Najlepsi przyjaciele
Ostatni brzeg (wersja z Armandem Asante)
Wielkie nadzieje
Od pierwszego wejrzenia
Na południe od brazos
Cider house rules
Rambo1
the deer hounter
grobowiec swietlików
k-pax
stalingrad
charing cross road
terminator 2
artur
absolwent
vision of escaflowne
forest gump
i wiele innych.na tych wyżej zawsze płacze.
Wiadomość zmieniona (14-11-04 23:44)
-
-
Filmy
Leon Lwie Serce :)))))))
Pamietacie taki film??
oo Pokus slusznie przypomnial Forresta ping-pongdziste
do tego jeszcze "Stowarzyszenie umarlych poetow..." mniam!
pmx - a nie masz czasem tych dwoch filmow na dysku lub na CD? bo moze bym od Ciebie mogl jakos odebrac?
Rock, odnalazłem oba - wypalic Ci plytki na Amice?
Stowarzyszenie..
zajebisty film
qr.....faktikos jak mogłem zapomniec
ale takich filmów jest wiecej których nie wymieniłem:-(
np.Perfect world
Twierdza...
duzo super filmow zostalo juz wymienione, od siebie dorzuce jeszcze "Bandyta" i "Knockin on heaven's door"
'lock, stock &..' --- polski tytuł Porachunki.
Raz obejrzałem Requiem o 4 nad ranem i od tego momentu boje sie tej płytki dotykać.
51 State - scena odpalania racy w knajpie....pierwsza klasa :)
Polecam jeszcze:
Sexy Beast
PI
Million Dollar Hotel
Ghost Dog
Święci z Bostonu
Big Lebowski
Memento
Las Vegas Parano
Miasto Boga
Morze Salton
Never Die Alone
State Property
Mindhunters
Gothica
i wiele wiele innych
Wiadomość zmieniona (15-11-04 18:33)
pmx no bylo by gites :))))) (nie mylic z GTSem)
odezwe sie do Cienie jakos na privie
PS: Memento zajefajny filmik, ale chyba by trza go ze 3 razy obejrzec zeby zakumac fakty "po kolei"
z polskich to najbardziej lubie
Seksmisje i Chłopaki nie płaczą
z zagranicznych
Matrix - pierwsza część bo później to już nie to samo, Bad Boys, Dzień Niepodległości, Głupi i głupszy, Stygmaty oraz Shrek.
ŻYWOT BŁAJANA !!!
Always look on the bright side of life...
Rock, bedziesz mial te plytki na sobote. Requiem ogladnąłem - smutne i dołujące, trochę z gatunku 'jak se pościelesz tak sie wyspisz' - rzekłbym ku przestrodze.
W podobnych klimatach - Trainspotting - bardzo polecam
"Las Vegas Parano","Human Traffic" i "Blow" myślę,że Pokusiowi by sie spodobaly ;) Bo mi podchodza te filmy ;) hehehehe
Jak juz pisalem wyzej dla Pokusia to tylko i wylacznie "How High" z Metodmanem i Redmanem.
Film naprawde dobry, smieszny mozna sie poplakac ;)
Z tego co widzę nikt nie wspomniał o świetnym filmie jakim jest "gorączka"... Polecam również muzykę z filmu !
dla Pokusia : "Jay and silent Bob" ;-D
4 dni później
Czy ktoś ma w posiadaniu (najlepiej w formie cyfrowego ripu) niesamowity dokument ostatnich lat, który okazał sie na tyle kontrowersyjny, ze przerwano kręcenie jego kolejnych odcinków, a jego emisja w każdą niedziele wieczorem gromadziła ładnych pare milionów - nie bójmy sie tego słowa - fanów, czyli 'Ballade o lekkim zabarwieniu erotycznym"
Ja niestety zacząłem oglądać ów serial dopiero koło odcinka 11 lub 12-ego, po tym jak odbyłem kilka rozmów z jego wielkimi fanami. Lecz nie tylko o tych pierwszych 10 odcinków mi chodzi, a o całą kolekcje...
Za wszelkie informacje juz z góry bardzo dziękuję.
pmx... :)))))))))))))))))
Wlasnie skonczylem ogladac "Lock, Stock & Two Smoking Barrels"
:))))))))))))))))
Po prostu bajka!
Musisz czym predzej dc++ montowac bo jesli masz wiecej tak dobrych filmow to nie nadazysz mi ich wypalac
No to sie panie Rocku ciesze bardzo :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)