Dzięki:D
[i]...na którym to stadionie ,zamordowano juz tylu niewinnych i dobrze zapowiadających sie kibiców i radnych drużyn przeciwnych....[/i]
-
-
Szpakowski:niech ktoś go zabierze!!!
[url]http://pilka.interia.pl/liga/1/news?chinf=741664[/url]
Może tu powpisywać wyrazy dezaprobaty i poparcia dla Pawła T?
czepiacie się Chłopa a dla mnie jest wporządku, jakos umie uchwycić powage sytuacji komentując i na pewno jest lepszy od tych ciołków z redakcji..Widać ,ze koleś żyje piłką
i tak dla mnie Najlepsze to sa Chłopy z C+
wracając do złotej myśli Darka Sz., że najważniejszy dla bramkarza jest pierwszy kontakt z piłką, tak sobie myśle, że chyba coś w tym jest. To tak jak z żoną, najważniejszy jest pierwszy kontakt. Bo jak spieprzysz sprawe, to odwróci się d.upą i ma cię w nosie. ale żeby bramkarz jak spieprzy sprawę odwracał się d.upą do boiska. Hmmmm....
Jak sobie przypominam w 1973 jak Shilton spieprzył konktakt z piłką na początku drugiej połowy pamietnego meczu, to później odwracał się d.upą do boiska, nawet kucał
słowa Szpakowskiego z jednego z ćwierćfinałów,albo półfinałów???
...Inzagi zmusił kupe(Coupet) do wyjścia... jak to usłyszałem to się nieżle uśmiałem ;)
P.S. ale ten facet(Szpakowski) to mi nie leży tzn. jak go słysze w telewizji to wiem że Polacy, polska drużyna już ma przegranął. Taki zbieg okoliczności???
kilka zwrotów Szpakowskiego z meczu Barcy z Milanistami
w 1 min drugiej połowy dowiedziałem się, że Milan zaczyna podejmować ryzyko
ale po 10 min, ze Milan nie imponuje świerzością
w 55 min, że Barcelona coraz bliżej finału, a Milan coraz dalej
ale w 60 min, ze Milan imponuje skutecznością w końcówce
Już nie chodzi mi o to, co w której minucie powiedział, ale że to wszystko jest tak niespójne
ikilka standardów Szpakowskiego, które zdążył wymienić w 5 minut
"ma czego żałować ...."
"Milan ma świadomość"
"Błagalne gesty na nic się nie zdały"
i na koniec
"zaczyna się nierówna walka na trybunach między kibicami, podniósł się Rijkard."
to jest tylko 15 min jego komentarza
z Milanistami!? :D:D:D to chyba Szaranowicz w przerwie tak mówił, tak czy siak niezła beka :D
tak, Szaranowicz, a może Szaradzista sam już nie wiem jak się nazywa
"Barca jak grała pięknie to żegnała się z kolejną fazą" :D
ja mam sąsiada, z którym faza się nie rozstaje, ale chyba dlatego, że on nie gra pięknie
"Ronaldinho - ależ on ma wspaniały balans ciała"
"Wspaniała seria (w)zwodów Eto'o" - gwoli ścisłości Eto'o zrobił 1 zwód na linii 16metrów
W finale czeka już Paryż, Arsenal, Henry i wieża Eifla którą narazie piłkarze obydwu drużyn widzą przez mgłe. Kto będzie mógł ją zobaczyć na żywo ?
Dajecie popalić( a w zasadzie to Szpakowski).:D
19 dni później
a to już było (z archiwów występów pana Sz.):?
- "Cieszą się Portugalczycy, cieszy się cała Portugalia i my się cieszymy dzieląc się w bólu z Anglikami"
- "Znalazł to miejsce między nogami obrońcy"
- "Deco podrywa kolegów"
- "Zawodnicy przyjechali na stadion 1,5 godziny przed jego rozpoczęciem"
- "Trzeciak strzelił gola po indywidualnej akcji całej drużyny"
- "Bracia-bliźniacy Frank i Ronald de Boerowie, z których większość gra w Barcelonie"
- "...Trzech zmian dokonał brazylijski arbiter prowadzący drużynę Jamajki"
- "Ta bramka nie mogła być uznana, gdyż - jak widać w powtórce - bramki nie było"
hehe niektóre to by sie do oksymoronów nadawały (np."Trzeciak strzelił gola po indywidualnej akcji całej drużyny"):D
Pomimo błędów lubie go i szanuje(ma to zresztą swój urok, niektóre błędy są naprawde pierwsza klasa), gdyż widać, że lubi to co robi i potrafi przeżywać mecz bez nudnego i smętnego gawędzenia tak jak czynią to komentatorzy na innych stacjach. No i dobrze że będzie na naszym jubileuszu w sobotę!
dobrze to chyba tylko z tego powodu że będzie można tu dopisać kolejne jego kwiatki :P
Szpaku wspaniale buduje napiecie
albo okropnie pier..li
te jego utarte szlagiery
które powtarza w kółko
"Ałri, niecelnie"
"RonALDINIO, nie doszedł"
"DżIULI, ależ piękny strzał" (15 m od słupka)
im starszy się robię tym bardziej go zlewam
ale za młodu wyłączałem głos
albo oglądałem MŚ na Eurosport (USA 94)
najlepsze dziś było
"on ma szybkość mentalną"
(c) Szpaq
No to dolozmy cos z wczorajszego meczu :
"... ma swoje ostatnie sekundy pomiedzy nogami Campbella..."
szybkosc mentalna to chyba Trzeciak nie Szpaq :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)