skala 1 - 10
dla zmienników oceny prosze w nawiasach, jesli uwazasz, ze ktos grał zbyt krótko i nie zasłuzyl na ocene to zostaw puste miejsce!
Olszewski
Wacek
Skrzyński
Węgrzyn
Baster
(46. Radwański)
Makuch
Giza
Baran
(63. Ankowski)
Nowak
Bania
Szczoczarz
(76. Zawadzki)
-
-
Oceńcie piłkarzy! - 9 kolejka (Zagłębie Lubin)
Olszewski - 7 - właściwie bezrobotny, pewność i spokój
Wacek - 6,5 - nie odbiegał zbytnio od poziomu dwójki sterującej: Skrzyni i Kazka
Skrzyński - 7 - bezbłędnie
Węgrzyn - 10 - tylko jedno słowo: PROFESOR
Baster - 5,5 - czasem zbyt zapószczał się do przodu, ledwo później nadąrzając z powrotem - szczęście, że jest szybki i waleczny
(46. Radwański) - 7 - jak Skrzynia
Makuch - 9 - piękne bramki, cóż dodać
Giza - 6,5 - trochę mało widoczny
Baran - 9 - piękna czarna robota i dobra konstrukcja. Rządzi w środku, ale łapie głupie kartki
(63. Ankowski) - nie chcę chłopaka dobijać - potzrebny psycholog!!!
Nowak - 6,5 - jak zwykle dużo biega i walczy, ale jak zwykle niedokładny - gdyby popracował dad tą cechą wygralibyśmy 5:0
Bania - 7,5 - bardzo pracowity i porzyteczny
Szczoczarz - 8,5 - wspaniały młodzian - świetna technika, spokój, dużo widzi - gra z głową, brakuje tylko twardości w grze
(76. Zawadzki) - bez oceny - tym razem niewidoczny
prosze o ocenianie pełnymi liczbami!!
Makuch - piękne bramki??? Druga bramka Makucha wcale nie była taka piekna, gol z 2 metrów:)))
Vasago. - KAŻDA BRAMKA JEST PIĘKNA (niektóre tylko sa piękniejsze - jak np. Bani w Gliwicach:) . Weź pod uwagę, że tacy co z 2 metrów strzelić nie potrafią :)))
Vasago nie szukaj dziury w całym:)
hmmm znam takich co z 2 metrów nie daja rady!
Olszewski 8
Wacek 8
Skrzyński 8
Węgrzyn 9
Baster 8
(46. Radwański) 8
Makuch 9
Giza 7
Baran 8 ( mały minus za głupią kartkę)
(63. Ankowski) 6
Nowak 7
Bania 8
Szczoczarz 9
(76. Zawadzki)
Olszewski 7
Wacek 7
Skrzyński 7
Węgrzyn 8
Baster 6
(46. Radwański) 6
Makuch 10
Giza 6
Baran 9
(63. Ankowski)
Nowak 7
Bania 6
Szczoczarz 9
Doktorze - to po raz kolejny telepatia - właśnie to chciałem odpisać. pozdrawiam.
manfred - to tylko mały rewanż. Ty mnie uprzedziłeś w innym poście w temacie "krytyka Stawowego" :))) - bo z kolei ja to samo chciałem napisać :)
[że też cieszę się że "dotarło". Od 2 tygodni widać zmianę w taktyce gry (jest nieco "brzydsza" ale za to skuteczniejsza:), a także odpuszczenie kurczowego trzymania się nazwisk - co jak widać daje efekty]
Olszewski - 7 - trudno mu dawać więcej, lub mniej ale prawda jest taka, że miał jeszcze mniej do roboty niż w Gliwicach; ocenę więc dostaje przede wszystkim za drużynę i wynik.
Wacek - 7 - brawo Tomek, coraz lepiej, jak zwykle dużo potu zostawił na boisku, dużo akcji po skrzydle i tylko ciągle czekam na poprawę dośrodkowań; Ta siódemka trochę naciągnięta, ale gdy drużyna wygrywa 3:0....
Skrzyński - 8 - bezbłędny
Węgrzyn - 8 - bezbłędny
Baster - 7 - tylko niepotrzebne zagranie ręką, po którym otrzymał żółtko; dużo szybkich rajdów i dograń do partnerów z ataku.
(46. Radwański) - (6) - powoli dochodzi do siebie; zapowiada się ostra walka z Basterkiem o miejsce w drużynie
Makuch - 9 - normalnie dostałby 7. Doliczam po punkcie za każdą z bramek i zostaje 9; bo każda z tych bramek to cacko techniczne. Pierwsza to piękne dołożenie nogi do lecącej piłki i lobik po którym bramkarz Zagłębia nie musi oglądać w TV Ligi Mistrzów, bo zobaczył to na żywo. Druga to wykorzystanie sytuacji sam na sam i ośmieszenie bramkarza z zimną krwią - oba strzały techniczne, lekkie znamionujące, że piłkarz ten przede wszystkim myśli o tym co robi.
Giza - 6 - na tle innych może słabiej, ale nie na tyle, żeby się wstydzić za dzisiejszy mecz
Baran - 8 - chłop od czarnej roboty nadal nie zawodzi; niestety dziś dostał czwartą zółtą kartkę i z KSZO będzie chyba musiał pauzować.
(63. Ankowski) (4) - na tle tak dobrze grającej Cracovii forma Ankowskiego nadal pozostawia dużo do życzenia. Trzymam kciuki za Wojtka, żeby się przełąmał.
Nowak - 7 - zdrowia zostawia na trawie co niemiara; ale notę obniża nie wykorzystanie kilku świetnych okazji bramkowych. Gracz tak dobrze zaawansowany technicznie, nie może strzelać tak bezmyślnie, bez należytego technicznego wykorzystania swoich umiejętności.
