To był najlepszy mecz PUEFA od lat. A na pewno od 7 lat (Liverpool-Alaves). Meczu na tak zaawansowanym już poziomie jak ćwierćfinał nie powinien Szwajcar sędziować Bayernowi. Niemcy i Szwajcaria to przecież jeden chuj. Ale mniejsza o to. Czerwona kartka dla De la Reda była z dupy i Bussacca wypaczył cały mecz. Mimo to jestem na kolanach po tym co w 10-tke grało Getafe. To był serio jeden z najlepszych meczy ostatnich lat. No i szkoda tego bramkarza ale zemściła sie na nim ta taka bezmyślna szpanerska gra. To niełapanie piłki, podnoszenie jej z ziemi w ostatniej chwili, ryzykowne zagrania itp. Ale niemniej szkoda go i szacunek dla techniki jaką prezentowało Getafe. W jedenastu na pewno by sobie poradzili. Tyle że Bussacca dla Bayernu był za pobłażliwy. Bo zjebany pozszywany ryj Ribery i cham ze wsi Toni za wiele se pozwalali. Może i na czerwone nie zasłużyli ale w takim razie na pewno nie zasłużył też na nią De La Red.
Wątpliwe by ktoś teraz zatrzymał Srajern, ale cóż trzeba liczyć na ruskich z Zenitu.
No i Iwański niech spada od mikrofonu bo pieprzy jak ogłupiały.
-
-
Liga mistrzów!
na czerwoną dla Bayernu zasłużył Podolski za kopanie rywala w dogrywce (dostał tylko żółtko)...zgadzam się z Przemkiem87 że to jeden z najlepszych meczy jakie ostatnimi laty widziałem w tv jeśli chodzi o PUEFA...szkoda mi Getafe,myśle że pokazali jak się powinno grać i nie jedena drużyna mogłaby się na przykładzie tego meczu uczyć od nich ambicji i woli walki.Wielki Szacunek dla Nich
Potwierdziło się stare przysłowie, że cokolwiek by się nie działo na boisq i tak w końcu wygrywają Niemcy.
Szkoda Getafe.
czerwona kartka ewidenta wiec nie ma wogole o czym gadac. mecz naprawde piekny a wygrali lepsi
Wygrali jak zwykle Niemcy czyli Toni, Ribery, Podolski De Michelis itp ;)
A co do meczu to oczywiście dobrze, że wygrali Bawarczycy, bo byli po prostu lepsi, Getafe ma tylko (i aż) świetnego trenera, Michael Laudrup to był super piłkarz, wygląda na to, że zapowiada się na co najmniej tak samo dobrego trenera
Przemek87 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To był najlepszy mecz PUEFA od lat. A na pewno od
> 7 lat (Liverpool-Alaves). Meczu na tak
> zaawansowanym już poziomie jak ćwierćfinał nie
> powinien Szwajcar sędziować Bayernowi. Niemcy i
> Szwajcaria to przecież jeden @#$%&.
OMG, co za brednia...
10 dni później
Up!!
20:45 Liverpool FC - Chelsea Londyn
W lewizorze ni ma :( , no przynajmniej w moim. A nie pamietacie komu ja kibicuję?
Niebiescy czy czerwoni?
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
instalowac sopcasta i ogladac do woli :)
niech to szlag taka glupia bramka..
bardzo dobry mecz. Kuyt to pięknie wstrzelił. ten mecz jest zresztą odpowiedzą dlaczego drużyny z premiership powinny rządzić w LM (choć patrząc na składy i trenerów to jest to raczej mało angielski mecz;) )
Podjąłem walki ze sopcastem ale sie okropnie laguje , znaczy haczy sie..........
no i udało się :) 1-1 to dobra zaliczka przed rewanżem
dzieki rise pało :)
Kajak Napisał(a):
> Podjąłem walki ze sopcastem ale sie okropnie
> laguje , znaczy haczy sie..........
sopcast to nierówny rywal. ja od pewnego czasu preferuję relacje na onecie i są one naprawdę świetne, bez lagowania, płynne. a dziś nawet bezpośrednio z nsport z komentarzem (ale badziewnym ;P);)
gentlemen Napisał(a):
> Kajak Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Podjąłem walki ze sopcastem ale sie
> okropnie
> > laguje , znaczy haczy sie..........
>
>
> sopcast to nierówny rywal. ja od pewnego czasu
> preferuję relacje na onecie i są one naprawdę
> świetne, bez lagowania, płynne. a dziś nawet
> bezpośrednio z nsport z komentarzem (ale
> badziewnym ;P)
szkoda, że jakość niezbyt dobra :(
nie no jakos nie jest zla tylko trzeba znalesc jakis dobry program. nie wchodzic odrazu na pierwszy tylko szukac mniej popularnych. ja dzisiaj ogladalem po chinsku i byla super jakosc i nie cielo
No to Komu kobicujemy, Mancelonie czy Barchesterowi ?
Chelsea ;)
Cracovii :D
fak MU, fak c.ronaldo! :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)