O Jezu a ja na meczu nie mogłem być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
-
-
CRACOVIA - ZAGŁĘBIE LUBIN 3 : 0
tak pięknie grającej CRACOVII niewidziałem nigdy
Bardzo dobra i dojrzała gra Cracovii , Zagłębie nie istniało!!!!!!!!!!!!!
Bramka pierwsz dla nas - bramka cudo - Makuch Gratulacje!!!!!
[b]HEJ HEJ CRACOVIA[/b]
Najwięksi malkontenci nie mają prawa narzekać. Dla mnie był to jeden z najlepszych meczów Cracovii jakie kiedykolwiek widziałem. Poziom widowiska nie był może zbyt wysoki tylko dlatego, że grała jedna drużyna a druga nie istniała przez 90 min, oddając zaledwie 3-4 niegroźne strzały na bramke w całym meczu. Jeżeli po ośmiu rozegranych kolejkach Zagłębie było wiceliderem zaczynam znowu (po meczach z Arką i Błękitnymi straciłem nadzieje) wierzyć w awans. Kto dziś nie był ma czego żałowac bo można było zwłaszcza w drugiej połowie zobaczyć wiele wspaniałych akcji, pzepiękną bramkę Marcina Makucha w pierwszej połowie (gol - poezja) itd. Co ciekawe nie było widocznych większych przestojów w grze naszych, po prostu grali swoje przez całe 90 min. Widać, że wszystko zmierza ku dobremu i dotychczasowa krytyka trenera Stawowego była przedwczesna, oby tak dalej. Ja również zaczynałem wątpić w trenera Stawowego, ale teraz przyznaję rację tym co go bronili. Cieszyć może, że w końcu znakomicie zagrał zawodnik na którego przed sezonem bardzo liczyliśmy (Marcin Makuch). Dzisiaj moim zdaniem on i Paweł Nowak byli najlepsi na boisku (tutaj również widoczny powrót do dawnej formy). Dobra gra Piotrka Bani, który w ostatnich meczach nie błyszczał, ale strzelał bramki, dzisiaj natomiast nic nie ustrzelił jednak jego obecność widoczna była na boisku (asysta przy drugiej bramce Szczoczarza i wiele dobrych zagrań). W sumie na wyróznienie zasługuje cała drużyna poza...Olszewskim, który był dzis bezrobotny:))) Jeszcze słowo o Wojtku Ankowskim na którego ostatnio spadła fala krytyki. Dzisiaj wszedł na boisko i wyraźnie było widać, że gość jest potwornie zestresowany. Zauważyłem, że często by nie spieprzyć podawał piłkę do tyłu, po prostu bał sie każdego swojego zagrania.
Piekny mecz
!!!!!!!!!!!!!!!
Zaglebie nie mialo nic do powiedzenia, w kazdym elemencie Cracovia byla lepsza
MLYN NR 2 - bardzo fajny pomysl, i w dodatku wypalil!
Wielkie breawa dla pilkarzy i kibicow
C R A C O V I A
c r a c o v i a
C R A C O V I A
jak jaga?
3 - 2 w plecy :)
oprava extra !!! piłkarze jeszcze lepiej
Piekny mecz, wynik, oprawa, wszystko PIEKNE !!! OBY TAK DALEJ !!!!
(mieszne bylo sedziaaaaaaaaaaaaa----@!#$ na 2 strony :P )
CHYLĘ CZOŁA
czekam na zdjecia..
JESTESMY NAJLEPSI !!!!!
malkontenci czapki z głów!!!z taką grą jak dzisiaj nikt nas nie zatrzyma!!!tylko Pasy i Arka Gdynia!!!!
CRACOVIA DZISIAJ GRAŁA BOSKO I TYLE MAM DO POWIEDZENIA !!!!!!!!!!!
Gratuluje super wyniku!!!Wiedze ze jednak 1 liga zbliża się wielkimi krokami. Jeszcze raz gratulki. Pozdrawiam
[IMG]http://www.teamcoldfusion.nl/smilies/diverse/smiliecam.gif[/IMG][b]ale ladnie WOW[/b][IMG]http://www.teamcoldfusion.nl/smilies/diverse/smiliecam.gif[/IMG]
[img]http://www.cracovia.cad.pl/fotogalerie/zag-kart01.jpg[/img]
darek, możesz byc dumny z wychowanka swojego klubu!
pozdrowienia
Widzow ok. 4000. Znudzilo sie chodzenie na Pasy? Rywal, pogoda, Sobota wymarzone!!
Ktos kto napisal 7000 (Robert) chyba byl na innym meczu.
Najlepsza oprawa jaka widzialem na Cracovii.
Zaglebie dramatycznie slabe - co nie umniejsza swietnego wystepu Cracovii.
5000 bez dwóch zdań
napisałem 7.000 bo tyle mi powiedziano !
a na meczu przeciez nie byłem ...
absolutnie nie miałem intencji zawyżanie frekwencji !!!!!!!!!!!!!
4000 ? 5000? Ludzie chyba was pojeb**** !!!! 7000 spokojnie było... było sporo więcej ludzi niż na Arce przykładowo!!! gdzie wy macie oczy ?? w dup*** chyba. Sorki ale wkurzyłem się teraz... na 90minut.pl napisali 4000, kazda frekwencje nam zanizizaja... np. z ruchem napisali 7500. Sorry ale ja jestem uczulony na punkcie frekwencji i musze tak zareagowac.
niewazne ile bylo, wazne, ze w momencie rozpoczecia meczu na stadionie nie bylo nawet 3 tysiecy :(. bramy!
Scooter- 4000????Chyba jesteś niepoważny.Wg mnie obiektywnie 5500-6000.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)