A zgadnijcie w jakiej gazecie bylo wczoraj napisane,ze do Amiki idzie Wdowczyk, a do Cracovii Kasperczak ? : )
-
-
Giełda trenerów....
Z MIŁA CHECIA ZOBACZYLBYM W CRACOVII JARZEGO ENGELA!!!
NA KREDYT ZAUFANIA U MNIE MÓGLBY TAKZE LICZYC WDOWCZYK A NAWET ...KASPERCZAK
ZAS WOJCIKOM, STREJLALOM, I INNYM BOBO KACZMARKOM JUZ DZIEKUJEMY...
Bobo chyba nie taki zly...
Jak gra teraz Łęczna ?
Khalid:
[i]Prasa jest nieźle skołowana i wali po prostu wszystkimi nazwiskami wolnych trenerów z nazwiskami. Kasperczak , Wójcik , Engel , Lenczyk, Lorens , Wdowczyk, Kubicki:-) Nie było jeszcze Żurka[/i]
No dobrze, ja wszystko rozumiem, ale kto tu wymyślił Lenczyka?
Układ Engel-Stawowy, gdyby wypalił, to nie byłaby głupia propozycja.
Kazek ma dobry wiek na trenera, no i to doswiadczenie
Jesli ktokolwiek mialby zastapic Wojtka to tylko Engel lub Kasperczak. Z pewnoscia nie sa minimalistami.
jak na razie...nieoficjalnie trafiłem w 75%...
Wrzesniak,jako trener bramkarzy w I lidze nie posiada klasy II trenera....takowa bedzie wymagana w nowym sezonie przez PZPN.
75 dni później
hop :)
HOP HOP HOP !!!
Stawowy bucu, wytłumacz czemu Pawlusińskiego zdjąłeś?
ja wytłumaczę:
Pawlusiński nigdy nie grał w Proszowiach, nie zdobył mistrzostwa Polski juniorów pod wodzą Stawowego a wogóle to nie pasuje do koncepcji bo ciągle biega i sie stara czym stresuje Banię najlepszego naszego napastnika!
Oj, nieładnie tak stresować gwiazdy szybkim bieganiem. Dzisiaj nie podążają za akcją ciałem i duchem, niedługo przestaną podążać myślą. :(
mikulski bo zna dobrze zespół do końca rundy potrzeba wstrząsnąć tymi gwiazdkami
Mój typ Andrzej Szarmach.
Wdowczyk, Gmoch, kurwa ktokolwiek byle nie Stawowy!
z zewnętrznych najchętniej widziałbym Wdowczyka - oj chłopaki zaczęłyby pracować, aż miło byłoby patrzeć jak z...dalają. Najrozsądniejsze rozwiązanie to jednak Mikulski - zna zespół i jest conajmniej solidnym w moim przekonaniu - trenerem. A jeśli chodzi o jego osiągnięcia spójrzmy tylko na Szczakowiankę - jakie lanie dostaliśmy, a po wtóre ta właśnie Szczakowianka bez większych problemów awansowałaby - jestem przekonany - pomimo -10 punktów, gdyby nie inne czynniki.
Gmoch, Mikulski, albo teen czech co go nie tak dawno legia chciala zatrudnic
może Piechniczek...:)
Heniek Stroniarz, Józek Walczak:-)
a co powiecie na mlodego i ponoc obiecującego trenera, który juz ma w dorobku kilka sukcesów (m.in. tytuły MP z juniorami, wprowadzenie do III ligi drużyny z prowincji i namieszanie z nią w tej trzeciej lidze, a następnie z inną III ligową drużyną awans rok w rok do I ligi i otarcie się o puchary).
Może takiego weźmiemy, co?
Nie Misiu, najlepiej to po nim pojechać. Co on popierdzielony jest, że wchodził na siłę do tej pierwszej ligi, jeszcze rok po roku z III ligi. Przecież to jakiś głupek, jak mógł, trzeba go zj****!!
K****, nie wytrzymam!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)