strach sie bac
-
-
Pasiaste grafy i napisy
ehh :)
Ale jaja. Zdekonspirowany Rysio zaczął robić pod siebie z wrażenia. Dawno się tak nie ubawiłem, muszę częściej odwiedzać ten wątek :)
Hamer szacun za czujność rewolucyjną.
Zastanawiam się tylko, jak długo kolega Rysio (ciekawe z jakiego klanu?) zabawi na naszym forum?
pozegnajmy Rysia minutą milczenia
Jedna uwaga do ekipy z Dabia: jesli tworzycie napis Cracovia Hooligans, to nie dawajcie apostrofu... Nigdzie!!!
Inaczej, to jest napis niepoprawny po angielsku. W tym konkretnie wydaniu, jak na fotce, macie dopelniacz liczby pojedynczej od slowa chuligan, co w "poprawnym" tlumaczeniu znaczyloby, albo wlasnie nie znaczylo, mniej wiecej: "Cracovia i cos jest jakiegos chuligana, nalezy do tego chuligana"...
Liczbe mnoga od angielskich slow tworzymy zazwyczaj (bo sa wyjatki) dodajac tylko litere "S". Apostrofy sluza do tworzenia dopelniaczy...
W Wodzisławiu Śląskim są napisy Cracovii, a oprócz tego ktos na mojej szkole namalował grafa Cracovii tylko taki szpetne x/ . Jak chcecie moge kidys pójsc porobictemu foty :P
Idz, idz, koniecznie!
Wysłałem wszystkie nasze Pasiaste Grafy na polscykibice.com w dziale graffiti. No jutro jak co poszedłbym porobic zdjęcia tu w Wodziu. Grunt że wisły tu zero. Pozdors!
Geoś,znasz czy nie ? :D
ALter ego Geosia to jest.;]
Może Geoś nowym graficiarzem został :D
Jutro postaram sie zrobic te zdjęcia :) . No Geoś to raczej do tej szkoły nie uczęszcza.
PixeL Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jutro postaram sie zrobic te zdjęcia . No Geoś
> to raczej do tej szkoły nie uczęszcza.
no raczej :D
Nie znam. Ja wkleiłem kilka wlepek na stadionie, po różnych przystankach, ale jakieś 3 -4 lata temu. Na ogół już ich żąb czasu nadgryzł. Poza tym w Drewutni zawiesiłem kalendarz Cracovii, wisiał kilka tygodni i zniknął. Podejrzewam, że go ktoś podyebał nie ze złości, tylko mu się spodobał.
Powiedz konkretnie gdzie sa te napisy Cracovia, to sprawdzę. Na razie nie widziałem.
Ja nigdy niczego po ścianach nie pisałem, tylko wlepiałem wlepki Odry i Cracovii. nawet za Komuny tylko zrywałem flagi z kolegą Tadziem z Andrychowa, studentem ogrodnictwa na AR, ale napisów nie malowałem.
Możecie się jeszzce coś spytać do 24.00, bo potem na 46 dni znikam z Forum.
To ta nasza propaganda :)
to tak wrzuty Cracovii są na Maju . Jutro postaram sie fotosy porobic . Pozdro!
Ja nic nie kumam,
czasem kantuje,
Pasom kibicuje,
tu sie loguje...
Pixel muze trybi,
pare slow uroni,
mam wielka nadzieje,
moich slow nie zgnoi...
Jak jest Ziomki - nadam sie do squad`u?
I dupa - mialo wejsc do tego watku...: http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?4,1512777
Ale niech juz ostanie;-)
Na os 1 Maja, kołó zamkniętej kopalni? Znam tam kilka knajp :P
Pixel przyjdź w niedzielę na mecz. Tylko do końca postu nie piję. Zdaje się, że my już nawijali internetowo, nie? Możemy pogadać. Leszeczek jest też z Wodzia. też się z nim po meczu spotkałem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)