Mój wrodzony optymizm po wygranej w Gliwicach podsunął mi pytanie : ile meczy wygramy pod rząd. Ja stawiam na trzy kolejne co da nam 5 w sumie. Jak to widzicie.
-
-
Passa Pasów
Lubin , KSZO , Podbeskidzie , Bełchatów ...
i jesteśmy jak nie liderem to wiceliderem ...
:-)
Znowu się zaczyna. Pompujecie balon a jak coś nie wyjdzie chłoakom to STAWOWY WON ! . Panowie jesteśmy beniaminkiem, mamy pecha bo w tym roku II liga jest wyjątkowo mocna , klub jest w stanie organizacji , nawet wyjazdy kibiców to juz nie to co w III lidze. Wszyscy się uczymy. Dajcie sobie na luz.
Jeszcze pobalujemy na Rynku Głównym nie raz. ALE POMALUTKU PANOWIE , POMALUTKU bo zremisujemy z Lubinem i znowu będzie wielkie BUM ! .
Panowie tylko spokojnie bez hurra optymizmu.
Czekają nas teraz bardzo trudne mecze musimy pokazać,że jesteśmy z nimi na dobre i na złe.
Jestem bardzo zadowolony z naszego narazie piątego miejsca, w tym roku II liga jest STRASZNIE wyrównana . Jest super , ale misiekm MY jesteśmy od tego , aby pokazywać co jest wg. nas dobre,a co nie. Ana do rezerw,niech się ogra .A Stawowy z Ankowskim mnie poprost w....... i tyle . Nasz trener jest uparty jak osioł. Jakby nie zdjął Any po pierwszej połowie to byłby pewno klops . Ale Stawowy uczy sie na błędach i moze to czegoś go nauczy!!!!!
[b]DLA MNIE NARAZIE JEST SUPER !!!!![/b]
Nie poruszajmy już tematu trenera i Any... Dajmy sobie już z tym spokój.
Co do naszych szans w następnych meczach... w tym sezonie w 2 lidze każdy może wygrać z każdym i jeśli nie wygramy z Zagłębiem (pfu...) to nie będzie to niespodzianka. Tak jak napisał misiekm 2 liga jest straszliwie mocna. To 5 miejsce które teraz mamy jest bardzo bardzo dobre! Należy się z czego cieszyć a jeśli ktoś zaproponował by mi takie miejsce na koniec roku wziąłbym ję już teraz, to nie my jesteśmy głownym kandydatem do awansu a klub mógłby sobie nie poradzić z licencją na pierwszą ligę. Dlatego uparcie trzymam się myśli że celem w tym sezonie jest utrzymanie się w 2 lidzie...
Panowie spokojnie, zawsze patrzyłem sercem na Pasy a rozum to mam w pracy. To nie presja, to wiara, jest dobrze i nie musimy awansować w tym roku. Ale pomarzyć jest pięknie. Trenerów i prezesów nigdy nie zwalniam. Najsłabszy trener jest lepszy niż ja. Trenera Stawowego bardzo cenię, bo pomijając względy merytoryczne ma klasę. Potrafi przyznać się do błędu, dzięki trenerze.
Każdy z nas wierzy w awans do I ligi,bo jaki sens byłoby kibicowanie bez wiary,gdyby się pesymistycznie podchodziło do każdego meczu.
Panowie wiara czyni cuda i wierzmy w to,że prędzej czy pózniej pasy wejdą do ekstraklasy.(modlę się o to by stało się to na wiosnę-a co mi tam ?!)
Hurraoptymizm !!! Jazda !!!! Liga "miszczów" !!!!
Fajnie jest i wreszcie dobry humor wrócił:-))
Pamiętać oczywiście trzeba ,że w ostatnich 2-ch meczów pokonaliśmy jedne ze słabszych drużyn w lidze. Wniosek. Spadek nam raczej nie grozi;-)
Jak stukniemy Zagłębie i KSZO będzie można myśleć o czymś więcej.