Bania - 7 dziś nie strzelił swojej bramki, ale to po jego podaniu Szczoczarz wyszedł na pozycję sam na sam z bramkarzem; poza tym zrobił obok Nowaka chyba najwięcej kilometrów na boisku; wracał za zawodnikami Zagłębia, atakował obrońców i bramkarza, był wszędzie.
Szczoczarz - 8 - normalnie dostałby 7, ale punkt doliczam za bramkę. Miał dwie setki i wykorzystał jedną; mam nadzieję, że tą bramką otwiera swoje konto bramkowe, które będzie obfite. Bardzo pożyteczny w absorbowaniu obrońców. To głownieon w parze z Banią nie pozwalał na to by obrońcy Zagłębia mieli chwilę do namysłu nad celnym podaniem; bardzo agresywnie grali dziś nasi napastnicy.
(76. Zawadzki) (4) - grał krótko; przy stanie 2:0 i zmęczeniu naszych piłkarzy, starał się przetrzymywać piłkę i celnie podawać, zadanie swoje spełnił, ale nie miał szansy na pokazanie czegoś więcej.
Olszewski - 7 - generalnie wiele roboty nie mial, kilka razy dobrze wyszedl, kilka drobnych strzalow
Wacek - 5 - niezly w ofensywie ale slaby w destrukcji, niczym szczegolnym jak dla mnie sie nie wyroznil
Skrzyński - 7 - bardzo dobra gra, ale kilka glupich i niepotrzebnych fauli obniza ocene
Węgrzyn - 8 - profesorsko i bezblednie
Baster - 4 - przecietnie, bez wyrazu
(46. Radwański - 6 - dobry w defensywie, pewny punkt po przerwie)
Makuch - 9 - wysoka ocena i to nie tylko ze wzgledu na bramki
Giza - 6 - widoczny, waleczny, ale bez rewelacji
Baran - 8 - to on trzyma druga linie Cracovii, jak zszedl powstala widoczna luka
(63. Ankowski - 3 - rzadzizna w dalszym ciagu)
Nowak - 5 - waleczny, biega, biega, biega... i niewiele wiecej, zmarnowane dwie dobre okazje
Bania - 5 - niewidoczny, kilka strzalow z dystansu
Szczoczarz - 8 - bramka i kilka ciekawych akcji, szkoda tej glowki na poczatku II polowy
(76. Zawadzki - za malo gral zeby go ocenic)
Olszewski 7 - w sumie mało miał do roboty, pewny
Wacek 7 - coraz lepiej
Skrzyński 8 - będą z niego ludzie ;)
Węgrzyn 9 - profesor
Baster 8 - bardzo dynamicznie, szkoda głupiej kartki
(46. Radwański) 7 - też dobrze
Makuch 8 - dwie bramki, niezła gra
Giza 7 - jakby w cieniu Barana dzisiaj
Baran 9 - król środka pola
(63. Ankowski) 5 - oby szło ku dobremu
Nowak 7 - harował jak zwykle, minus za niewykorzystane sytuacje
Bania 7 - dziś bez bramki, ale podanie do Szczoty przednie
Szczoczarz 8 - bramka, dynamika, agresja w dobrym tego słowa znaczeniu
(76. Zawadzki) - hmm, nie bardzo go widziałem bo się zająłem oprawą, a potem ekstatycznymi śpiewami ;)
Olszewski - 7
Wacek - 7
Skrzyński -7
Węgrzyn - 9
Baster - 7
(Radwański) - 7
Makuch - 8
Giza - 7
Baran - 8
(Ankowski - 6)
Nowak - 7
Bania - 7
Szczoczarz - 7
Olszewski 7
Wacek 6,5
Skrzyński 7
Węgrzyn 7,5
Baster 6
(46. Radwański) 6
Makuch 8,5
Giza 7,5
Baran 9
(63. Ankowski) 5
Nowak 5
Bania 7
Szczoczarz 7
(76. Zawadzki) 5,5
Nowak gorzej od Zawadzkiegi i na równi z Aną, bez jaj...poza nieskutecznością i kilkoma stratami gral naprawdę o.ok
Olszewski 7
Wacek 6
Skrzyński 7
Węgrzyn 8
Baster 7
(46. Radwański) 7
Makuch 9
Giza 6
Baran 8
(63. Ankowski) 6
Nowak 8
Bania 8
Szczoczarz 8
(76. Zawadzki) 6
Olszewski 8 (czyste konto kilka interwencji w tym jedna trudna)
Wacek 6 (jest przeciętniakiem i nic lepszego nie pokazał)
Skrzyński 7 (jak zwykle dobrze ale bez fajerwerków)
Węgrzyn 7 (to samo co wyżej)
Baster 8 (kilka ładnych rajdów)
(46. Radwański) 6 (pierwszy mecz po kontuzji)
Makuch 9 (wspaniała pierwsza bramka która ustawiła spotkanie)
Giza 7 (dla mnie dość niewidoczny)
Baran 9 (to co zwykle - człowiek demolka, bez niego środek by nie istniał)
(63. Ankowski) 5 (to co zwykle - słaby bez formy mało aktywny, dobrze że tylko wszedł)
Nowak 8 (dobra gra kilka dośrodkowań)
Bania 8 (snajper dziś nic nie strzelił ale grał OK)
Szczoczarz 9 (dobry technicznie szybki aktywny + strzelona bramka - przciwieństwo Ankowskiego)
(76. Zawadzki) 6 (wszedł na pare minut i nic nie spieprzył)
A ja krótko: 8 dla wszystkich! Ale dlatego żeby ich nie rozpieszczać :]
Przesadziłem ale jeszcze jestem pod wrażeniem meczu, obiektywizm jutro :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)