Nie Szpakowski, ale komentuje - Wojciech Kowalczyk "wykopany" z Polsatu
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna,wojciech-kowalczyk-zawieszony-przez-polsat,artykul,577321,1,279.html
-
-
Szpakowski:niech ktoś go zabierze!!!
Zapomniał, że nie nazywa się Stonoga i nie wszystko mu ujdzie na sucho ;)
Choć tak po prawdzie, ciężko nie solidaryzować się z samą treścią wpisu ;)
a cóż on może wiedzieć o historii? - jego edukacja zakończyła się bodaj na 5 klasie podstawówki:D
154 dni później
Pan Dariusz jest niezmienny.
Trzecia minuta, Islandia zdobywa bramkę, a p. Darek "żeby nie było jak w starym przysłowiu, że [b][color=#FF0000]miłe złego początki[/color][/b]"
Mam nadzieję, że odjedzie z Woronicza tą samą taryfą co Lis. Na zawsze.
K... Nigdy nie pisałem nic złego o nim ale jego przygotowanie merytoryczne do komentowania meczu to po prostu kpina. On jest ku... słaby albo tendencyjny ;)
i tak zawsze będzie najlepszy brak przecinków albo kropek :)
"w eliminacjach stracili tylko 6 goli Krychowiak" :D
Najgorsze jest to że Szpakowski wychował sobie godnego następce :D
Dwa cudeńka Szpaka z meczu z Islandia
- Zamiast Gulfiego Sigurdsona grał jakiś Gulif
- w obronie Wikingów grał Ragnarrrrrr
Mistrz :)
128 dni później
[img]http://bi.gazeta.pl/im/8e/e5/12/z19814542Q,Reprezentacja-Polski-pokonala-1-0-Serbie-w-towarzy.jpg[/img]+ Żewłakow = :(
Les Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> - w obronie Wikingów grał Ragnarrrrrr
>
> Mistrz :)
Odin!!Odin!!Oodyyn!!Niech następny przypływ go zabierze!!Niech opuści swoją placówkę całym obwodem! OUT!!!
33 dni później
TVP pokaże 11 spotkań ME 2016, w tym mecze Polaków- guess who's back(:P)
31 dni później
Szpaku w formie :D [b]duet[/b] BBC (Bale,Benzema,Cristiano dla niezorientowanych) :D
Bale,Bale...sadzi długie susy :D
99. minuta i wciąż 1:0. :D
I co to za zawodnik Cristianoronaldo?
Wy się śmiejcie, ale ja oglądam na NC+ i to co pie.rdoli mielcarski to głowa mała. Ale pamiętam z kim ten półgłówek komentował MŚ, więc zero zdziwień :D
Savicevic na boisku .... on już ma z 50 lat i grał w Milanie.... jak dobrze pamiętam. ..
na zegarze 114 a Szpaku - "mamy 117 minutę" :D
Staremu prykowi procesor spowalnia. Zaawansowana demencja.
Robi błędów mnóstwo ale i tak lubię nieraz go posłuchać. Przyzwyczajony człowiek do jego głosu.
Nigdy nie słyszałem Szpaka komentującego Cracovię może w końcu się doczekamy :) byleby Karaczanakow nie grał w tych meczach bo się Szpaku wykończy :D
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nigdy nie słyszałem Szpaka komentującego
> Cracovię może w końcu się doczekamy :) byleby
> Karaczanakow nie grał w tych meczach bo się
> Szpaku wykończy :D
na 100-leciu coś tam chyba komentował :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)