Ale po co o tym pamiętać! Do boju Cracovia:-) Jak się pogorszy to znowu się będziemy kogoś czepiać. takie nasze kibiców prawo;-)))))))))))))))) Narazie Gaudeamus póki możem!!! [Sienkiewicz "Ogniem i Mieczem"]
;-)
musimy pamietac, ze w najblizszej kolejce spotykamy sie z bardzo silnym zaglebiem. Po remisie z Arka bylismy strasznie rozczarowani, ale teraz moze sie okazac, ze po remisie z Lubinem bedziemy szczesliwi.
P.S. Ale musimy wierzyc w zwyciestwo :)
Wygramy , wygramy , wygramy ...
Już się meczu nie moge doczekać :)
Ale pamiętajmy że jeśli nie wygramy to nie będzie wsytdu... Chyba że zagramy tak jak z Błękitnymi... ale to już przeszłość nie ma co do tego wracać...
A passę kompletu rozegranych meczy przez pełne 90 minut mają już tylko: Olszewski i Węgrzyn. Wczoraj ze stawki odpadł Wacek.
PAS - zastanawia mnie to z punktu widzenia statystyka. Wacek rozegrał [b]pełne[/b] 90 minut. Kolasa wszedł w doliczonym czasie (typowa zagrywka taktyczna przy korzystnym wyniku). Może ktoś mnie oświeci
A Zaglębie jest - powtarzam - słabe, co nie oznacza, że nalezy go lekceważyć. Mają doskonałego bramkarza i (poza meczem w Stargardzie) kupę szczęścia typu 2 akcje w meczu i z tego 1 bramka.
Grają, w odróżnieniu od nas słabo, ale efektywnie (nie mylić z efektownie)
icek:
Nie wiem czemu KSZO zaliczasz do mocnych drużyn. Oni są tak mocni jak ichnia kasa. To, że im się chlapło 4:1 z beznadziejną Ceramiką - o niczym nie świadczy.
Chyba, ze skądś wiesz że stary cwaniak Czesio P. ma jakiś tajny sposób na Cracovię. Na marginesie: CRACOVIA JESZCZE NIGDY nie wygrała z kszokami, ani w III, ani w II lidze. Raz tylko zremisowaliśmy, pozostałe mecze przegraliśmy i to najcześciej w bardzo podejrzanych okolicznościach (np. sezon 95/96 - gdyby nie 6 punktow od nas to KSZO by miało nie 1 pkt nad spadkowiczem (jak miało:). A oba mecze: W ostrowcu - bramka ze spalonego w 94 minucie i 0:1, a o 1:2 w Krakowie to nie będę mówił, bo Kszoki były wtedy jeszcze gorsze od Lublinianki. Zasłużenie przegraliśmy tylko raz 0:2 (u siebie w 1997). Tylko wtedy byliśmy naprawdę gorsi
Czas to zmienić i wreszcie z nimi wygrać :)
Do dr Jekyll i Jasia :
Ślepa wiara Wasza wielka jest a jeszcze większe będzie rozczarowanie.
Widzę pełną podnietę u Was. To miło.
Kto Ci doktorku tak nakłamał i krzywdę zrobił mówiąc,że ZAGŁĘBIE jest słabe? O czym Ty come on?
Brawo za rozsądny głos dla Daria...
Pozdrawiam kumatych.
Venexel... pożyjemy zobaczymy... zastanow sie tylko jak Tobie bedzie glupio jak wyjedziecie od nas bez punktów...
moje opinie na temat 3 najblizych meczow lubin-porazka..nasza :( niestety... kszo-zwyciestwo nasze bielsko-remis :)
Niesadze zebysmy mieli przegrac z Lubinem, zwlaszcza po tym co chlopcy zagrali w Gliwicach. Czemu tak dramatycznie Zzenonn? Kiedy ostatni raz przegralismy u siebie?!
depesz. Już nie pamiętasz? Z Kolporterem Korona. A Zagłębie, mimo, że gra słabo jest zespołem lepszym :)
Ja pamietam, tylko chcialem zeby sobie Zenek przypomnial :-) A czy niesadzisz, doktorze, ze obecna Cracovia jest leszpszym zespolem od tego, ktory przegral z Korona? Sadze ze mecz z Zaglebiem bedzie bardzo ciekawym widowiskiem, nie jestem wcale pewny czy go wygramy, ale przegrac niepowinnismy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)