czy ktoś zapoda pózniej fragmentami??
.....aviki itepe
Wiadomość zmieniona (21-09-04 19:46)
-
-
z kim Polonia?
Ivan Udarevic? Ten, co go Bobo Kaczmarek na nawóz chciał przerobić?
I jeszcze ładnie odśpiewane chyba wspólnie przez Polonię i Koronę "Nikt nam nie zrobi nic..." :)
ooo i jeszcze dodam że nie tylko my bluzgamy na sąsiadkę z za miedzy... :P oj ale sie oberwało cwe(L)ce... na tą samą melodię co u nas często, głośno i wyraźnie leci :D
Polonia - Korona 1:3
Koniec meczu!
Dem: tak też kombinowałem....że to może być to...
a tak wogóle to bardzo mi sie podobają koszulki Poloni w tym sezonie, tzn bez żadnego logo sponsorskiego.....naprawde ładnie to wygląda.
Idę zobaczyc czy w ich inet sklepiku można takie nabyc.
Koniec 1-3.
doping fajny :)
teraz na zakończenie lokomotywę z z rękami w górze i hej, hej, Korona wspólnie z piłkarzami odkrzyczeli Scyzory :)
Ale mecz Przyjaźni.Ja pierdolę.Jeszcze jednak Polonii do nas brakuje.hehe
To byl transparent w stylu "You will never walk alone" dla chorwata Ivana Udrevica.
Zagral chyba poki co w dwoch meczach ligowych (w mniej waznych trenerzy bali sie go wystawic :D ) po ktoych zostal wykluczony z nastepnego ligowego spotkania.
Po strzeleniu bramki z Pogonia zdjal koszulke, a pod nia mial innaz imieniem sojej narzeczonej Blanki - miss Chorwacji, ktora zginela w wypadku samochodowym gdy Ivan prowadzil. Kocha ja i o niej wciaz pamieta, a w wywiadzie dla Polonii Ole powiedzial "Gram dla BLANKI i Polonii". Za ten gest w meczu ligowym dostal zolta kartke, zostal ukarany finansowo przez klub i zjeb... ja bura suka przez dzialaczy.
Ivan jest super czlowiekiem i zanosi sie, ze bedzie jednym z najlepszych jesli nie najlepszym obronca w lidze, a do tego jest bardzo lubiany przez kibicow Polonii.
SA DWA KORONNE KLUBY...
to piękne co robi...
nie pomyliłem się... z treścią transparentu, z piłkarzem, z krajem (Chorwację podałem jako pierwszą)... oraz z tym że jak Lew wróci to zrobi z nas qmatych... teraz już wszyscy są qmaci i wiedzą o co chodziło.
Brawo Polonio za takie gesty wobec Waszych piłkarzy!
Arka Gdynia też było słychać :)
A co do samego meczu to jakoś wydaje mi się że Korona oprócz Bełchatowa to główny kandydat do awansu. Grają dobrą piłke, mają świetnego trenera i bramkostrzelnego napastnika. Tylko pozazdrościć!
Franc napisał:
> Grają dobrą piłke,
> mają świetnego trenera i bramkostrzelnego napastnika. Tylko
> pozazdrościć!
Tego napastnika oczywiście, bo resztę już mamy :-)))
Czolem Panowie!
jako czasowo sluzbowo odedelegowany do Warszawy (na pare latek;-)bylem wczoraj z kumplem z Polonii u Nich na Pucharze.
Doping byl dobry, wspolnie z Korona niezle spiewali;-) Wiem z Waszych wpisow, ze w TVce tez bylo dobrze sluychac. O naszych Pasach tez spiewali, pare osob oprocz mnie mialo tez szal Craxy.
Pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia na Groclinie. A potem (okolo 16 oazdziernika) przyjmujemy Czarne Koszule u nas;-)
Pozdro - Piotrek
!PASY - Dabie, PASY - warszawska Ochota!
Korona rozegrala dobry mecz i mysle, ze nie powinna miec problemu z awansem czego jej goraco wszyscy zycza. Natomiast rozczarowala Polonia i zagrala jak ..... Gdyby zagrali chociaz tak jak z Pogonia to wynik zapewne bylby inny ale w zaden sposob to nieumniejsza sukcesu Korony - poprostu pokazali, ze sa profesjinalistami no i moze zalezy im na Pucharze Polski.
Brawa dla Korony !!!
A w przyszlym sezonie meczace :) mecze przyjazni. Jeszcze jak Arka wejdzie to bedzie istny dramat :D Boje sie jednak, ze tamtejszym dzialaczom nie zalezy na sukcesach :/
[img]http://www.polonia.warszawa.pl/fotki/2004.2005/2004.09.21pol-korona(pp)/bigimages/44.JPG[/img]
[img]http://www.polonia.warszawa.pl/fotki/2004.2005/2004.09.21pol-korona(pp)/bigimages/49.JPG[/img]
FOTKI Z MECZU POLONIA -KORONA
tez ogladalem w tv.niezly doping Polonii jak na...no nie wiem ale chyba 300-max400 osob to bardzo dobrze bylo ich slychac
co do 'lokomotywy' czy jak to tam zwiecie to Polonii srednio to wyszlo bo za szybko krzyczeli hej hej Polonia.powinni ryknac heeeeeeeeeeeeeeeejjjjj,heeeeeeeeeeejjjjj Poooloooniiiaaaa.i tak co raz szybciej :) a oni tak na jedno tempo-musza nad tym popracowac chlopaki :D
Wiadomość zmieniona (22-09-04 16:52)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)