Mam pytanie jaki macie stosunek do kibicow Piasta Gliwice??
-
-
co sadzicie o kibicach ???
uznanie za doping swojej drużyny przez cały mecz, bez względu na postawę, szczególnie w końcówce, gdy było wiadome, że Piast przegra.
Podobało mi się jak zareagowaliście na kibiców, którzy po drugiej bramce zaczęli uciekać ze stadionu. A ogólnie w porządku skład, bez niepotrzebnych bluzgów doping, to teraz rzadkość.
K.
oprawa tez całkiem okej,
podobało mi się u was, szkoda tylko, że drużyna Piasta kiepści na własnym stadionie, i tak ich wspieracie dopingiem co mi się bardzo podoba, pozdrawiam
No i u nich tez formuje sie pikniczy mlyn:-)
uznanie za to co pisal wczesniej klima czyli potępienie zachowania przez młyn ludzi którzy opuszczali przed koncem meczu stadion.
prosto: szacunek, naprawdę nieźle
dużo ludzi, głośny doping, ładna oprawa, nawet jeden gość w Waszej czapeczce, jakżeśmy wracali śpiewał nam Cra-co-via za co dostał brawa. W sumie przyjemny wyjazd.
1 problem to ta klatka. Mam 185 a musiałem stawać na palcach żeby coś widzieć...
ano jak ktos stal na koncu (z tyłu) to lipa straszna :/
ale brameczki naszczescie zostaly uwiecznione i teraz je oglądam do bólu :P
kibice Piasta - nic dodać i nic ująć do bardzo pozytywnych wpisów wcześniejszych (nie tylko zresztą w tym temacie).
ale nie byłbym sobą, gdybym nie znalazł "dziury w całym" - chodzi mi o kolor baloników (jakieś te niebieskie za jasne trochę były) i kartoniada, która (może to wina "swiatła") wyglądała raczej na niebiesko - różową (a nie czerwoną)
Bardzo pozytywny stosunek mam do Piasta Gliwice. Teraz również do jego kibiców. Nam też klaskali przy wyjeździe z miasta. Fajny wyjazd...
CO DO KOLESI Z PIASTA TO SĄ OK PRZED MECZEM PRZPADKOWO NA JEDNYM Z PARKINGÓW WPADŁO KILKU KOLESI PIASTA GLIWICE WIDZĄ MNIE W BLUZIE CRAXY . PODESZLI NIE ROBIĄC ZADNEJ ZADYMY MÓWIAC ZEBY UWAZAĆ TYLE???
do..."tacy dwaj"..Dzięki za pozytywny wpis na naszej stronie...pozdrowienia--kissu
-----------------------------------------------------------------------------------------------
PIAST PIAST GKS
..wiesz ... kilkanaście moich znajomych z ... (nire powiem skąd:):):)) ciągle wysiaduje w Starym Browarze ... to jak się "niepozytywnie" wyrażać? :):):) Pozdro dla pięknych gliwiczanek i kibiców Piasta
co do kartoniady mi się wydawało że była pomarańczowo- niebieska
ale to pikus reszta była ok
pozdro i zapraszamy do Cracova (mineralna gratis);:-))))))
do.."tacy_dwaj"....hehehe...a ja często przebywałem w Molierze i pod Ogródkiem...Loch Nesse na Warszawskiej ma znajomy :)))...więc...maby kiedyś piwko ??...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
PIAST PIAST GKS
aaaaaa....zapomniałbym...Nie wiem czy to prawda..słyszałem ze w Chorzowie były jakieś dymy...ktoś sciemnia czy prawde mówi?
PIAST PIAST GKS
Witam ponownie :) dzieki za bardzo pozytywne slowa o nas...
Na nasza nieoficjalna stronke www.piast.gliwice.prv.pl wrzucilem fotki z naszego meczu, tam tez wiec mozecie ogladac... zapraszam wiec do ogladania
pozdro dla Was
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)