Kurwa kultury troszeczkę.
-
-
Liga mistrzów!
nie macie innych problemów - co to za różnica MU czy Chelsea? rozumiem jeszcze jakby to było MC albo WHU zamiast jednej z tych ekip...
mu to czerwone dziewczyny i powinny grac w sukienkach. Chelsea pojedzie z nimi jak ze zwykłymi ...... z pigalaka
9 dni później
Gmoch w studio...final PUEFA :"ten operator kamery,ktory ROBI to spotkanie" :D:D:D
Brawo Zenit :)
brawo. wygrał futbol!!!!
Kacapy przynajmniej w piłkę grały.
znawce w studio narzekają na poziom
chyba nie oglądają Orange Ekstraklasy
ładne zachowanie kibiców i piłkarzy Glasgow,
Gloria Victis!
jedyne co jest warte uwagi w kończącym się sezonie to to czy w niedzielę nowobogaccy z mediolanu się potkną w Parmie , jeśli tak będzie a Roma wygra swój mecz będzie mistrzem ....
a w przyszłym sezonie Napoli będzie w mistrzowskiej koronie !!!!!! a o podium zawalczą Roma , Lazio i Fiorentina
4 dni później
ICHKERIYA Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> a w przyszłym sezonie Napoli będzie w
> mistrzowskiej koronie !!!!!!
>
Prędzej w śmieciach :)
w finale Chelsea zagra pewnie bez Terrogo wiec spore osłabienie
licze na dobre widowisko
w karnych trzynałem za the Blues!
A ja za kciuki.
A ja nie powiem za co, bo się wstydzę.
żal Terry'ego. wyobraźcie sobie, że któryś z nas w takiej sytuacji nie strzela karnego dla swego ukochanego klubu, czyli Cracovii.
kac moralny do końca życia
Szkoda Chelsea,bardzo szkoda,choć jakoś za nimi specjalnie nie przepadam to należał im się ten puchar.
GLORY MAN UNITED !!!
pech :(
Jak się cieszę że Chelsea przegrało. Na szczęście pieniądze nie grają.
Mi również zal Terrego. Nielubie żadnych z tych drużyn ale chłopu należy sie szacunek. Nie to co Anelka nie strzelił i pewnie dziś już niepamieta o tym.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)