celowo zastanawiam się nad Kolasą na skrzydle - szkoda by tak doświadczony i wartościowy zawodnik siedział na ławie, w związku z dobrą dyspozycją skrzyni i oczywiście Kazka. Z Ankowskim - no nic nbie napiszę, a Zawadzki nie jest jednak zawodnikiem, który jest w stanie udzwignąć ciężar gry.
Robert - chcesz odrobić straty "zakładowe"? OK. Stoi. Ja mówię, że Kubik może zagra, ale nie w pierwszym składzie
:))))
A może już wyleczy się "Dudzio"? Ktoś wie coś o tym?
Kubik "musi" kiedys zaczac grac. chyba nikt nie ma watpliwosci. ale czy juz teraz?
dobra dobra a co zrobi stawos jak wszyscy będą zdrowi i sprawni (czerwiec,piszczek,dudzio....itd) to zrobimy typera kto zagra w najbliższym meczu :-)
Żółtka mają:
Skrzyński - 3
Węgrzyn - 3
Baran - 4
Świstak - 2
Baster - 3
Makuch - 2
Giza - 2
Nowak - 2
Szczoczarz - 2
Ankowski - 1
Bania - 1
Olszewski - 1
Wacek - 1
Pauza w grze Węgrzyna lub Skrzyni jest tylko kwestią czasu. Oby nie padło na mecz z Pogonią, lub Bełchatowem.
Baster ma 4
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)